Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Pomoc VIR
airsoftMAN
Zdravím oběvil se mi na PC vir když jsem zapnul PC tak se mi ukázala tabulka policie ČR a peníze, že to chce. Vím, že to je vir setkal jsem se s tím mnohokrát ale tentokrát to nejde smazat .. Sad
Poradte pls jak to mam smazat. Sad(((
Nenechá ně to ani ten vir smazat zapnu PC a hned je to tam ... i v nouzovém režimu jsem to zkoušel zapnout ale to když se to pak zapne ten PC tak mám černou obrazovku a vypne se hned ... Sad
poradí mi někdo pls? pokud ano odměna ho nemine Smile

[IMG]http://i39.tinypic.com/fccg5.jpg[/IMG]
Upravil/a airsoftMAN dne 31.05.2013 15:36
Yamborghini
Ten vir jsem měl asi pětkrát. Vždy mi to šlo v nouzovém režimu, můžeš zkusit bez sítě, jestli půjde. Potom si stačí dát rychlou kontrolu programem Malwarebites Anti-Malware, který ti vir nalezne, ty už ho jen odstraníš a restartuješ počítač.
airsoftMAN
no to jsem zkoušel ale i bez pčipojení ten vir funguje a než stihnu marwel nainstalovat vir je zapnut a nemužu nic už dělat ...
airsoftMAN
Microsoft security assistant nebo tak nejak jinak nic jinýho .. :D
LuKe
Nechápem čo vy robíte a kam leziete keď vám hento ukáže. Ja som v živote nemal takýto problém...Facepalm
airsoftMAN
no já už skoušel vše ale porstě jakmile to zapnu v nouzovim tak se hned pC vypne ...
Yamborghini
Citace
LuKe napsal:

Nechápem čo vy robíte a kam leziete keď vám hento ukáže. Ja som v živote nemal takýto problém...Facepalm

Ono ti to právě nic neukáže. Vejdeš na stránku a po minutě ti naskočí ta obrazovka a nic nemůžeš dělat.

Zkus si dát tu instalaci na flashku a rychle to tam nainstalovat, ale mě se tedy tuším snad nikdy nevypínal.
airsoftMAN
no jasný strašně vtipný....
airsoftMAN
Citace
dark napsal:

Citace
LuKe napsal:

Ono ti to právě nic neukáže. Vejdeš na stránku a po minutě ti naskočí ta obrazovka a nic nemůžeš dělat.

Zkus si dát tu instalaci na flashku a rychle to tam nainstalovat, ale mě se tedy tuším snad nikdy nevypínal.

to jsem taky zkusil a taky to tam hned naskočilo... povedlo se mi to dát jednou nainstalovat ale při instalaci se to zase objevilo ....
sK
Citace
LuKe napsal:

Asi tak. CzSK. :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Každopádne tu máš link, na opravu.
http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=36255
airsoftMAN
Citace
sK napsal:

Citace
LuKe napsal:

Asi tak. CzSK. :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Každopádne tu máš link, na opravu.
http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=36255

Už jsem to sem spal, že v nouzovim režimu se mi to vypne ...
airsoftMAN
přidávám foto Sad
vyfoceno z fotáku

[IMG]http://i39.tinypic.com/fccg5.jpg[/IMG]
Ashok
Jo, to je nová verze toho viru.
Jedinou možností je vypálení boot cd a následné smazání viru z něho.
Osobně doporučuji na mazání tohohle viru Kaspersky Rescue CD. Stáhneš zde. Pak už to jenom pomocí např. IMGBurn vypal na CD a nastartuj z toho PC.
airsoftMAN
a když jsem našel CD s operačním systemem Win 7 nepomuže to ??
Ashok
Ne, určitě ne. Jedině že bys byl ochoten vzdát se všech dat a PC přeinstalovat.
airsoftMAN
to asi ne ....
mám tam foto atd ...
a nějaká zaloha PC neni ??? Sad((
Ashok
Je, ale je riziko že by se ti mohl se zálohou přenést i ten vir. Proto nejdřív vyčisti PC podle pokynů co sem ti dal.
airsoftMAN
ok díky jdu to zkusit ... a ještě se chc izeptat když si to přepálim na CD to co jsi mi poslal tak to mám dát do PC hned při startu nebo až tam bude na ploše policie ČR ?
UnknownGamer
Hh onanovač :D

Ja som to odstránil (ani sám neviem ako sa mi to podarilo) v BIOSe. Jednoducho som PC prenadstavil čas + dátum a vír bol preč, ako sa to podarilo tomu nerozumiem do dnes :D
Sh1TeRkO
Ako reaguje zmena času a dátumu na vírus? rofl
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
21%
Skyrace
12 Hlasů
23%
Deathmatche