Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuze o autech a motorkách
Radik
Taky jedu v pátek... :D ale už rovnou do Brna. Smile
twistedTSD
Citace
Radik napsal:

Taky jedu v pátek... :D ale už rovnou do Brna. Smile

Tvl Radiku, to máš nějaký rychlokurz ne?:D Zatímco já se děsím i těším na chvíli, kdy vyrazím do provozu místního maloměsta, ty už se budeš prohánět mezi šalinama v moravském hlavním městě...:D
Radik
Nemáš se vůbec čeho děsit. Já byl taky strachem bez sebe a vůbec nevím proč. Každej nějak začínal. Smile
twistedTSD
Citace
Radik napsal:

Nemáš se vůbec čeho děsit. Já byl taky strachem bez sebe a vůbec nevím proč. Každej nějak začínal. Smile

J, dneska jsem jel zase s jinou "kolegyní" a taky jí řazení, spojka apod. nešlo úplně hladce, tak si už nepřipadám jako nějaké poleno.:D
Radik
Ženskejm to dělá obvykle větší problém a aji když si myslíš, že seš nejhorší řidič co tam kdy byl, tak to určitě nejseš. :D
PS: Já si toto taky myslím. :D
Teczka83
Ženským to sice dělá víc problémů, ale ve výsledku jsou lepší řidičky, než chlapi. Měl jsem možnost se svézt autobusem, který řídila ženská a úplně v pohodě. Žádný cukání, žádnu prudký brždění, k semaforu se blíži uváženě...klobouk dolů...
The_Creamcz
Citace
Radik napsal:

Twiste, těch 60 km/h je úplně v pohodě. Kdyby mě to dovolil, tak tam hážu 5tku a jdu ke kilečku. :D

Tvl ... to mě to stále ujíždí ... chvilku nekoukám na tacháč a hned je tam 80 ani nevim jak ... to bude asi motorem ;) ale problém s dodržení rychlosti mám pořád .. musím se na to moc soustředit, nebo řešit tempomatem ... vůbec nevidím rozdíl mezi 50tkou a 80tkou ...
Teczka83
Měl jsem stejný problém, nicméně pár pokut za rychlost a hned jsem ten rozdíl viděl :D
obrik151
Citace
Teczka83 napsal:

Měl jsem stejný problém, nicméně pár pokut za rychlost a hned jsem ten rozdíl viděl :D

Mne pokuta pomôže tak na týždeň a potom keď na to zabudnem zase letím tento rok už jednu mam v obci 78 som išiel 40 € mi zobrali :D :D

img.tpx.cz/uploads/obrik dom.png

img.tpx.cz/uploads/obrik benzinka.jpg

Je mi lúto ludí ktorí nepijú. Keď ráno vstanú, cítia sa tak dobre, ako sa budú cítiť celý deň.
The_Creamcz
Pokutu jsem dostal jen jednou a to 2000,- ... ale zato jsem na půl rok přišel o papíry za 130 v obci, ale nadále nevnímám svoji rychlost :D
Radik
obriku to je u nás nemožný s tím hloupým bodovým systémem :D

Jinak zítra mám jízdy po Brně, tak mě držte palce a twistovi taky. :D
twistedTSD
Tak mám po jízdách.čumím Na cvičišti jsme jen vyzkoušeli základní úkony a pak mi řekl, ať jedu na silnici, na což jsem reagoval zděšeným pohledem.:D...Ale bylo to super! Zezačátku mě děsila auta kolem (hlavně ta co se mi lepila na trdel), ale pak už to šlo. Nejšťastnější jsem byl, když jsem si jel svých 30-40, ale když se za mnou mimo obec dělala kilometrová kolona, překonal jsem se a jel až 70...Rozjezdy byly v pohodě, dokonce i do kopce, horší bylo držet se u kraje, bál jsem se toho, a taky neustále sledovat provoz (hlavně zrcátka)....Trochu bobky jsem měl, když jsem musel předjíždět 2 cyklisty před křižovatkou, ze které proti mě jelo auto. Člověk si musí vybrat zda to čelně napálí do auta, nebo šlápne na plyn a uhne (mému pudu sebezáchovy se nelíbilo ani jedno).:D

Tímto se chci omluvit:
1. Asi 156986 řidičům, kteří se za mnou museli táhnout a předjíždět.:D
2. Všem, kterým jsem se vysmíval když v autoškole jeli 40.:D
Radik
Twiste líp bych to nenapsal. :D
Jinak já byl dnes v tom Brně a byl to větší masakr než sem si myslel. Vůbec sem nestíhal, je tam toho 3x víc než v normální vesnici, pořád musíš přemýšlet jak vyřešíš danou situaci a byl jsem z toho pěkně v háji.

Strašně mě to zničilo, jak sem musel dávat pozor a takhle unavenej sem nebyl sakra dlouho. :D
Sh1TeRkO
Koho to je chyba? Tvoja. Vždy sa dá dohodnúť ak si neveríš. Smile :D
twistedTSD
Radiku, tak to se nedivím. Mě k beznaději doháněla kdejaká vesnická křižovatka - člověk musí náhle promyslet a udělat spoustu věcí...Ve druhém největším českém městě kde je spousta aut a složitých křižovatek to musí být děs...A unavený jsem byl taky dost.Smile
The_Creamcz
Kluci za chvilku vám to přijde jako denní chléb ;)
Radik
Dnes sem jel po okrskách a už mě to celkem šlo až na pár krásnejch momentů. :D
twistedTSD
Po dnešních jízdách nemám nejlepší pocit...Dělal jsem zbytečné chyby, byl jsem roztržitý...Třeba jsem se tak soustředil na to, že musím stihnout zelenou, až mi musel strejda před červenou zabrzdit.Smile Pak jsem zas zapomněl že mám ručku, zapomínal jsem včas zařadit/podřadit, nakonec jsem potřeboval couvat z kopce, stál jsem na brzdě a spojce, a místo brzdy jsem pouštěl spojku...No pevně doufám, že po pár jízdách to vypiluji a budu si za volantem jistější.
The_Creamcz
Nesmíš to tak žrát a uvolnit se, si strašně nervózní a bereš to moc vážně a pak to takhle mrvíš, ty jízdy jsou od toho aby si se naučil a ne aby si po každé jízdě brečel jak si to podělal. Zkus to brát trošku víc s humorem ;)
Radik
Napíšu sem moje poznatky po několika jízdách:

Asi nejdůležitější je, že spojka a řazení už mě absolutně nedělá problém. Větší problém mě teď dělá vyřešit situaci na křižovatce a ještě větší pohlídat si 50 km/h ve vesnici... pořád to porušuju. :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
26%
Deathmatche
3 Hlasů
6%