Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

_BOu[C]3k_
Sh1TeRkO
Zase admin?
No čo, nečakal som, po tom čo si mi písal ak sa nemýlim.
Ale tak CG.
Vizitka super..
Len tak ďalej Marek. ;)
Xena
Boucyskoooo :D Ty moje admynysko spamerysko :D Pegzelova LAZGA :D :D :D :D :D proste mrem s tych napíš spamov :D Jeden z ludí ktorých mám na SP najradšej Smile Admym mám ťa rada Kytka pro tebe :D Admynyskoooo :D
Bouc3K
Citácia
Xena napsal:

Boucyskoooo :D Ty moje admynysko spamerysko :D Pegzelova LAZGA :D :D :D :D :D proste mrem s tych napíš spamov :D Jeden z ludí ktorých mám na SP najradšej Smile Admym mám ťa rada Kytka pro tebe :D Admynyskoooo :D

GZENA TYGI MODZ ZY ZUBROWA ATMYNGA

Smile
airsoftMAN
tak tohle je nejlepší vizitka na SP !!!! Smile nádhera !!!!
Mamba
búček zase admin? gratuluju Smile btw rád bych zavolal taky potrebuju doplnit slovní zásobu (víš jak to myslim..heheheee) :D:D jinak jsi super admin ale to už sem ti sem myslim psal :D
Bouc3K
Citácia
airsoftMAN napsal:

tak tohle je nejlepší vizitka na SP !!!! Smile nádhera !!!!

Ouuuuuuuu tak toto som nečakal že povieš.. Moc krát ďakujem. Smile

Citácia
Mamba napsal:

búček zase admin? gratuluju Smile btw rád bych zavolal taky potrebuju doplnit slovní zásobu (víš jak to myslim..heheheee) :D:D jinak jsi super admin ale to už sem ti sem myslim psal :D

Áno zase admin.. Kúrňa to chceš moc od mojej slovnej zásoby :D
Spooky
Vizitka pekná, Super admina a aj hráč. Pohode sa dá s ním pokecať , zasmiať sa :D Super človek! :D
Bouc3K
Citácia
Spooky napsal:

Vizitka pekná, Super admina a aj hráč. Pohode sa dá s ním pokecať , zasmiať sa :D Super človek! :D

Tá spooky díky moc jazyk *UNCLESAM*
Bobo_Bobino
Bouzeg Bouzeg, Vybornej admin.. Najlepšia vizitka tohoto webu.! *Dobrá práce*
Bouc3K
Citácia
Bobo_Bobino napsal:

Bouzeg Bouzeg, Vybornej admin.. Najlepšia vizitka tohoto webu.! *Dobrá práce*

ďakujem Peckaaaa
Ajo82
Bouček pánko, už sa dlhšie poznáme :D Vizitečka jak má byť *Hraju* Nech sa darí *Dobrá práce*
Bouc3K
Citácia
Ajo82 napsal:

Bouček pánko, už sa dlhšie poznáme :D Vizitečka jak má byť *Hraju* Nech sa darí *Dobrá práce*

Ajo áno poznáme sa dlhšie :D ďakujem taktiež. Smile
WOLIX
:DDDDDDDD prostě to je bouček ! :D dneska při tom GR to bylo lepši než rytmus :D nevim jak si mě dokazal odhodit tak vysoko a potom nějaky šachry machry :D :D :D ale letěl jsem přez amo a a plot :DDDDDD ty se čumiš kam jsem letěl :DDDDD
Jinak prostě Bouček taky jsme už něco prožili na to se zapomenout neda :D Good Typek drž se ! a nezapomen :D
parazit
Bůůůčku zdar Nemůžu
No koukám že jsi z5 v at to je dobře aspoň jako jeden z mála adminuješ naplno žádné vijímky na všechny stejně a to je velmi dobře a doufám že v tom budeš pokračovat pro mě jsi byl jeden z nej adminu toď vše pokračuj v tom. ;)

//EDIT chvili je chvili ne tak já už nwm to je jedno ale pixlo ten tvuj koment fakt duležitej teda.
Upravil parazit dňa 09.09.2012 19:28
HeWhoMustNotBeNamed
Není v AT.
SKRILLEX_
Velmi pekná vizitka, vyzeráš byť v pohode Pohoda
Bouc3K
Citácia
parazit napsal:

Bůůůčku zdar Nemůžu
No koukám že jsi z5 v at to je dobře aspoň jako jeden z mála adminuješ naplno žádné vijímky na všechny stejně a to je velmi dobře a doufám že v tom budeš pokračovat pro mě jsi byl jeden z nej adminu toď vše pokračuj v tom. ;)

//EDIT chvili je chvili ne tak já už nwm to je jedno ale pixlo ten tvuj koment fakt duležitej teda.

Aoy... Už som zase tam neni :D Ale ďakujem za koment :D

Citácia
HasicSKRIllEX_ napsal:

Velmi pekná vizitka, vyzeráš byť v pohode Pohoda

hmmm :D:DD Okey ale ďakujem za koment :D
Xena
KLAMARYSKOOOOOOOOOOOO! :D
Bouc3K
Citácia
Xena napsal:

KLAMARYSKOOOOOOOOOOOO! :D

TYCHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:D:D:D:DD:D:D:D
Lojzo
No tak cica moja pekná vizitka.A čo sa týka teba,tak si v pohode hráč ale aj kamarát.Bola s tebou sranda,a vždy aj bude Smile ďakujem za označenie.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
19%
Skyrace
16 Hlasov
26%
Deathmatche
4 Hlasov
6%