Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Emil T.O.U.R
AlinoLEk
chcem aby sme zasa otvorili firmu Emil T.O.U.R http://emil-tour.superparba.eu/news.php túto stránku so msi celú čítal a zaujalo ma to a chce maby to bola zasa Smile Môj kamoš to hrával ked to tu bolo že vraj to bolo super. Chcem aby sme to dali zasa Smile Autobusy by vozievali napr. na svadby Smile na akcie Smile atď. Smile Prosím Vás ADMIN-TEAM a ATomas mohly by ste prosím vás dať tú to firmu do provozu šéf by som bol napr. Ja Smile Aby na servere neboli najlepšie firmy len Policajti a Kamioňáci atď. ale ja tito firmy ako sú Autobusy Smile
ďakujem za prečítanie Smile Díky
_Crazy_
Pokud to povedeš tak to se stejnou slávou, s jakou to přišlo, tak i odejde, chtělo by to nějakého schopného admina, né Tebe, promin
AlinoLEk
Ale ja som povedal len že napríklad.. Mohol by byť Czipisek Smile alebo kdo by chcel s ADMIN-TEAMU ja by som bol aspoň člen :D alebo zástupca .)
_Crazy_
Myslím, že Czip je vytížen dost, chtělo by to bud dlouhodobého nebo "jen" řadového administrátora, který nemá na starost ztráty, podvody nebo tak
Sh1TeRkO
Blbosť.
EMIL Tour bolo Emilianove. Teraz by to bolo presne tak ako IB. Chabá náhrada A.C.A.B Smile
_Crazy_
Alino - tak si založ vlastní firmu na autobusy a možná to dotáhneš tak daleko, jako ten, kterej měl ty stránky (samožřejmě vím, že to byl Emil)
f86
Citácia
Eddo napsal:

Blbosť.
EMIL Tour bolo Emilianove. Teraz by to bolo presne tak ako IB. Chabá náhrada A.C.A.B Smile

zle sa ti spí alebo čo že si obtieraš hubu o ib ? pokial nevieš prekusnut že tam niesi tak si daj prihlašku a shut up. obtieraj si hubu o niečo ine, na sp je vela chabých napodobenin Smile

s navrhom nesuhlasim. NIE
Sh1TeRkO
Citácia
f86 napsal:

Citácia
Eddo napsal:

Blbosť.

zle sa ti spí alebo čo že si obtieraš hubu o ib ? pokial nevieš prekusnut že tam niesi tak si daj prihlašku a shut up. obtieraj si hubu o niečo ine, na sp je vela chabých napodobenin Smile

Pardón, asi som urazil niekoho, kto to nevie prekusnúť. Prvé čo ma napadlo. V A.C.A.B som bol, i v IB. Ale nevadí. GTA nehrám a názory sú moje. Je ich viac. 18th není We haven´t eyes a mnoho ďalšieho.
Pardón, že ma ako prvé napadlo IB. Facepalm
AlinoLEk
No tak nič tak ďakujem všetkým môžete
Lock!
HeWhoMustNotBeNamed
Prvně to vymyslel emilian a pokud to někdo napodobí, tak to už nikdy nebude takové, jaké to bylo od emila..
smetyx
Zkus vymyslet něco vlastního ..

... lepšího! Smile
wlcacek
Projekt Emil T.O.U.R. přišel a bohužel i odešel s EX-administrátorem [other]Emilianem.
Když byla firma v rozkvětu zažívala ohromnou slávu.
Je to věc na kterou je potřeba čas, odvaha, průbojnost a vytrvalost. Nezčetněkrát šéf padne na zem a musí se zvednout. A další poznatek je že šéf bývá terčem posměchu jiných méně chápavých hráčů pro nadšení.
Ale musím říct že éra Emil T.O.U.R. se mě moc líbilaSmile
f86
Citácia
Eddo napsal:

Citácia
f86 napsal:

Citácia
Eddo napsal:

Blbosť.

Pardón, asi som urazil niekoho, kto to nevie prekusnúť. Prvé čo ma napadlo. V A.C.A.B som bol, i v IB. Ale nevadí. GTA nehrám a názory sú moje. Je ich viac. 18th není We haven´t eyes a mnoho ďalšieho.
Pardón, že ma ako prvé napadlo IB. Facepalm

nevadí, je to v poriadku Smile nič sa nedeje
AlinoLEk
Len mám ešte otázku http://emil-tour.superparba.eu/downloads.php?cat_id=1&download_id=1 kám mám toto vložiť do akej zložky? A ešte niečo kde to takto upravoval? Nepoznáte ten program?
Diamonddog_379
Citácia
Eddo napsal:

Blbosť.
nějak tak,založ si vlastní Smile.
AlinoLEk
Chcem si založiť len chce mten program ako si robil tie busi Smile
UnknownGamer
Emil TOUR už do prevádzky nedostaneš chlapče.. Emilian do toho dával snáď všetko, doteraz ho mám na FB vo friends a všetky tie autobusy, vlaky a iné je jeho koníček.
EMIL TOUR sa už nikomu nepodarí rozbehnúť tak, ako niekedy. Mal by si prísť s niečím vlastným..

Tie skíny na vozidlá robil myslím že cez IMG Tools
Thall
Otheremilian to zalozil a daval dotoho vsetko a bavilo hoto ked skoncil skoncil snim aj projekt Emil T.O.U.R. a nikdo to uz dokaze obnovit jeho to bavilo. Skus si zalozit nieco vlastne
TheMajo
Nesúhlasím na prlnej čiare nemalo by sa to brať Emilovi pamätám si ako tú firmu mal rád
SvKBarney
,,šef by som bol napriklad Já,, NIET
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
21%
Skyrace
12 Hlasov
23%
Deathmatche