Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zmena admina
VojtasCZ
jěště teď to rozdejchávámLol sry ale reknu ti to na rovino kdyby tys byl na jehom miste server by se do 2 dnu rozpadnul :D
Filip99
:D :D :D :D mineKraft Lol ešte že "na jeho poziciu navrhujem seba" :D :D :D
Nenechaj sa rozhodiť tým čo píšu ostatní a určite počkaj na vyjadrenie ATomasa *COOOOL*
Flo_rida
sK
Konečne týpek, ktorý má gule na to, to sem poslať! Uznávam ťa a plne s tebou súhlasím!!!
Dance
Tak tohle chtelo velkou odvahu napsat rofl Jsem zvedava co k tomu napise samotny ATomas rofl
Jinak urcie souhlasim! Djingis chan do Admin Teamu! *ZABIT*

[small]PS: muj nazor by mel byt bran jako ironie Smile nemyslim to vazne [/small]
KeepSmilling
Vyhoďte ATomase !!!!!! Je tam k ničemu !!! Neumí ani základní příkazy serveru natož ty adminské !!!
:DDDDDDDDD
Didmy23
Twl zabil chlapec :D. Však to je niekto z AT a robí si z nás srandu aj tá gramatika :D
wlcacek
Citácia
KeepSmilling napsal:

Vyhoďte ATomase !!!!!! Je tam k ničemu !!! Neumí ani základní příkazy serveru natož ty adminské !!!

Taky to je důvod proč neleze na server:D:D:D:D:D
KeepSmilling
Citácia
wlcacek napsal:

Citácia
KeepSmilling napsal:

A další věc- neaktivita na serveru
Další důvod k vyhození !!! :D:D:D:DD:
stinG_
Citácia
KeepSmilling napsal:

Citácia
wlcacek napsal:

Citácia
KeepSmilling napsal:

A další věc- neaktivita na serveru
Další důvod k vyhození !!! :D:D:D:DD:

Kto ho mohol vôbec zobrať do admin teamu? .. Takéto ponuky sa neodmietaju, administrátor z majkraftu. :D:D:D
KeepSmilling
na SP je Korupce zaplatil si to! :D:D:DD:D
Loukas
Já bych ATomase vyhodil hned, k čemu tady je? SuperPařba se obejde i bez něho :D :D :D.

Hej kááááááámo, tak takhle už jsem se dlouho nezasmál :D :D.

Val se léčit brácho :D.
HeWhoMustNotBeNamed
Už si ATomas odebírá práva. FTP dal mě, práva na webu taktéž odebraná. Ozvy se mi do SZ abych Ti nastavil RCON, administraci a práva na webu.
Anti
Vítám nového hlavního administrátora a majitele Smile Snad se nám s tebou povede dobře. Hodně štěstí ve funkci *Tu sem*
ATomas
Nejhorsi je na tom ze nevis jestli je to psany ze srandy, nebo to ten clovek fakt myslel vazne Smile Protoze i takovi lidi jsou, hlavne na vychode :D :D

PS: Nepisu jebnute odpovedi, jen ty mas tak nizkou inteligenci ze jsi tu odpoved nepochopil.
Anti
Citácia
ATomas napsal:

Nejhorsi je na tom ze nevis jestli je to psany ze srandy, nebo to ten clovek fakt myslel vazne Smile Protoze i takovi lidi jsou, hlavne na vychode :D :D

PS: Nepisu jebnute odpovedi, jen ty mas tak nizkou inteligenci ze jsi tu odpoved nepochopil.

Doufám že myslíš až slovensko, jinak se naštvu Nasraný
ATomas
Citácia
Anti napsal:

Citácia
ATomas napsal:

Samozdrejem jak jinak :D
Teczka83
Tak teď jsem třikrát upadl. Ze schodů, do vany a do bezvědomí. A to jsem nepilFacepalm
wlcacek
Citácia
Anti napsal:

Citácia
ATomas napsal:

Ne on myslel ještě kousek dál (někde za Uralem:D)

Já vedel ze to padne do Zábavního koutku:D
RYSY
Do plynu s vychodniarmi všade na Slovensku labzujú a hladajú prácu hlavne Blava ich je plná riť. Som rad ze som Stredoslovak Smile :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
9 Hlasov
20%
Deathmatche
3 Hlasov
7%