Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
Sh1TeRkO
Já sa duchov nebojím, čiže som sa nezlakol, nič som Ti nedal. jazyk Je môj. :D
kapr
Inna tě pozvala k sobě domu, takže jsi odešel a kopec je muj. :D
DoMiNo
Všichni jste se zapomněli u TV.Kopec je můj.
Smadny
Dominovi mala prist matka na navstevu na kopec a domino radsej utiekol - kopec je moj
ajkofik
Bolo zemetrasenia a zhodilo ťa z neho . FU
kopej je muj.
ZoomiceQ
Přišel rytmus a ajkofik se ho lek kopec je můj!
ajkofik
Rytmus ukradol Zoomikov bicykel.
Kopec je muj. heheheee
DoMiNo
Přišel Santa Claus všem vám dal Notebooky Acer takže jste šli pařit.Kopec je můj :D
Jakub_cz
Notebooky Acer nebli s Antivirem..Stáhli GTA Sa stáhl jsem jim troják :D...Rozzuřili se a pobili jste se všichni na zájem..Kopec je můj..
LuKi_
Citace
Jakub_cz napsal:

Notebooky Acer nebli s Antivirem..Stáhli GTA Sa stáhl jsem jim troják :D...Rozzuřili se a pobili jste se všichni na zájem..Kopec je můj..
Já přežil a pobil tě s tym notebookem. Kopec je můj. :D
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
DoMiNo
Stáhl sis šílený vir přes skype.Prozatím nemůžeš používat internet.Kopec je můj. :D
Ragnar
Najal jsem si Harryho Pottra kterej na vás dal kledbu takže Mě hlídaji Moskomoři,Brumbál a H.P. KoPeC Je MůJ_ heheheee
LuKi_
Mozkomorům jsem vysal mozky nemůžou se pohybovat,brumbál zemřel na velký knírek a já zabil Enceho a kopec je můj.
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Ragnar
Ještě si zapoměl na Harryho Pottra kterej me obzivl a sundal tě s kopce. Takže pořád vedu
DoMiNo
Ejkejej já jsem si na vás zavolal 50Centa a ten vá postřílel.Kopec je můj
Jakub_cz
Dominoo na Rytmuse nikdo nemá.... :D :D Vzal jsem ho sebou a ten ti řek: 4o ti jebe čo ti jebe :D z kopce si všechno berem.Kopec je náš (Muj a Rytmuse (ten spěvák) ... :D )
DoMiNo
Nevíš 50Cent+50Cent=1$:DJá jsem si zavolal marihuanu ze Scary movie.Vypustila svůj marišskej dým.Všichni jste zkouřený a spadli jste.Kopec je mlj :D
Jakub_cz
V batohu sem mel plynovou masku dal jsem si jí na ksicht :D .. Nic se mi nestalo kopec je můj
Ragnar
Přišel ATomas dal všem perma jen mě ne . Kopec je můj
DoMiNo
thomas23 a KerryCZ zrušili web.Nemáme to kam psát.Konec diskuze :DKopec je můj :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
26%
Deathmatche
3 Hlasů
6%