Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

SP ? KONEC A BUDE HUŘ ...
sipecek
to chápu,ale jak jsem psal,v AT se muže zmenit,a to že si někdy zanadával,tak ho nevemete ? mně je v podstatě jedno jestli ho vemete,ale jde tu o princip.Třeba ty m i neříkej,že sis nikdy nahlas,ale i třeba pro sebe nezanadával ..

Jde tu o to že Vy si myslíte že jste bez chybni,což nejste.
Wellar
Citace
sipecek napsal:

to chápu,ale jak jsem psal,v AT se muže zmenit,a to že si někdy zanadával,tak ho nevemete ? mně je v podstatě jedno jestli ho vemete,ale jde tu o princip.Třeba ty m i neříkej,že sis nikdy nahlas,ale i třeba pro sebe nezanadával ..

Jde tu o to že Vy si myslíte že jste bez chybni,což nejste.

Nadávám furt, nechtěj vidět admin chat :D, ale v normal chatu to prostě překousnu a mám chladnout hlavu Smile
sipecek
jasně já vim že člověk v AT se musí chovat trošku jinak než klasický hráč,ale v se chováte "trošku více" špatně Smile
wlcacek
Citace
sipecek napsal:

jasně já vim že člověk v AT se musí chovat trošku jinak než klasický hráč,ale v se chováte "trošku více" špatně Smile

No né. tak se trochu rozepiš.
Zatím jsem z téhle zplácaniny nepochopil zhola nic.

Rozveď to a dej tomuhle Topiku nějakou tvář a nedělej tu z toho nějaký cár papíru který nemá ani hlavu a ani patuSmile
Mikull
Citace
Pak se ke mě dostala zpráva, že ATomas by vyházel celý AT,ale nechce to udělat,prootže se o to nechce starat.

Na tom něco bude rofl rofl
mazednik
Citace
Bratek napsal:

A tu zprávu jsi vzal kde? Ve snu ? ...
Najednou vám přijde že je všechno admin teame. Omrzelo vás střílení hunterem a tak to teď svádíte na admin team. S tímhle se jdete laskavě bodnout.

Asi tak no už ho nebaví killovat hráče tak se pouští do AT :D
Panzer
Ale má pravdu ten chlapec, stojí to za vyliž **** Smile
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Sh1TeRkO
Konči. V očiach majitela si len tzv "slot" a kedže odíde jeden, tak to strata moc nebude.
ALINKO
GL Sad Dúfam, že sa ešte ukážeš. Ak nechceš svoj majetok napíš mi na servery (FOX)_ALINKO rád ho prijmem :D
NeXus
No to si děláte srandu. Pokud chceš vypadat alespoň trochu vážně, piš tak, aby to bylo čitelné.
AK47
Citace
sipecek napsal:

Jojojojo už je to tady už se háji.Hunterom sem letilat,do vizitek si to nebudu psat,mužu si dělat co chci já, blbost v hisorii Superpařby ?-ona nějákou má :D

zavodník co to tu meleš ? jaké chtěni do AT,tam bych nevlezl ... k takovým bezchybným lidem ...

Ne máte pravdu vy jste bezchybny,uplně dokonalý omlouvám se ...

Ano, samozřejmě, Ty jsi určitě ten nejlepší a bezchybný, proč bys hledal chyby jen na ostatních, když Ty žádnou chybu nemáš, co?
Jinak, rád bych se zeptal - Co ti tak vadí na Admin-Teamu? Lepší by bylo, kdybys radši řekl, o co jde, a ne abys hned řekl, že všichni jsou špatní.

A ještě - že nechceš být v AT jen kvůli tomu, že tam jsou podle tebe "blbí lidé"? Já myslel, že si stěžuješ proto, aby se to napravilo.

A - konec na SP si dej laskavě do vizitky.
Ragnar
DIvné, jak každej ted drží s AT, když je nábor rofl
Sh1TeRkO
Drží? Silne pochybujem. Každý nie. Ale prečo všetko hádzať na AT? Jasné, že sa AT nezavďačí každému. To nejde. Ale aby sme nechuť k GTA apod. hádzali furt na AT je totálny nezmysel.
UnknownGamer
Admin Team ? Z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že vždy keď sa pretočí jedna "generácia" adminov hráči sa začnú sťažovať.
Prečo ? Pretože boli zvyknutí na tích starších a vela hráčov si nievie proste osvojiť novších adminov
Btw zhadzovať všetko na AT a nepozerať sa na seba..
Yamborghini
Když už sepisuješ stížnost, vyjádři se konkrétně, co ti vadí, nikdo není dokonalý, každý máme nějaké chyby, ale když nám tu napíšeš to, co jsi napsal do prvního příspěvku, moc z toho mít nebudeme. Já osobně rád přijmu kritiku, ale musí být objektivní a pokud možno srozumitelná. Hodně hráčů si stěžuje na AT jen kvůli tomu, že od nás dostal ban, který byl oprávněný a my jsme pouze dělali svou práci.

Když nám sepíšeš, co podle tebe děláme dobře a co špatně, bude to jen dobře a my budeme vědět, na čem zapracovat. Přeci jen slouží k tomu zde i jeden topik.
sipecek
koukám na tu na pár příspěvku a musim se dost silně smát :D
Mazednik->Radši tu nic nepiš je ti 13let a nerozumíš situaci.Bež si radši na teamspeak,na kterym nikdo neni.
Nexus->„Mlč, nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení“
AK47->Píšu snad někde že jsem bezchybný ? ne nepíšu,protože já si to umim uvědomit,že nejsme bezchybny.Dělám chyby.
Eggy->také jsem na to chtěl upozornit,máš pravdu Smile všichni ted budou vlez****kové
Unknow->víš já se na sebe kouknul než sem toto napsal.Takže tu moc nepoukazuj na mě ...
Dark->Líbí se mi že se chceš změnit a zapracovat na svých mezerách.Ale někdo Vám je řekne a vy tu hned začnete "štěkat" že to tak neni.

Chvala je příjmena,kritika potřebná.
Upravil/a sipecek dne 26.04.2013 14:55
Mikull
Jestli chceš dám ti kontakt na Brutaluse, ten Tě naučí psát stížnosti a deseti stránkové topiky. rofl
AK47
Citace
AK47->Píšu snad někde že jsem bezchybný ? ne nepíšu,protože já si to umim uvědomit,že nejsme bezchybny.Dělám chyby.

Tak vidíš. Dělat chyby je lidské. Když sám děláš chyby, proč kritizuješ ostatní? Proč na sobě nezapracuješ sám?

A odpověz prosím Darkovi - Co ti na adminech vadí?

koukám tu na pár tvých příspěvků a musim se dost silně smát :D
cechyy
Citace
sipecek napsal:

koukám na tu na pár příspěvku a musim se dost silně smát :D
Mazednik->Radši tu nic nepiš je ti 13let a nerozumíš situaci.Bež si radši na teamspeak,na kterym nikdo neni.
Nexus->„Mlč, nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení“
Eggy->také jsem na to chtěl upozornit,máš pravdu Smile všichni ted budou vlez****kové
Unknow->víš já se na sebe kouknul než sem toto napsal.Takže tu moc nepoukazuj na mě ...
Dark->Líbí se mi že se chceš změnit a zapracovat na svých mezerách.Ale někdo Vám je řekne a vy tu hned začnete "štěkat" že to tak neni.

Chvala je příjmena,kritika potřebná.

Spiš ty to to nechápeš ! Di radši hrát SIMS 2 a né toto ! Buch vý kolik je tobě !
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
Nowas
Bratek - Chudobný čávo
Deynor - Běž spát
CZIPISEK - Vesnický žebrák
Ence - Nejrozumější člověk
Smetyx - Metrix
Soach - Dej si SNUS
Mazednik - Bež volat na TS sam se sebou
AK-47 - M4 je lepší
Eddo - si taky slot tak se nevyjadřuj
Nexus - „Mlč, nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení“
Unknow - 1100 hodin na SP docela málo

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
10 Hlasů
20%
Akce smrti
3 Hlasů
6%
DM
4 Hlasů
8%
Vyřazka
7 Hlasů
14%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
3 Hlasů
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasů
16%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasů
29%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 28