Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

díííí End:)
HeWhoMustNotBeNamed
Díky oboum Smile)
Sh1TeRkO
Pixel. :D My sme toho prežili..a ešte prežijeme. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To logo! :D Neflákaj sa! :D
HeWhoMustNotBeNamed
5 € Eddo heheheee
Raiden
Dobrej hráč i bývalý kolega Palec nahoru Doufám, že se tu udržíš co nejdéle *Tu sem*
HeWhoMustNotBeNamed
Díky , škoda že jsi skončil v AT :D Rád bych si znovu s Tebou ještě "zaadminoval" :D Vrať se ! Smile
Kolega jsi byl dobrý , díky .))
PS: Zítra vybanuju server takže se tu asi neudržím dlouho :D
Blondak
Šikovný to hoch, dúfam že v AT vydržíš dlho. Takých ako si Ty do AT treba. Profesionalita je na tvojej strane a to je dobre. Smile Dobrý hráč i kolega. Inak díky za označenie obl. admina. Smile Vizitka na úrovni.
Tr1xmy
Pekná vizitka Lukáš heheheee
Dyname
Suprovej admin Smile Člověk se ho zeptá na něco a hned myslí na úchylárny :D
HeWhoMustNotBeNamed
čumím díky všem.
Koldy
Pěkná vizitka Smile
Vlk_Junior
No my dva jsme si do oka na začátku zrovna dvakrát nepadly. Nevím proč ale ne. Ale byl a jsem rád, že si na mě změnil názor. Jinak jsem ti ještě nepogratuloval k novému postu Smile Takže gratuluju :D Doufejme, že se z nich nescvokneš :D. Vizitka je samozřejmě krásná na tak škaredého Pixela ! :D
DrateK
DZAV HL. ATMYN, snad ti ten post hl. admina vydrží a budeš ho mít co nejdýl, protože si ho zasloužíš, tak nezklam. Smile
HeWhoMustNotBeNamed
Díky všem heheheee :D
Grizzly
PM od Pixel: Ty jsi bot? :D

Pěkná vizitka Pixle, super šéf, ať Ti to na postu hl. admina vydrží co nejdéle. *Tu sem*
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
Grizzly napsal:

PM od Pixel: Ty jsi bot? :D

Pěkná vizitka Pixle, super šéf, ať Ti to na postu hl. admina vydrží co nejdéle. *Tu sem*

Díky bote *tu sem*
Grizzly
Já nejsem bot! :D
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
HeWhoMustNotBeNamed
Nekecej.:D
Nexfo
PYGZEL pekna vizitka Smile Parádny admin a som velmi rád že si sa dostal na post HL. Smile
THC_Lukas
Coo k tobě napsat Pygzely? No asi že nebýt tebe jsem v at :D ne je mi to fuk :D dobrý admin. Jeden s posledních pro kterého platí harmonogramy
HeWhoMustNotBeNamed
Né díky mě né :D Ani nevím co jsem proti Tobě minulý rok měl. :D Díky.:D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
20%
Skyrace
15 Hlasov
25%
Deathmatche