Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskuze o autech a motorkách
twistedTSD
Citácia
Teczka83 napsal:

No na štěstí pil rychle, tak že pohoda :D.

Ještěže tak, jinak by to na českých silnicích mohl být docela adrenalin.:D
Radik
Já jezdím s Octavií Combi 1.9 TDI 81 kW.
twistedTSD
Citácia
Radik napsal:

Já jezdím s Octavií Combi 1.9 TDI 81 kW.

Tak to bude dobrý povoz.YES
Logan_
Moji rodičia práve kúpili Hiundai i30 combi úplne nové čo si myslíte o tom aute? Smile
twistedTSD
Citácia
Gr napsal:

Moji rodičia práve kúpili Hiundai i30 combi úplne nové čo si myslíte o tom aute? Smile

Nová i30 bude asi dobré auto.Smile
twistedTSD
Mamka mě dnes vzala do uliček mezi rozestavěné baráky, abych se naučil řídit - úžasný zážitek!:D Konečně se umím trochu rozjíždět, i couvání jsem zkoušel, odbočování, objíždění, jel jsem na 1., 2. i 3. stupeň. K mému zděšení se dostalo i na rozjezd do kopce, ale prostě jsem na to trochu víc šlápl a za mírného prohrábnutí vyjel...prostě super!. A sranda byla, že když jsem jel 40, měl jsem pocit že jedu snad 100 a brzdil jsem:D...Zpočátku mi nešlo řazení trojky (pořád jsem tam dával 1 nebo 5), ale to už je v pohodě. Asi dvakrát mi to chcíplo, ale stane se...Spíš jsem zjistil 2 problémy:
- nemám vůbec cit v nohách, takže se na to strašně soustředím a často nesleduji kam jedu
- při otáčení volantem dělám s rukama šílené věci, ale to souvisí s předchozím problémem:D
Teczka83
Citácia
twistedTSD napsal:

Mamka mě dnes vzala do uliček mezi rozestavěné baráky, abych se naučil řídit - úžasný zážitek!:D Konečně se umím trochu rozjíždět, i couvání jsem zkoušel, odbočování, objíždění, jel jsem na 1., 2. i 3. stupeň. K mému zděšení se dostalo i na rozjezd do kopce, ale prostě jsem na to trochu víc šlápl a za mírného prohrábnutí vyjel...prostě super!. A sranda byla, že když jsem jel 40, měl jsem pocit že jedu snad 100 a brzdil jsem:D...Zpočátku mi nešlo řazení trojky (pořád jsem tam dával 1 nebo 5), ale to už je v pohodě. Asi dvakrát mi to chcíplo, ale stane se...Spíš jsem zjistil 2 problémy:
- nemám vůbec cit v nohách, takže se na to strašně soustředím a často nesleduji kam jedu
- při otáčení volantem dělám s rukama šílené věci, ale to souvisí s předchozím problémem:D

No na to točení volantem bacha. Aspoň před komisařem. Nevim jak teď, ale já musel mít ruce na volantu v poloze "třičtvtě na jednu". A ještě mě málem vyhodil kvůli tomu, že jsem zatáčel a neměl jsem ruce na volantu, ale jakoby vevnitř...prý by mi to mohlo zlomit ruku, kdybych vjel do výmolu...
Radik
Zítra, už zítra. Jooo

Ale nakonec nejdu na cvičiště, ale rovnou do provozu.
Sh1TeRkO
Mne sa stalo, že som pri 90 stupňovej zátačke zatočil až na chodník. :D Inak celý čas som jazdil jedna ruka - volant, druhá - páka. :D Až deň pred skúškami mi povedal, že mám mať obidve ruky na volante..no hrôza..Zle
twistedTSD
Radiku, to se docela divím...Kamarád, který dělá taky autoškolu, musí strávit 2 hodiny na nějakém trenažeru, pak ho pustí na cvičiště, a až potom někdy do provozu.:D

Tečko, držení volantu jsem pečlivě studoval, díval se na video, a stejně to dopadlo jak dopadlo. Musím si nejdřív zvyknout...
The_Creamcz
Jo autoškola to byla pro mě strašná show :D nejlepší bylo když jsem si tenkrát před komisařem neuvědomil, že mám mít obě ruce na volantu a půlku zkoušky jednoručák :D až po tom co mi řekl, jestli mám strach, že mi někdo ukradne řadicí páku, tak jsem si to uvědomil :D
Radik
Na ruce si musím dát bacha no, taky budu mít sklon jezdit jen s jednou. :D
Radik
Takže asi tak.

Nakonec z jízd sešlo, protože instruktor neměl čas. Půjdu jezdit teda až příští pátek, normálně bych šel zítra, ale jelikož jsem celej den na brigádě tak nemůžu. :D
Ale jsem rád, protože v neděli se pojedu projet s tátem v autě, takže díky bohu, že se můžu naučit aspoň rozjet.
twistedTSD
Citácia
Radik napsal:

Takže asi tak.

Nakonec z jízd sešlo, protože instruktor neměl čas. Půjdu jezdit teda až příští pátek, normálně bych šel zítra, ale jelikož jsem celej den na brigádě tak nemůžu. :D
Ale jsem rád, protože v neděli se pojedu projet s tátem v autě, takže díky bohu, že se můžu naučit aspoň rozjet.

Škoda, ale aspoň si to ještě zkusíš...Já si to dneska zase vyzkoušel a pořád to není ono, mám se co učit, lépe řečeno trénovat.
Radik
Jo jsem celkem rád. :D
Udělal nám jen zahájení a 2 hodiny ovladání a údržby vozidla. Smile Takže aspoň tak. Smile
twistedTSD
Citácia
Radik napsal:

Jo jsem celkem rád. :D
Udělal nám jen zahájení a 2 hodiny ovladání a údržby vozidla. Smile Takže aspoň tak. Smile

Zajímalo by mě, jak to s tou údržbou je - zkouška z údržby už se nedělá, ale komisaři se prý při závěrečkách mohou začít vyptávat než nasedneš do auta.
Radik
Ano přesně tak to je. Například se zeptají co znamená tato kontrolka, jak zapneš zadní stěrač atd.
Janci
Na Slovensku to niekedy bývalo tak, že keď sa ťa pred tou skúškovou jazdou niečo opýtal a povedal si zle, mohol ťa vyhodiť a dovidenia nabudúce bez jazdy. Ale podla najnovších predpisov ťa nemôže už vyhodiť z otázky ale až z konečnej jazdy. Neviem ako to je u vás, bratov Čechov.
Teczka83
Citácia
Janci napsal:

Na Slovensku to niekedy bývalo tak, že keď sa ťa pred tou skúškovou jazdou niečo opýtal a povedal si zle, mohol ťa vyhodiť a dovidenia nabudúce bez jazdy. Ale podla najnovších predpisov ťa nemôže už vyhodiť z otázky ale až z konečnej jazdy. Neviem ako to je u vás, bratov Čechov.

U nás Tě může vyhodit v případě, že uzná že jsi pro provoz nebezpečný...to znamená nedodržování pokynů, pravidel a tak...
TheMajo
Citácia
Najlepšie to bolo keď ešte boli veteráni :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
10 Hlasov
22%