Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Ukažte se na fotce
Raiden
Citácia
Hetka23 napsal:

Nedá mě to ale musím to sem dát :D:D:D [IMG]http://i43.tinypic.com/2hr1sif.jpg[/IMG]
Vánoce v září :D:D:D Nevím jestli to sem už někdo dával :D:D Ale doufám že mě Volant s Boučkem nezabijou :D:D:D

Nj vánoce každej den NemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžu
V0LANT
to neni vtiplné.. kecam je to k smíchu :DDD
Kapo
Tiež som chcel aby som sa ja s Boucekom a Mikim odfotil ale nejak nam to nevyšlo alebo sme na to zabudli......... :D.....

BTW:
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1174685_386225064811915_1988721974_n.jpg
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
Teczka83
[IMG]http://i41.tinypic.com/123p00g.jpg[/IMG]

na Oseckých slavnostech Smile. Super atrakce za mnou Smile
GTAHellsing
Pridávám môj Chrbátik Mimo
img.tpx.cz/uploads/1149501_326939334110233_1597955232_o....jpg
V0LANT
Citácia
GTA Hellsing napsal:

Nechápu smysl tohodle postu.... tady je to o tom že ukážeš ksicht... založte si kulturistickej topic a tam masturbujte svoje Ega nad svíma vypracovanejma chrbákama :D
Fugi.
Zdraví vás kýbl man,úplně na šrot jak nikdy Zle

img.tpx.cz/uploads/1085514_4651383982269_1520907850_n.jpg
MartiN
Jou jou
[IMG]http://i40.tinypic.com/jtnp6v.jpg[/IMG]
Ruda
Beats by Dr. Dre <3
GTAHellsing
Citácia
V0LANT napsal:

Citácia
GTA Hellsing napsal:

Nechápu smysl tohodle postu.... tady je to o tom že ukážeš ksicht... založte si kulturistickej topic a tam masturbujte svoje Ega nad svíma vypracovanejma chrbákama :D

Poviem ti to tak..... Ja tu budem dávať také fotky, ktoré ja chcem .... Fotky ohladom môjho chrbta,rúk,prs,ramien atď.... Zlú kritiku stále dostanem od tých ludí, ktorí mi závidia....
V0LANT
Citácia
GTA Hellsing napsal:

Citácia
V0LANT napsal:

Citácia
GTA Hellsing napsal:

Poviem ti to tak..... Ja tu budem dávať také fotky, ktoré ja chcem .... Fotky ohladom môjho chrbta,rúk,prs,ramien atď.... Zlú kritiku stále dostanem od tých ludí, ktorí mi závidia....

NOPE ty si mě nepochopil :D ja ti nic nezávidim a dělej si ten fitnes či co to je klidně dál :D ale nechápu proč se musíš vytahovat před ostatníma kdyby ti aspon bylo vydět do obličeje aby topic "ukaž se na fotce" měl smysl :D nevim jestli to tet tvuj namakaj mozek pochopil nebo ti tak sterojdy poškodily myšlení že nerozumíš :D Komprende ?
KeepSmilling
Volant přesně.. SmileAle jinak zabil :D :D:D
Btw mám podobný beatsy Smile
Yamborghini
Hellsingu, volant má pravdu, už to trochu přeháníš.

Jinak Beats by Dr. Dre jsou pěkně drahý, na to, jakou maj kvalitu zvuku, je to něco jako iPhone, jde o image. :D
KeepSmilling
Dárku, nenavážej se do iPhonu a celkově do applu!! :D:D iPhone je best mám vim znám. :D Nikdy bychs e už nevrátil na android.
A u Beatsů máš pravdu, měl jsem Skullcandy za 1500 a nehráli hůř něž moje nový beatsy za 6000 Smile
Patazz
Já mám steelseries 5XB a Koss Porta Pro, steelky jsou o něco horší, ale používám je hlavně kvůli tomu že skvěle sedí na hlavě, ale ty kossy jsou uplně mega, nejlepší kvalita co sem kdy měl na uších, ještě jsem beatsy neměl možnost vyzkoušet... jinak co se týče hellsinga, už to mega přehání a trhá mi to žíly když vidim každej den jeho komentáře o tom jak má někdo menší svaly než on, peace
Yamborghini
Citácia
KeepSmilling napsal:

Dárku, nenavážej se do iPhonu a celkově do applu!! :D:D iPhone je best mám vim znám. :D Nikdy bychs e už nevrátil na android.
A u Beatsů máš pravdu, měl jsem Skullcandy za 1500 a nehráli hůř něž moje nový beatsy za 6000 Smile

Já se do iPhonu nenavážim, taky ho mám. :D Já bych si tedy iPhone nekoupil, ale když už ti ho někdo dá zadarmo, neber to. :D iOS je super, to se musí nechat, hlavně se vůbec neseká. Android už taky nechci. :D
retrouch
Citácia
V0LANT napsal:

Citácia
GTA Hellsing napsal:

Citácia
V0LANT napsal:

Citácia
GTA Hellsing napsal:

NOPE ty si mě nepochopil :D ja ti nic nezávidim a dělej si ten fitnes či co to je klidně dál :D ale nechápu proč se musíš vytahovat před ostatníma kdyby ti aspon bylo vydět do obličeje aby topic "ukaž se na fotce" měl smysl :D nevim jestli to tet tvuj namakaj mozek pochopil nebo ti tak sterojdy poškodily myšlení že nerozumíš :D Komprende ?

Jej asi taky vytahnu s mojim svalstvem kdyz uz se tu jede i toto :D
retrouch
sorry za Double post ale tady je jedna moje aktualni :D

[img]http://2i.cz/2i/t/a20f3e14c7.jpg[/img]
GTAHellsing
Mne je to jedno že aký topic to je iba HRA :D ..... Pozri me sa nato z iného pohladu: Každého človeka baví niečo iné ... Ja napríklad cvičím a ty sa naháňáš v lese s gumipuškou .... s takou silou by som písať aj také pi*oviny na tvoje obrázky že sa predvádzáš pred ostatnými ale ja to nerobím, len vy máte stále voči mne hlúpe pripomienky Smile ...
Yamatino108
No tak ja súhlasím s Volantom čo je moc to je moc a načo tu to pridávaš?Nikdo na teba neni zvedavý :D.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
15 Hlasov
21%
Skyrace
18 Hlasov
26%
Deathmatche
4 Hlasov
6%