Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

SP ? KONEC A BUDE HUŘ ...
sipecek
mazednik-bež si na ts3 na kterym nikdo neni.Je ti 13let a jen lidem lezeš do pr****
wlcacek-kamenak 4 neni,ale to tu nebudu řešit.Kamenak 5 ? tvl chtel bych si tam zahrat,dobrý prachy.Nemám svuj obor změnit na komedianta,či herce :D
Jo_xker
Už nevím co víc říct protože už brečím smíchy fakt že jo. Pavole prosimtě... ja do AT Bych nevllezl mezi tak bezchybný lidi mlč je ti tady 13 a děláš velkýho kluka. Já si to vždy čtu od začátku a musím se pousmát na všemi příspěvky krom šipecka. Jak kazdy najednou podporuje AT nějaký divný ne ? Dříve byly all proti AT a najednou je všichni podporují ? Hoši víte SP je už není co bývalo.Já se musím jen smat a smaát a smaát jak každý začiná hrát na SP ale pak stejně skončí
Dyname
Citácia
Jo_xker napsal:

Už nevím co víc říct protože už brečím smíchy fakt že jo. Pavole prosimtě... ja do AT Bych nevllezl mezi tak bezchybný lidi mlč je ti tady 13 a děláš velkýho kluka. Já si to vždy čtu od začátku a musím se pousmát na všemi příspěvky krom šipecka. Jak kazdy najednou podporuje AT nějaký divný ne ? Dříve byly all proti AT a najednou je všichni podporují ? Hoši víte SP je už není co bývalo.Já se musím jen smat a smaát a smaát jak každý začiná hrát na SP ale pak stejně skončí

Hochu, běž se učit do školy gramatiku. Když čtu ty tvé příspěvky, co věta aspoň 3 chyby.
sipecek
tak je nečti kydž to nepřečteš,stejne seš mimo mísu ...
Dyname
Citácia
sipecek napsal:

muže si psát jak chce on >>> psal jsi > tady není škola......

Proč jsem asi psal, ať tam jde? Další co si přečte první 3 slova a už odpovídá nesmyslem :D:D:D:D

Btw. Začíná mě to tu opravdu bavit :D
mazednik
Citácia
sipecek napsal:

mazednik-bež si na ts3 na kterym nikdo neni.Je ti 13let.

Takže na TS nikdo není to je pravda :D, proto se asi budu snižovat sloty, ale to je vedlejší, jinak pro tvoji informaci mi je 14. Ale na tom nesejde.
pavol5231
Mám 13. No zaujímalo by ma kolko má náš dospelák xker.
Určite máš menej :D
sipecek
dyname-ty sis nikdy nic neupravoval ? jojo vlastně ne,protože ty a ostatní AT jste bezchybný ...
wlcacek
Citácia
sipecek napsal:

mazednik-bež si na ts3 na kterym nikdo neni.Je ti 13let a jen lidem lezeš do pr****
wlcacek-kamenak 4 neni,ale to tu nebudu řešit.Kamenak 5 ? tvl chtel bych si tam zahrat,dobrý prachy.Nemám svuj obor změnit na komedianta,či herce :D

Tak zatim trenujes dobre. Az se budes hlasit o hlavni roly tak napis poslu doporuceni.
Jasne menit se z komedianta na komedianta muze tezke. Tudiz chapu ze tuto zmenu nechces podstoupit:D
Dyname
Citácia
sipecek napsal:

dyname-ty sis nikdy nic neupravoval ? jojo vlastně ne,protože ty a ostatní AT jste bezchybný ...

Ano, zvednu si ego a napíšu o sobě, že jsem bezchybný.

Víš jak se pozná bezchybný člověk? Nedělá chyby, ale ten pravý člověk bez chyby, se za tu chybu omluví. To v tvém případě nevím, jestli by jsi zvládl. :D
Jo_xker
Jo pavole ? Tak pojd na skype a uvidíme komu je min...
Dyname- Ty se nevyjadruj ja nepisu carky hacky nejsem sasa.Ty s tvoji demenci bys v AT vubec nemel byt.
Dyname
Citácia
Jo_xker napsal:

Jo pavole ? Tak pojd na skype a uvidíme komu je min...
Dyname- Ty se nevyjadruj ja nepisu carky hacky nejsem sasa.Ty s tvoji demenci bys v AT vubec nemel byt.

Ty s tvojí gramatikou taky ne, to máš recht :D
pavol5231
S jeho demenciou?
Na teba má ešte čo dobiehať. On **** není no neviem ako ty
sipecek
co ? že jsem udělal chybu ? proč by jsem se měl omlouvat ? nikoho se to nedotklo,nikoho jsem neurazil.Samozřejmě,když to bude na někoho konkrétního,tak se omluvit umim.
twistedTSD
Citácia
Jo_xker napsal:

Hoši víte SP je už není co bývalo.Já se musím jen smat a smaát a smaát jak každý začiná hrát na SP ale pak stejně skončí

SP už není co bývalo - další z omletých vět, které tu čtu roky.:D

Citácia
Jak kazdy najednou podporuje AT nějaký divný ne ?

Ano, divné to je, Možná by ses tudíž i ty mohl zamyslet nad smysluplností toho topiku, respektive sipeckovy kritiky.Palec nahoru
wlcacek
Citácia
OrAnGe napsal:

Všemohoucí a milosrdný Bože, pohleď na naše trápení, zbav nás toho, co nás tíží, a ujmi se nás, abychom pocítili tvou otcovskou dobrotu a lásku.
Amen. :D

Amen rofl
Julian
kks :D :D sa smejem z toho pisania :D
Jo_xker
Dyname me nezajima gramatika snad tebe ano ? tak si ji uzi .

Pavol pojd na ten skype ne nojo uz vidim jaky mas z mne respekt
wlcacek
Citácia
Jo_xker napsal:

Dyname me nezajima gramatika snad tebe ano ? tak si ji uzi .

Pavol pojd na ten skype ne nojo uz vidim jaky mas z mne respekt

Jezkovy zraky proc ho tahas na skype kanoure jeden rofl
Chapu ho. Taky bych si nesel psat s necim co neni schopen napsat neco smysluplneho:D Jeste si nam neukazal kde to ma tu hlavu a ke patu:D

Gramatika zajima kazdeho:D ale hlavne aby si vedel co to vlastne je:D
Jo_xker
mlc bez radsi makat na
stavbu
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasov
20%
Akce smrti
2 Hlasov
4%
DM
4 Hlasov
9%
Vyřazka
6 Hlasov
13%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
2 Hlasov
4%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasov
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasov
31%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 8