Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuze o autech a motorkách
Sh1TeRkO
Škoda no, ale nevadí. Určite dáš nabudúce. Nič sa nedeje. Mám známeho čo spravil na 5-ty raz.

Já si nehovoril, že to nedám, ale deň pred skúškami som mal jazdu a 3x som nezastavil na STOP-ke. To tiež nedá pozitívne myslenie potom. :D
LuKe
Radik nevadí, že si to nespravil hneď. Sa môže stať každému. Na druhý pokus to dáš určite.

img.tpx.cz/uploads/DSC_0103.jpg

V blízkej dobe tam zapojím xenóny.heheheee
Radik
Jo snad, jezdím dobře a když na to přišlo, tak sem byl tak nervózní, že mě to totálně srazilo. Hned od začátku se to sralo tím, že jsme jezdili úplně jinde, než jsme měli a já tam jel poprvé.

A potom mě poslal úplně na jinou cestu než ostatní, tu už jsem měl aspoň projetou.

No prostě příště nesmím být tak nervozní, protože normálně bych to určitě dal.
twistedTSD
Mimochodem, včera jsem tak seděl v autě uprostřed našeho vidlákova když najednou kolem mě projelo přesně tohle:

[img]http://s1.aecdn.com/images/news/gallery/ken-block-customises-his-2011-f-150-svt-raptor_2.jpg[/img]

No já tedy solidně zíral - F-150 SVT Raptor přímo u nás...Bohužel už jsem ho nepotkal, abych si ho vyfotil.To jsem nechtěl
VTEC
já v den kdy dělal autoškolu jsem musel ráno ještě udělat svářečák na COčko.. pak hnal teda na ten úřad udělat testy který jsem měl s hóódně odřenejma ušima protože od neudělání mě dělil jeden jedinej bod :D.. ale jízdy bez problému..
docelá nářez tohle dopoledne ale všechno se povedlo a já to mohl večer v klidu zapít
[img]http://honda-club.cz/forum/images/smiles/pifko.gif[/img][img]http://honda-club.cz/forum/images/smiles/pifko.gif[/img]
Radik
No hlavně doufám, že to teď dám protože už nevím co bych dělal. Už 2 dny sem nevstal z postele jak sem nasranej a frustrovanej.
twistedTSD
Citace
Radik napsal:

No hlavně doufám, že to teď dám protože už nevím co bych dělal. Už 2 dny sem nevstal z postele jak sem nasranej a frustrovanej.

Nesmíš to tak moc řešit. Vždyť takové nervování a stresování je nejhorší. Vím o spoustě lidí, kteří to napoprvé nedali, stačí malá chybka a nepovede se to. I kdyby se to náhodou nepovedlo napodruhé, konec světa to taky není.
Teczka83
Lol, v dopravním podniku v Mostě stojí nový profesák 57 tisíc na kamion a 60 tisíc na autobus...boha jeho, tak to je pálka. To jestli mi ten můj jednou propadne, tak se pončeru...*11*
LuKe
img.tpx.cz/uploads/DSC_0142.jpg

Konečne nové disky!B)
Upravil/a LuKe dne 02.06.2013 20:36
Sh1TeRkO
OZ-ty sú krajšie. Palec nahoru Promiň
Teczka83
Citace
LuKe napsal:

img.tpx.cz/uploads/DSC_0142.jpg

Konečne nové disky!B)

Tak ty disky jsou pěkný, ale ostatní...no na golfy moc nejsem... Ale kola v poho Smile
LuKe
Tak každému sa páči niečo iné.
twistedTSD
Pěkné. A ani s Golfem nemám problém.Správně
twistedTSD
Dneska jsem v autoškole jel s dvoulitrovým Nissanem Primera. Zajímavé svezení...Jinak už i já mám závěrečky před sebou. Testy budou v pohodě, jízdu vidím tak 50 na 50...

EDIT: Povedlo se. Měl jsem štěstí, že jsem jednak jezdil po známých cestách a jednak jsem docela pokazil včerejší poslední jízdu a přesně ty chyby jsem si dnes včas uvědomil a neudělal je znovu. Hned jsem šel podat žádost na úřad.Smile

Upravil/a twistedTSD dne 27.06.2013 13:59
NISSAN_350_Z
Citace
twistedTSD napsal:

Dneska jsem v autoškole jel s dvoulitrovým Nissanem Primera. Zajímavé svezení...Jinak už i já mám závěrečky před sebou. Testy budou v pohodě, jízdu vidím tak 50 na 50...

EDIT: Povedlo se. Měl jsem štěstí, že jsem jednak jezdil po známých cestách a jednak jsem docela pokazil včerejší poslední jízdu a přesně ty chyby jsem si dnes včas uvědomil a neudělal je znovu. Hned jsem šel podat žádost na úřad.Smile

Gratulujem Twist Kytka pro tebe Sex
Sh1TeRkO
Gratulujem.
[img]http://images.wikia.com/necyklopedia/sk/images/f/fe/Oslava.gif[/img]
Radik
Sice sem tu dýl nebyl, ale teda taky se přidám. Už to mám hotovo, jen čekám až to vydají. *Hraju*
Radik
Nikdy bych neřekl jakej bude problém sehnat auto...
Teczka83
Auto seženeš v pohodě, pokud nechceš něco speciálního. Spíš je problém sehnat auto, do kterýho není nutný investovat...
Tomas66
No. mám rád auta :D a motorky
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
10 Hlasů
20%
Skyrace
12 Hlasů
24%
Deathmatche