Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskuze o autech a motorkách
wlcacek
Twiste to si nejsem uplně tak jistý:D
Její první vozítko byla Š105s (říkala jí beruška) a chuděra škodověnka přestala mazat motor a roztrhla se klika na D8. To jsem si jí jednou půjčil a vzdechla.
Druhý vozítko byl Favorit 1,3i ten z ničeho nic přestal jet..Opět jsem si ho jednou půjčil:D
(ten po výměně řídící jednotky,palivového čerpadla,rozdělovače, střikovače a snímače otáček začal jezdit:D)
Ale to nemění nic na tom že její stroje když mi padnou do ruky tak to je jak kdyby si jim podepsal ortel smrti:D:D:D
twistedTSD
Citácia
wlcacek napsal:

Twiste to si nejsem uplně tak jistý:D
Její první vozítko byla Š105s (říkala jí beruška) a chuděra škodověnka přestala mazat motor a roztrhla se klika na D8. To jsem si jí jednou půjčil a vzdechla.
Druhý vozítko byl Favorit 1,3i ten z ničeho nic přestal jet..Opět jsem si ho jednou půjčil:D
(ten po výměně řídící jednotky,palivového čerpadla,rozdělovače, střikovače a snímače otáček začal jezdit:D)
Ale to nemění nic na tom že její stroje když mi padnou do ruky tak to je jak kdyby si jim podepsal ortel smrti:D:D:D

Jo aha, tak to bych ti to taky nepůjčil.:D Autobus je taky fajn.:D
wlcacek
autobus????čumím To se rasi nechám vozit:D
The_Creamcz
Citácia
NISSAN_350_Z napsal:

Creamcz: Díky, no Renaulta si rozhodne kupovať nebude otec :D Že sa mu tam niečo najčastejšie kazí...

Hele řeknu ti to takhle jsou auta která se rozbíjí tím, že se o to lidi dostatečně nestaraj a jsou auta které se rozbíjí díky nekvalitnímu spracování či levným dílům.. nejde brát jeden názor na všechny modely a typy jedné automobilky..

Já osobně stále slýchávám jak je to moje drahé na servis a díly apod.. ale neni tomu tak .. nikdy jsem s tímto motorem ani typem neměl problém.. je to jen o tom jak se k autu chováš .. samozřejmě když to budeš za studena honit a nebo tomu věčně šlapat na krk .. tak je jasné že po 100tisících si bez turba, u většího obsahu vačky, hlava atd atd .. to bych tu mohl vyprávět do nekonečna Smile Neříkám však, že Renault je bůhví jak supr značka, ale určitě vlivem konkurence se její kvalita jak zpracování tak spolehlivosti zvedla ;)
Teczka83
Citácia
twistedTSD napsal:

Citácia
Iroc_Z napsal:

Passat R36 taky není supersport. A lidi to kupujou. Lepší verze, třeba u oktávky, byla verze Laurin a Klement. Normální 1.9TDi, ale výbava byla to nejlepší co škodovka dělala, nic vybavenějšího na trh neposlali.

Passat je ale o třídu výše. A ve stejné třídě má Škoda Superb 3.6 V6 FSI, což je stejný motor jako v R36, jen naladěný na trochu nižší výkon a nemá to efektní "bodykit"...Mimochodem, R36 už se neprodává, dělá se jen klasický Passat s motorem z R36.

Jenže 3.6 je koncernovej motor, mohli to do toho RSka klidně dát. To mě sere že to tam nedali.
Kapo
Kup si kamion to maš najlepšie ...
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
Teczka83
No vždycky si s nim sjedu pro rohlíkyYES
The_Creamcz
Akcička kterou bych nepohrdnul jako návštěvník ani jako ridič Smile. I když je to prakticky jen o reklamě, tak musím uznat, že pánové umí. Samozřejmě je tam jeden z mých současných řidičských vzorů Smile

neviděl jsem to video tak nevím či ho uvidíte, tak jsem hodim pro jistotu i link
http://youtube.com/watch?v=MKLuVVcTdj...e=youtu.be
Klaun
Citácia
The_Creamcz napsal:

Akcička kterou bych nepohrdnul jako návštěvník ani jako ridič Smile. I když je to prakticky jen o reklamě, tak musím uznat, že pánové umí. Samozřejmě je tam jeden z mých současných řidičských vzorů Smile

neviděl jsem to video tak nevím či ho uvidíte, tak jsem hodim pro jistotu i link

nabudúce skopírus všetko to za = tie čísla a písmená a daj to do toho YOUTUBE v tej ponuke kde máš aj quote, IMG, URL smajlíkov a tak ďalej
The_Creamcz
Citácia
css napsal:

Citácia
The_Creamcz napsal:

nabudúce skopírus všetko to za = tie čísla a písmená a daj to do toho YOUTUBE v tej ponuke kde máš aj quote, IMG, URL smajlíkov a tak ďalej

Můžeš hodit názorný příklad ? Smile
twistedTSD
Kamarád si zrovna koupil první auto. Ale trochu z jiného soudku než Golf IV...Je to stará dobrá Lancia Delta HF Turbo. Odhadovaný výkon jeho kusu by měl být kolem 200 k (tj. stejně jako benzínová Octavia II RS, ale to je těžké moderní auto). Jízda v tom je prý skvělý zážitek, úplně něco jiného než v dnešních autech (nějaké odhlučnění a podobně se tehdy asi moc neřešilo)...Mimochodem, jeho známý má dokonce slavnou Deltu HF Integrale, a to ještě upravenou. Prý je v tom pěkně adrenalinové svezení.Smile
Teczka83
Citácia
twistedTSD napsal:

Kamarád si zrovna koupil první auto. Ale trochu z jiného soudku než Golf IV...Je to stará dobrá Lancia Delta HF Turbo. Odhadovaný výkon jeho kusu by měl být kolem 200 k (tj. stejně jako benzínová Octavia II RS, ale to je těžké moderní auto). Jízda v tom je prý skvělý zážitek, úplně něco jiného než v dnešních autech (nějaké odhlučnění a podobně se tehdy asi moc neřešilo)...Mimochodem, jeho známý má dokonce slavnou Deltu HF Integrale, a to ještě upravenou. Prý je v tom pěkně adrenalinové svezení.Smile

Jop, auto které jezdilo za dob Peugeotu 205 Gti atd. Super auto. A když je to originál nezčuněnej tuningem, tak ještě lepší Smile
twistedTSD
K Vánocům jsem dostal knížku (+CD), která mě má kompletně připravit na autoškolu 2013. A poslední kapitola je celá věnována oficiálním testovým otázkám. Snad díky tomu udělám autoškolu bez problémů.heheheee...Jen mě trápí, že jsem na tom hodně špatně s časem, tak nevím jak budu zvládat teoretické hodiny.
Radik
Jo já taky dostal knížku. :D Ale už sem si jednu předtím koupil, takže teď už mám 2. Sad :D
WOLIX
na autoškolu stačí si udělat několikrát pár online testu a máte to jasné,no ale to spiše jen v případech jestli ste už alespon seděli za volantem/motorkou a už řidili trochu.. Jinak mužete mít bobky z jíst a tím pádem neudělat ani testy :D
twistedTSD
Citácia
WOLIX napsal:

na autoškolu stačí si udělat několikrát pár online testu a máte to jasné,no ale to spiše jen v případech jestli ste už alespon seděli za volantem/motorkou a už řidili trochu.. Jinak mužete mít bobky z jíst a tím pádem neudělat ani testy :D

Chci to mít na 101 % jisté. Bude to pro mě jedna z největších událostí v životě.heheheee...Za volantem jsem seděl, ale že by mi to nějak zvlášť šlo, to ani ne. Ale díky té knížce už možná vím, v čem jsem dělal chybu (při rozjezdu jsem se zřejmě zbytečně brzo snažil pouštět spojku, možná i přidal moc plynu, a pak už jsem zděšeně zíral, jak auto letí kupředu).
Hroch12
Som rozebral. :D

[img]http://dat.superparba.eu/hrosik12/DSC_0173.jpg[/img]

[img]http://dat.superparba.eu/hrosik12/DSC_0174.jpg[/img]
Sh1TeRkO
Citácia
twistedTSD napsal:

Citácia
WOLIX napsal:

Chci to mít na 101 % jisté. Bude to pro mě jedna z největších událostí v životě.heheheee...Za volantem jsem seděl, ale že by mi to nějak zvlášť šlo, to ani ne. Ale díky té knížce už možná vím, v čem jsem dělal chybu (při rozjezdu jsem se zřejmě zbytečně brzo snažil pouštět spojku, možná i přidal moc plynu, a pak už jsem zděšeně zíral, jak auto letí kupředu).

Do toho prídeš, určite. Bude Ti to skapíňať čo Ti bude liezť na nervy, ale naučíš sa. O tom to je. ;)
davkom
Já miluji motorky! Palec nahoru Jezdím Hobby motokros Smile

[IMG]http://i50.tinypic.com/344dpio.jpg[/IMG]
Teczka83
Citácia
davkom napsal:

Já miluji motorky! Palec nahoru Jezdím Hobby motokros Smile

[IMG]http://i50.tinypic.com/344dpio.jpg[/IMG]

Super, hlavně si někde nezlámej nohy Smile. Btw, to by byla výzva, vydat se na Rallye Dakar, že? Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%