Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

XENA
Panzer
Ksena, dlhodoby "kámoši" na SP, vela dobre spoznanie v seksšope. Ako hovoríš, pamatáš si to do dneška. Nemůžu
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Ajo82
Xenaa asi najlepšia adminka :D Furt robíme niake cigančiny na servery :D Vizitka jak sa ptari lubim ta :D:D jazyk *VZDAVAMSE* Pusa
Xena
Fuxalo Ooooh :D :D díky ti :D
Ramzic :D sama sa čudujem že si to pamätám až doteraz...škoda že som nenašla ten skreen :D
Ajíííčko moj zlatý :D lúbim aj tebaaa :D ano naše cigančiny su naj :D aspon keď ich robíme mi to pripomína starú SP a staré nezabudnutelné časy :D :D Proste čo sa s vami nasmejem :D :D :D
_Crazy_
Dobrá adminka, dobrá hráčka a dokonce i pohledná Smile Na serveru jsem s tebou žádnej konflikt až na tu srážku aut na nejmíň frekventovaný silnici v SA a to, že si mě omylem zajela na autě smrti ještě před začátkem Smile
Hezká vizitka, supr Smile Správně
Xena
Darlon :D :D :D ešte raz sa ospravedlňujem :D niekedy mi chodí tolko pm,že nestíham odpisovať a na cestu už nepozerám vobec :D :D ale ďakujeeem Smile

Kraliček ččččččččččččččččččččččččččččččččč :DDDDDDDDDDDD naš pozdrav je naj! :D :D :D originalita nadovšetko :D díky díky :D
ViktoreK
Xeno - jsi jeden z nejlepších adminů, to se musí nechat YES Palec nahoru
Pěkná vizitka, pěkná holka :D :D Koukam, že tvá vizitka má víc zobrazení než ATomas :D
_Crazy_
Citácia
Xena napsal:

Darlon :D :D :D ešte raz sa ospravedlňujem :D niekedy mi chodí tolko pm,že nestíham odpisovať a na cestu už nepozerám vobec :D :D ale ďakujeeem Smile

Nevadí Smile Chápu tvojí vytíženost Smile Třeba se mi někdy dostane té pocty vyzkoušet si to a budu srážet taky :D
ViktoreK
Xeno, přeji Ti vše nejlepší ke tvým osmnáctinám! Teď už můžeš dělat všechno, co si dělala od 13 :D
PS: Bude párty? :D
Tr1xmy
Xena všetko najlepšie k 18 - tke Smile
Na servru máš odomňa prekvapenie heheheee Smile
Patazz
Vše nejlepší ti přeju Smile
Ajo82
Xena už som ti prial ale všetko naj !! Vela detí sprav, chlastu vypi! :DD:D A nedopadni takto [img]http://i.lidovky.cz/09/071/lngal/MEV2c2e39_opilec.jpg[/img]
_Crazy_
Ooo, vše nej Smile
Xena
jeee ďakujem za blahoželania Smile na sp urobím oslavu :D bude sa chlastať na moj učet :D no ajko nwm nwm :D
_Crazy_
Na serveru budu až do večera, tak určitě přijdu a napiju se rád Smile Doufám, že bude také RPG ohňostroj Smile
LeGacy
Xena je zena ako má byt. Administratorka si skvela a prajem Ti este aby si tu dlho vydrzala. ;) Palec nahoru A v tom podpise, na tej fotke je napisana uplna pravda. :D
Xena
krásne si to tam napísal :D len som nechcela zverejňovať tvoje FB meno :D
LeGacy
Tak si daj do podpisu, že _Bboyk0_ napísal: +ta fotka nie? :D
Move
Pekna vizitka Smile Dobra Kamoska :D
Xkol
Gzéna ej a ja tam niesom? No tak čo To jsem nechtěl nevadí super kamoška škoda že si odišla z gangu. A ešte niečo AGOOY.
Xena
ygzgol hned ťa dopíšem.. .:D vela ludí tam nie je Sad :D agoooj inadž :D

bobynko... :D aj by som to tam dala ešte..ale nejde mi meniť popis webu..a thomasa23 už s tym nechcem otravovať :D

Movement ďakujeeem Smile to iste si myslím aj ja :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
4 Hlasov
21%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
7 Hlasov
37%
Budu hrát SuperPařbu
4 Hlasov