Informace o serveru

R
Připojit se na server

Hiearchie článků

SuperNews 12/2016

SuperNews | Baseball

 

 

Letos, jako každým rokem, proběhla na SuperPařbě X-Mas párty. Ještě, než bylaa samotná velká X-Mas párty, administrační team si pro Vás připravil adventní akce, které doufám oživily vánoční atmosféru. Než jsme se dostali ke zlatému hřebu večera, myslím tím rozdávání dárků, tak pro vás ATomas, společně s AT, připravil pár akcí. Přikládám sem program, aby i ti, kteří se z důvodu nedostatku času v předvánočním shonu nemohli dostavit viděli, co pro Vás bylo připraveno.

 

Čas Začátku Název Akce
18:00 Zahájení na vánoční zasněžené mapě
18:20 Závod "Base Race"
18:40 Bitva o vlajky na mapě ve stylu 'CSTrain' 
19:00 Závod na mapě 'KartTrack'
19:20 Závod v 'OffRoad' mapě 
19:40 Teréní závod v motorkách Sanchez
20:00 Bitva o vlajky na mapě 'TheWalley'
20:20 Závod 'TubeRace'
20:40 Závod v proskleném tunelu po celém SA 
21:00 Setkání na vánoční zasněžené mapě a hledání dárků.

Bohužel, na konci při předávání dárečků se vyskytla chyba. Dárečky to někomu nedalo, a tak každému, kdo prošel dárkem, ale nic nedostal, se po připojení na server daný dáreček přičetl. 
Krátké vyjádření ATomase k X-Mas Párty

Tak na začátek bych rád zmínil, že letošní X-Mas party byla méně zalagovaná, než jakákoliv předchozí díky tomu, že se hráči na každé akci dali do různých světů. Omlouvám se za chyby, které se vyskytly během akcí, bohužel, nějaká chyba se vždy najde. Všem velice děkuji za účast a těším se, že dorazíte i na příští X-Mas party.

Administrační Team ze svého pohledu zhodnotil X-Mas párty za povedenou, až na závěrečnou chybu při předávání dárků, která nejednomu přidělala práci.

Myslíme, že dotazy moc dlouho nestály, rozhodně méně, než minulý rok a organizace byla celkem úspěšná.

 

 

Za prosinec se moc novinek neprosadilo, má to jednoduchý důvod, všichni, i ATomas, máme svůj život, a tak doufám, že každý víte, tak před vánocemi se mnoho času obětuje na kupování dárků, přípravu cukroví a další neodmyslitelných tradic. Bohužel, bylo také dosti chyb, které se opravovaly. I přes to všechno bylo pár novinek na server přidáno.

 

Druhou novinkou, je méně podstatný, ale za to poměrně čas šetřící příkaz. Tímto příkazem je /cdefcena, který Vám ukáže hodnotu dané firmy v InfoBoxu.

Teď se dostáváme k celkem zajímavé novince, která jistě většinu z vás potkala. Pokud si zavoláte taxikáře a poručíte si, aby se taxikář warpl, tak se vám po té, co taxikář zadá /lv, /ls nebo /sf, zobrazí dialog, zda souhlasíte s tím, aby se taxikář warpl.

A teď jsme se dostali k poslední novince. Touto novinkou je nový defaultní závod, který nese starý název, avšak s číslem, je to Závod Rally 2.

 

 

Za měsíc prosinec se moc změn v AT nestalo, ovšem byl zde jeden zlobivý admin, který udělal podruhé, a naposled v AT velkou chybu. Určitě z následujícího textu poznáte, o kterého ex-administrátora se bude jednat.

Za prosinec nás prvně opustil na vlastní žádost nemo a Rosta. Oba z nedostatku času, jelikož neměli čas na to starat se o server a web. Rostovi se ještě nelíbil směr, kterým se aktuálně SP ubírá. Pak nás opustil ještě HrBeeeC, který na serveru nebyl skoro 2 měsíce. 
Teď už přicházíme k zajímavější části a tou jsou nedobrovolné odchody z AT. Zawy nás po hrubém porušení pravidel opustil, bylo to jeho druhé a poslední působení v AT. Poté nás opustil ještě Chotycansky, který dostal i permanentní ban. Bohužel zde nikdo, kromě vedení serveru neví, co Chotycansky udělal. Pravděpodobně se bude jednat o zneužití práv Organizátora Akcí. I když bych rád, tak vám více neřeknu, protože sám více nevím

Děkuji za přečtení, pokud Vám zde něco vysloveně chybí, neváhejte napsat!

Děkuji Fifovi, který pro SuperNews vytvořil nadpisy.

Zatím nikdo nekomentoval. Buďte první kdo vloží svůj komentář.

Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.

Hodnocení

Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé.

Prosím přihlaště se nebo se registrujte pro možnost hodnocení.

Zatím nikdo nehodnotil.
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasů
5%
Nábory
6 Hlasů
8%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasů
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasů
43%
PC Poradna
4 Hlasů
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
9%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online