Informácie o serveri
Čítať tému
| 
 ♂ TheRohlikar ♂ 
 | 
|
| TheRohlikar | 
 Pridané 22.07.2013 20:30 
 | 
![]() Príspevkov: 38 
Založený: 08.12.12 
 | 
![]() ![]()   Nick: TheRohlikar  Odehraných hodin na serveru: Asi 10 ![]()   Váš bankovní obnos: Přibližně $50 000  Nasbíráno mariuhany: ![]()   Vlastním dům číslo: ![]()   Vlastním hotel číslo:![]()   Momentálně jsem šéfem/členem gangu: ![]()   Oblíbený Administrátor: Asi žádný. Všichni jsou, alespoň ty, co znám, fajn. ![]()   Oblíbený příkaz na serveru: /dotaz ![]()   Oblíbený event serveru: ![]()   Oblíbená akce od Administrátorů: Jsem rád za jakoukoliv ![]()   Oblíbené vozidlo: Yosemite  Oblíbená práce na serveru: Taxikář  Hodnocení admin teamu ( jako ve škole ): 1-2´( vyzkouším, abych si byl zcela jist   )![]()   Nick na webu: TheRohlikar  Vloženo komentářů:    Vloženo příspěvků na fóru: 20  Dle vašeho názoru nejlepší screen ze hry:[img]http://2i.cz/2i/i/51ed7964/bd20bf0957208fca7c9e8f152c3978e2/6c9d2f05d6.f.png[/img] ![]()   Jméno: Radek  Příjmení: Jeník  Datum narození: 8.12.1997  Věk: 15  Kontaky:   rohlikarna |   radekj122@seznam.cz  Kraj: Středočeský ( Kolín )  Kamarádů/ek: Nehledám kamarády, ale přátele   ( asi 2 )( "Kamarád vám ruku nabídne, přítel podá. Kamarád vám řekne, že vám to sluší, přítel na vás najde vždy nějakou chybu. Kamarád vám dá opsat domácí úkol, přítel vám řekne NE. Kamarád vám řekne - 'Ty za to nemůžeš.', přítel vám ještě vynadá." - Radek Jeník )  Stav: Svobodný ![]()   Zaměstnání: Student + Brigáda v KFC Arkády ( stanice metra Pankrác )  Vzdělání: Základní  Jazyky: Čeština ( Slovenština ), Angličtina ( něco málo )  Děti: V budoucnu doufám ![]()   Bydliště: V domě  S kým bydlím: S rodiči  Sexuální orientace: Heterosexuál![]()   Povaha: Sangvinik  Pohled na svět: Optimisto-Pesimisto-Realista ( Jak na co, ale nejvíce OPTIMISTA   )  Moje povaha: Bezstarostná, Klidná, Naslouchavá, Pozitivní, Přátelská.. Je jich mnohem víc, ale nebaví mě to ![]() ![]()   Výška: Asi 175cm  Hmotnost: asi 70kg  Postava: Normální.. ( Nějaký buchty tam jsou   )  Barva očí: Zelená  Barva vlasů: Tmavě hnědá  Brýle: Neotřebuji a sluneční brýle velmi málo  Vousy: Něco tam i je, ale moc vidět to fakt není. ![]()   Fotografie: ![]() ![]()   Kouření: Kouřil jsem, ale nebylo tak těžké přestat a jsem za to rád. NE ![]()   Alkohol: Velmi málo ![]()   Sex: Etě né ![]()   Závislosti: Vše co dělám mám pod kontrolou ! ![]() ![]()   Zájmy: Počítač, Chození ven s přáteli, pes, Kytara, Programování ( Pawn, C#, .. )  Sport: Vraťte se na Zem ![]()   Literatura: Citáty, Slohy  Hudba: Country, Rock 'n' Roll, Pop music..  Zvíře: Fena - Sára ( 11 )![]()   Motto: „O život můžeme přijít různě. Smrt je jen jednou z možností.“ - Robert Fulghum  Životní cíl: Zemřít v klidu  Co nesnáším: Aroganci, Nafoukanost  Co miluji: Svět, ženy  Oblíbená muzika: Michal Tučný, Green Day  Oblíbené jídlo: Smažený sýr s kroketami a tatarkou ![]()   Oblíbené pití: Multivitamín, Kofola, Voda  Oblíbený film: Vykoupení z věznice Shawshank  Oblíbená kniha:     Oblíbené oblečení: Kvádro  Oblíbená barva: Bílá, Červená, OranžováDěkuji, Váš TheRohlikar.    
Upravil TheRohlikar dňa 23.07.2013 19:54  | 
| 
 | 
|
| Anti | 
 Pridané 22.07.2013 20:31 
 | 
![]() Príspevkov: 1089 
Založený: 09.04.12 
 | 
Barvy ti asi nic neříkají co?  
 | 
| 
 | 
|
| TheRohlikar | 
 Pridané 22.07.2013 20:33 
 | 
 | 
Říkají, ale mě to nebaví    
 | 
| 
 | 
|
| Load | 
 Pridané 22.07.2013 20:37 
 | 
![]() Príspevkov: 494 
Založený: 05.02.13 
 | 
Víc barev,ale jinak to jde. | 
| 
 | 
|
| SmouKy_ | 
 Pridané 22.07.2013 20:42 
 | 
![]() Príspevkov: 1592 
Založený: 23.03.13 
 | 
Vypadáš na rozumného hráče ale chce to více barev  
 | 
| 
 | 
|
| TheRohlikar | 
 Pridané 22.07.2013 20:44 
 | 
 | 
Tak já, až dohraju cska   , to upravím .. A jaké barvy by jste si přáli ?  
 | 
| 
 | 
|
| SmouKy_ | 
 Pridané 22.07.2013 20:46 
 | 
![]() Príspevkov: 1592 
Založený: 23.03.13 
 | 
 Citácia TheRohlikar napsal: Je to tvoje vizitka tak si tam dej jaké chceš  
 | 
| 
 | 
|
| TheRohlikar | 
 Pridané 22.07.2013 20:51 
 | 
 | 
Tuto na "BlaBla:"   A zbytek bude bílý :O ![]() //Upraveno Upravil TheRohlikar dňa 22.07.2013 20:59  | 
| 
 | 
|
| TheRohlikar | 
 Pridané 22.07.2013 21:02 
 | 
 | 
Mě tam mizí obrázky  (( Omlouvám se, za DP )  | 
| 
 |