Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Wlčáček vizitka
Fuska
Velká osobnost SP skvělý hráč,admin mám stebe respekt!.Vše řešíš s chladnou hlavou , a to se mi hodně líbí.
wlcacek
Citace
spt napsal:

Jeden z nejmoudřejších a nejprofesionálnějších administrátorů jaky na SP kdy působily. Těším se až budeš fit a objevíš se na serveru.

Dekuji. Toho si od Tebe nesmirne vazim. mam o Tobe stejne mineni.
Nicmene uz jsem doma, tak se aklimatizuji, poladim new NTB co jeste nestihl bezet a cekal tu na me a povalim Vam na ten server trochu pomoct.

Ostatnim dekuji za Vase komentare.
_Crazy_
Nikdy jsem Tě na serveru neviděl, ale podle ohlasů ostatních i tvého vyjadřování zde, na foru soudím, že budeš super člověk i administrátor. Těším se, až mi napaříš nějakej mute nebo tak Smile
SKNxRaptoRx
Hráč/Člen AT - z hlavou na míste kde má být

Skus to pomalovat trochu inak vizitka GooD Smile
err0rk0
Nenapíšu nic nového, zaznělo to zde už několikrát. Jseš hodně rozumný člověk s profesionálním přístupem a chladnou hlavou. Jsem rád, že máme v Administračním Teamu takovou posilu. Jenž by bylo takových víc, měli by jsme poklad. Taktéž jsem rád, že už jsi z toho vcelku venku a že Tě to nějak neodradilo. Zanedlouho dofrčíš za náma na server, což je skvělý. Smile
wlcacek
Citace
Darlon napsal:

Nikdy jsem Tě na serveru neviděl, ale podle ohlasů ostatních i tvého vyjadřování zde, na foru soudím, že budeš super člověk i administrátor. Těším se, až mi napaříš nějakej mute nebo tak Smile

Podle data v Tvem podpisu jsme se tam ani videt nemohliSmile
Ale potkame nebojSmile Snad jsi rozumny a zadny s (trestajicich) prikazu Na Tebe nebude potrebaSmile
Dekuji.

SKNxRaptoRx Dekuji Ti vazim si Tveho komentareSmile
Jo a omalovanky z toho nebudou:D(teda pokud mi nerupne v kvetaku a nezacnu saskovat s barvama:D)

Citace
err0rk0 napsal:

Nenapíšu nic nového, zaznělo to zde už několikrát. Jseš hodně rozumný člověk s profesionálním přístupem a chladnou hlavou. Jsem rád, že máme v Administračním Teamu takovou posilu. Jenž by bylo takových víc, měli by jsme poklad. Taktéž jsem rád, že už jsi z toho vcelku venku a že Tě to nějak neodradilo. Zanedlouho dofrčíš za náma na server, což je skvělý. Smile

Od Tebe obdrzet takovy komentar je cest. Protoze Ty sam si rozumny clovek. Malo ktery hrac Ti tu saha sotva po kotniky.Myslim si ze Thomas nemohl vyfasovat lepsiho kolegu nez jsi Ty.
Jinak ted se budu chvilku venovat hlavne rodine a pocitam do konce tydne se zacnu venovat Vam a serveruSmile
Dekuji Ti.

Vizitka je dokončena
Upravil/a wlcacek dne 11.12.2012 16:03
WOLIX
je až nemožné že jsem tady nic nenapsal :D tak to hend musím napravit :D Prostě Wlku pamatuješ naše setkáni mylsim že jedno z prvních :D Myslim že Rocket na letišti v LS dělal vyřazko a chcipl jsem v autě :D tak já že tam dojedu a ty jsi stál u brány letiště a řikal si že mě nepustiš :D Moje další rozhodnutí tě vcelku dost překvapilo jak sjem poznal ses totíž uplně sekl :D
Napsal jsem: tak já tu budu hlidat s tebou a pomužu ti Smile A ty hned: Co? fakt ? tak dobře :D
Jo kamaráde známe se nějaky pátek už a zažili jsme si svoje třeba u firem a řvaní na sebe v adminchatě :D parkovací místra pro letiště :D já už se radoval že vše mám hotové a ty najednou že je letiště v podzemí jak tam máš dát parkovaci místa pro letadla :D a mě to cvaklo že já misto pro letadla dal pro auta :D Zakončili jsme to potom projiždkou v golfových vozitkách :D
wlku ty jsi super chlap,za adminovat s tebou si už asi nestihnu,ale mám u tebe ještě to slibene pivo :D Díky za vše wlku! Si chlap jak se patří a si sám sebou! ;) Tak to má bejt!
EKG
Skvelý admin, skvelý hráč. Len zvýš aktivitu. Smile
wlcacek
jo Wolixíku Ty si byl jeden z nejlepších kolegů:D
Byla s Tebou sranda. Ten admin chat ten byl opravdu zdraví rvoucí:D
užili jsme si legraci:D Nasavovali pár fleků:D a projeli se v Golfových vozících:D

To pivo určitě proběhneSmile To si piš.
I já Tobě děkuji:D
thorous
Gratuluji k postu Hlavního administrátora serveru, snad se brzo uzdravíš, aby jsi mohl nastolit na serveru klid. *ZABIT* :D
Ashok
Gratuluji k postu hl. admina, doufám že za pár švestiček z mé zahrádky budu mít u tebe velké výhody! :D
asthenic
Som Ti včera slúbil nový kožuch :D, ne tak vizitka pekná, len škoda že nemáš tolko času na server Smile
UnknownGamer
Škoda, že si tak málo, skoro vôbec na servery :/ Pamätám si ako si nastupoval do AT škoda no si jeden z najrozumnejších adminov ;)
Geroid
Docela blbost tam dát někoho ještě méně aktivního jak já :D Jako nic proti tobě,svoji práci umíš ,ale timhle bych tě nezatěžoval :D :D
wlcacek
Ashok28 Tak sozřejmě švestičkama nepohrdnu a určitě se domluvíme:D:D:D

LOL_Noob Díky za kometář Smile Aktivitu zvyšuji a zvyšuji a zvyšuji...... :D:D:D
Dělám si sranduSmile nedávno jsem se mohl už vrátit v plné síleSmile
A tak teď už to bude jen a jen lepšíSmile

Gam3r Ano je to lehce přes rok co jsem vlezl do ATSmile Na serveru už mě uvidíte jen a jen častějiSmileDěkuji Smile

Geroide: Jelikož můj předchůdce tu udělal pořádný kus práce tak se člověk aklimatizuje mnohem lépeSmile
To jen díky Tobe je ten vkluz do Hl. administrace takhle jednodužšíSmile
Díky Geroide.
Vlk_Junior
Co toto je za FAIL ??? Já ti ještě nenapsal jak máš nehezkou vizitku ? :D
Dělám si srandu Smile vizitka pěkná a taťulda serveru budeš a jsi taky dobrý Smile Jen tak dál

PS : Tak co vlastně jsi ? :D Lachtan, Vlk, Bobr nebo Švihák Lázeňský ? :D
MaReK_
Sorry ale tu modru neviem prečitat :D
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
wlcacek
Citace
Vlk_Junior napsal:

Co toto je za FAIL ??? Já ti ještě nenapsal jak máš nehezkou vizitku ? :D
Dělám si srandu Smile vizitka pěkná a taťulda serveru budeš a jsi taky dobrý Smile Jen tak dál

PS : Tak co vlastně jsi ? :D Lachtan, Vlk, Bobr nebo Švihák Lázeňský ? :D

Díky synku:D
Díky za nepochválení moji škaredé vizitky:D
Synku jsem snad úplně všechno:D jenom ne člověk:D

Citace
MaReK SS napsal:

Sorry ale tu modru neviem prečitat :D

Tak jí nečti:D beztak tam není nic důležitého:D
Sh1TeRkO
Wlčáček, komunikujeme spolu už dlhšie, že? Smile Pár rokov to už bude. V pohode týpek. Gratulujem k hlavnému postu a nech sa darí. A nech si pozitívne naladený furt, presne tak ako, keď si bol v tej nemocnici, ako sme si robili srandu z tých sestričiek. Len tak ďalej. ;)
wlcacek
Citace
Eddo napsal:

Wlčáček, komunikujeme spolu už dlhšie, že? Smile Pár rokov to už bude. V pohode týpek. Gratulujem k hlavnému postu a nech sa darí. A nech si pozitívne naladený furt, presne tak ako, keď si bol v tej nemocnici, ako sme si robili srandu z tých sestričiek. Len tak ďalej. ;)

Ano:D Je to už nějaký ten rokSmile
Naše spamy v SB. Nekonečný smích:D
Budu se snažit být Hl.admin co nejdéleSmile
Dobrou náladu beru vždy s sebou:D (sestřičky v hospicu asi bouchli šáňo když jsem dostal propušťák:D)
Díky Eddo. I
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasů
20%
Skyrace
15 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů