Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskuze o autech a motorkách
Sh1TeRkO
Takže Ty ten sen zachvílu začneš plniť. Plány už máš v hlave, určite i na papieri. *hehehe**hehehe**hehehe*
Teczka83
Citácia
Eddo napsal:

Takže Ty ten sen zachvílu začneš plniť. Plány už máš v hlave, určite i na papieri. *hehehe**hehehe**hehehe*

Tady vČechách vykrást banku, Vůbec...stejně tam mají lejno...radši budu poctivě pracovat*DEVIL*
LuKe
[IMG]http://i39.tinypic.com/53653m.jpg[/IMG]

Hudba musí byť.:D
Radik
Jj hudba je dobrá věc, ale nedokážu si představit, že si to dám do svýho auta.

Důvod je jasnej: pořád jezdim lyžovat a nebo někde na výlet a když tam dáš takovej woofer, tak se ti tam vlezu 2 piva a 4 tatranky. :D
lunatika
Co je to za kravinu?
BonG
Tak moja stará 350 kilová krava ročník 86 :D Honda 600 Transalp
img.tpx.cz/uploads/Hondička.JPG
Radik
Ve čtvrtek mám závěřečky, držte mě palec. :D
twistedTSD
Citácia
Radik napsal:

Ve čtvrtek mám závěřečky, držte mě palec. :D

Wow, to to utíká.čumím

Jinak já zjistil, že dost možná nedostanu řidičák do dovolené, což mě neskutečně naštvalo...Aspoň jsem teď doma "hlavní parkovač a vyjížděč z garáže".
Radik
Jj krutě to letí, snad se budu za 14 dní prohánět ve svým. Smile
twistedTSD
Citácia
Radik napsal:

Jj krutě to letí, snad se budu za 14 dní prohánět ve svým. Smile

V tom Puntu?
_AndreasCZ_
Nechtěli byste někdo felícii za 5 MG $ ? :D
_AndreasCZ_
:DDDD
Radik
No zatím jo, ale už se pracuje na koupi něčeho silnějšího a bezpečnějšího. Smile
twistedTSD
Citácia
Radik napsal:

No zatím jo, ale už se pracuje na koupi něčeho silnějšího a bezpečnějšího. Smile

Toš to jo. Už se taky těším až to budu mít za sebou a jízdu si budu trochu užívat...Hodně štěstí zítra. Hlavně pozor na přednosti a značky (ne jak já dnes).:D
Radik
Dnes sem to ještě nedělal, až zítra, ale myslím si, že to neudělám. V Brně je to fakt kruťárna a já pořád dělám dost chyb.

Ale třeba se poštěstí. Smile
twistedTSD
Citácia
Radik napsal:

Dnes sem to ještě nedělal, až zítra, ale myslím si, že to neudělám. V Brně je to fakt kruťárna a já pořád dělám dost chyb.

Ale třeba se poštěstí. Smile

Já si totiž včera a dokonce ještě dnes myslel, že je čtvrtek! Nechápu proč :D:D

Ale přece nemůžeš jít zítra na závěrečky s tím, že to neuděláš. Trochu (ale ne příliš) sebevědomí to chce.Smile A podle toho co říkal strejda, instruktoři (alespoň místní) se nesnaží dělat naschvály a hlavně nikoho nevyhodí za to, že si v nervozitě s předstihem zpomalí před křižovatkou, chcípne mu to, nezaparkuje napoprvé, a podobně. Jen to chce rozumět křižovatkám, sledovat značky, zrcátka, dávat pozor na chodce a nepřekročit rychlost.
Radik
Achjo, achjo.
Testy na 94% pohodička, ale v jízdách mě vyhodil za takovou ****inu, že to snad ani není možný. Sad
Hroznej čůrak fakt...
twistedTSD
Citácia
Radik napsal:

Achjo, achjo.
Testy na 94% pohodička, ale v jízdách mě vyhodil za takovou ****inu, že to snad ani není možný. Sad
Hroznej čůrak fakt...

Tak stane se. Nejsi zdaleka jediný, komu se to napoprvé nepovedlo...Ale mohu se zeptat, za co to tedy bylo? (ať vím na co dávat pozor)
Radik
No rád bych ti to vysvětlil, ale ono to moc nejde, třeba než můj otec to pochopil tak to trvalo.

Ale bylo to s doplňkovou šipkou na semaforu... jenže tam byl připojovací pruh, takže pořádně nechápu za co mě vyhodil. Musim se pak zeptat instruktora.

Bohužel to byla hned první křižovatka a on mě nic neřekl a já jel dál. Jel sem velice solidně a tak jak jsme přijeli k úřadu, jsem si říkal, že to mám v kapse a pak tohle. :/
twistedTSD
Citácia
Radik napsal:

No rád bych ti to vysvětlil, ale ono to moc nejde, třeba než můj otec to pochopil tak to trvalo.

Ale bylo to s doplňkovou šipkou na semaforu... jenže tam byl připojovací pruh, takže pořádně nechápu za co mě vyhodil. Musim se pak zeptat instruktora.

Bohužel to byla hned první křižovatka a on mě nic neřekl a já jel dál. Jel sem velice solidně a tak jak jsme přijeli k úřadu, jsem si říkal, že to mám v kapse a pak tohle. :/

S doplňkovou šipkou mám taky trochu problémy. Připojovací pruh? Možná nedání přednosti při vyjíždění z připojováku, kdoví.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche
3 Hlasov
6%