Informace o serveru

R
Připojit se na server

Hiearchie článků

SuperNews 3/2017

SuperNews | Baseball

Vítám vás u březnových SuperNews!

 

Do nového měsíce se vstoupilo ne příliš dobrou novinkou. Ze dne na den se změnil systém prodávání prodlých domů. Nově se peníze, za které dům propadne, mažou ze serveru. Důvod byl jednoduchý. Rozpočet byl v mínusu. Bylo víc výplat než kolik bylo zisků z nemek, zaměstnání, dražeb po pbanovaných aj.

Velká novinka se objevila ve světě gangsterů. Přibyl jim nový chat, Globální Gang Chat, lze do něj psát ; , vidí ho každý, kdo je v gangu. Důvod zavedení je aby se globálnímu chatu odlehčilo od hádek gangsterů, spamů s "GRRRRRRRR" "GWWWWWW" aj.

Velkými debatami si prošel také terorista, u kterého se dlouho diskutovalo o odměnách, podle teroristů byly v mínusu. Aktuálně terorista dostává odměnu v poměru ke svému Wanted Levelu. Čím větší má hledanost, tím více peněz dostane.

Ke konci měsíce prošel změnou i koecifient. Hlavním důvodem byl extrémní výdělek u dealera, který vydělával i 10x více než jakékoliv jiné zaměstnání za 24 hodin. Výsledkem je vyvážený denní výdělek zaměstnání.

 


Na webu se v tomto měsíci událo také pár nových věcí. První novinkou je sekce Návody ohledně webu [KLIK], která si klade za cíl, aby uživatelé uměli používat web ve své plné podobě. Pokud by jste rádi viděli ještě ně něco návod pište do příslušného témat [KLIK].

Další novinkou je přesunutí sekce Grafické Výtvory do kategorie ostatní. 

I další novinka se týká Grafických výtvorů. Byla zavedena funkce 
Grafik, do které byli dáni hráči kteří ovládají grafiku na úrovni, která nedělá portálu ostudu. Takže hráči kteří mají v profile grafik jsou "ověření" grafici.

 

Bezpochyb velkou změnou v tomto měsíci byla novinka v premiu. Více pro vás napsal ATomas.
Zdravím,
od 17.3.2017 byla spuštěna na adrese premium.superparba.eu možnost si pořídit kredity levněji. Důvod proč jsou levnější jsou nižší poplatky, než za SMS služby je nižší cena než u stavajícího sprostředkovatele. Navíc nově přibyly možnosti platit bankovním převodem, kartou, PSC (PaySafeCard) a ještě několika dalšími metodami. Bohužel jsem na začátku špatně nacenil EUR platby, což jsem druhý den opravil, takže i platby v EUR se oproti SMSkám vyplatí.

 

16.3.2017 byl uzavřen Nábor na post Administrátor - Moderátor.
Nyní čeká na rozhodnutí o své budoucnosti 16 uchazečů.

Prvními, kdo se dostali do Administračního Teamu díky náboru jsou BMBN., Wery, GaUneR a Azor.

Změna proběhla i na postu Správce Akcí, kde se vyměnil Ameli1 za Eldu, který tradičně drží rekord v počtu udělaných akcí za měsíc.

Povýšení se dostalo EviLu_FusioNovi, který je nyní řadový Administrátor. Další povýšení přišlo pro Salamouna, který vám nyní bude hlasovat o prominutí banu ze suspectu. Povýšení také čekalo na Domese, jenž obdržel Moderátora Fóra.

Řady administračního týmu již poněkolikáté opustil Detroit, nový Hlavní Administrátor webu se zatím hledá. Dočasným zástupcem byl zvolen Baseball.
Také nás dobrovolně opustil Geroj a [L]adik_. Nyní před koncem měsíce byli nedobrovolně odejiti dva ex-kolegové Caretroy. a Predator, za nedostatečnou aktivitu.

Poslední novinka proběhla na postu Helper, kam se dostal cbg.niko


Sepsal: Baseball
Nadpisy: Fifa
Spolupracoval: ATomas

Zatím nikdo nekomentoval. Buďte první kdo vloží svůj komentář.

Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.

Hodnocení

Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé.

Prosím přihlaště se nebo se registrujte pro možnost hodnocení.

Zatím nikdo nehodnotil.
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasů
6%
Nábory
4 Hlasů
6%
Žádosti o pUB
11 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
9 Hlasů
13%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
32 Hlasů
47%
PC Poradna
3 Hlasů
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
5 Hlasů
7%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 14