Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuze o autech a motorkách
Radik
Takže je vše jinak, jízdy mám už dnes v 12:30...
Snad mě to půjde, dnes sem se byl s tátem učit rozjet se a nebylo to tak jednoduchý jak se na první pohled může zdát. :D

Bojim, bojim. To jsem nechtěl
twistedTSD
Citace
Radik napsal:

Takže je vše jinak, jízdy mám už dnes v 12:30...
Snad mě to půjde, dnes sem se byl s tátem učit rozjet se a nebylo to tak jednoduchý jak se na první pohled může zdát. :D

Bojim, bojim. To jsem nechtěl

Však nikdo nejezdí hned jako Sebastien Loeb a instruktor to ví sám nejlépe, no stress.Relax
THC_Lukas
tvl každej snad umí sešlápnout spojku a plyn ne?
Radik
No ono to není zastak jednoduchý. Smile

To není o tom na to jen šlápnout, ale postupně pouštět a přidávat = synchronizovat nohy. Pak musíš hlídat věci okolo sebe a ještě řadit. Smile
THC_Lukas
když to uděláš plynule nemůžeš mít žádnej problém+ to za chvili dostaneš do nohy.. Jestli ti to vadí :D kup si automat :D:D
twistedTSD
Citace
THC_Lukas napsal:

tvl každej snad umí sešlápnout spojku a plyn ne?

Sešlápnout jo, ale plynule se rozjet se spojkou v záběru a optimálními otáčkami, když musíš sledovat provoz, zhodnotit křižovatku, dát blinkr...To už podle mě bude hlavně o cviku.
Sh1TeRkO
Každý áno, ale kým si zvykneš na záber, to trvá, ale dá sa to. Skôr majú ludia problém čumieť na premávku, značky, ludí apod a k tomu ešte radiť. :-D
twistedTSD
Citace
Eddo napsal:

Každý áno, ale kým si zvykneš na záber, to trvá, ale dá sa to. Skôr majú ludia problém čumieť na premávku, značky, ludí apod a k tomu ešte radiť. :-D

J, když jsem se bavil se ségrou, tak prý byla až do závěreček úplné poleno, nejradši si jela svých 30 km/h a sledovat značky pro ni bylo spíš sci-fi.:D
THC_Lukas
tak kdo jezdí autem běžně at už s rodičema,kámošema atd.. zná jaky je provoz ve městě.. děláte s komára somára
Radik
Tak první jízdy mám zdárně zasebou. :D

S rozjížděním sem nakonec neměl problém, jediný co se mě stávalo, že jsem furt míst dvojky řadil čtverku. :D
Pak mě nadával za to, že držim volant moc křečovitě a že se dívám na řadičku. :D

Jinak nejvíc sem jel 60 km/h takže pohoda. :D

A ještě mě celou jízdu uklidňoval, že mám být v klidu. :D Což sem teda absolutně nebyl.
Upravil/a Radik dne 16.03.2013 13:50
_Crazy_
Citace
Radik napsal:

Tak první jízdy mám zdárně zasebou. :D

S rozjížděním sem nakonec neměl problém, jediný co se mě stávalo, že jsem furt míst dvojky řadil čtverku. :D
Pak mě nadával za to, že držim volant moc křečovitě a že se dívám na řadičku. :D

Jinak nejvíc sem jel 60 km/h takže pohoda. :D

A ještě mě celou jízdu uklidňoval, že mám být v klidu. :D Což sem teda absolutně nebyl.

*Dobrá práce* - určitě to uděláš Smile
Bravura
zamiloval sem se do auta jménem Mercedes-benz Class A 45 AMG... 4x4 pohon, v základní výbavě má 300koní a kožený interiér. Stojí přibližně 600 000 v základu. Viděl sem to auto v showroomu Mercedes v Praze, okamžitě mně dostalo..
Radik
Teď trošku z jinýho soudku... táta dnes dělal BMW E93 335i - 305 koní. Tak jsme to pak byli projet a neskutečná kára... do zatáčky už téměř 200 km/h a auto sedělo jak přibité. To jednou mít tak se asi zblázním. :D
Upravil/a Radik dne 16.03.2013 18:39
TheMajo
[img]http://i85.photobucket.com/albums/k67/saigonazn69/Preview1.jpg[/img]

Niečo takéto ? :D
Sh1TeRkO
img.tpx.cz/uploads/Leon_Cupra_R_front_side_by_russell_davies.jpg

Vrrrr *Oběd*
Radik
Jj to je přesně ono, ale v takové olivové barvě.
TheMajo
Citace
Eddo napsal:

img.tpx.cz/uploads/Leon_Cupra_R_front_side_by_russell_davies.jpg

Vrrrr *Oběd*

Citace
hmm pekné auto aj mne sa osobne páči Smile
twistedTSD
J, Leon se mi vždy líbil...Zajímavá alternativa ke Golfu.Správně
Teczka83
Citace
twistedTSD napsal: