Informácie o serveri
Čítať tému
díííí End:)
|
|
Patazz |
Pridané 27.08.2013 22:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 983
Založený: 14.08.12
|
Jsi hrozny čuně, měníš mi nicky na webu bez meho svoleni, aby tě moje svaly nezbily, ja jsem nebezpečnej už jen od pohledu, takže jako bejt tebou si sbalim těch par švestek a ten muj nick změnim zpět. |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 27.08.2013 22:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 5852
Založený: 20.02.11
|
Citácia 150cm x 80kg napsal: 150cm x 80kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Rancens |
Pridané 11.09.2013 20:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 150
Založený: 12.08.13
|
Hnusná vizitka ![]() Výborny hl. admin,ale tá sexuálna orientácia sa mi moc nezdá ![]() |
|
|
Ruda |
Pridané 11.09.2013 21:37
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Citácia Frei napsal: To asi nikomu kdo kdy viděl admin chat. |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 14.09.2013 12:02
|
|
To je chyba ![]() ![]() |
|
|
kodeks |
Pridané 17.09.2013 20:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 906
Založený: 14.08.11
|
Geroid II.... bez práv jsi byl v pohodě, ale co jsi byl hl. admin, tak nepřijemnej a vše tě štvalo... co se týkalo mně, tak mně si nic neřek, že by tě něco sralo, ale za zády jsi mně pomlouval... využiješ každé příležitosti, aby jsi někoho vykopl kdo se Ti nelíbí... jednání s TEbou otřesný doteď jsi mi neposlal pár věcí na který jsi mi říkal asi 5x že pošleš... Typickej H A J Z L kterej využije a nejradši aby bylo vše podle něj... hlavně mi za to nezapomeň dát PBAN jak to tady chodí.. nádhero. |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 17.09.2013 20:31
|
|
Citácia kodeks napsal: Říká ten, kdo si není schopný načíst harmonogramy a admin pravidla a pak se diví, že je vyhozen a pak dělá komedie na serveru. ![]() Já Tě banovat nebudu, přenechám Tě někomu jinému ![]() ![]() A bez práv jsem byl v pohodě? ![]() ![]() |
|
|
kodeks |
Pridané 17.09.2013 20:36
|
|
Nevím kdy jsem dělal komedie, ale to co řekneš nedodržíš pak děláš frajéra mezi ostatníma a vykrucuješ to, tak to palec HORE to by ti šlo... cg |
|
|
Grizzly |
Pridané 17.09.2013 20:37
|
![]() ![]() Príspevkov: 1414
Založený: 03.08.12
|
Citácia kodeks napsal: Prosím Tě, co to tu meleš? Švihni si hlavou o stěnu ať se Ti tam trochu rozsvítí. Pomlouvání bych tu moc nevytahoval kamaráde, Ty máš co říkat. Běž si psát ty svoje maďarský texty někam jinam, tady na Tebe není nikdo zvědav. ![]() |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 17.09.2013 20:37
|
|
Citácia kodeks napsal: Pak jak jsi přišel a žebral jsi o práva, na to zapomínáš, co? ![]() Tak se měj, já Tě nikdy rád neměl, ale nedělal jsem před Tebou komendianta a nedolejzal, tak jako Ty. ![]() |
|
|
kodeks |
Pridané 17.09.2013 20:41
|
|
Grizzly ten bez práv se mi vtíral a teď mi tu něco píše... Já jsem dolejzal to určitě... to že jsi řekl, že se mám později ozvat a když jsem se ozval, tak na webu píšeš jak moc tě otravuju... Fajk jak každej **** na SP to se tu nezapře. ![]() |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 17.09.2013 20:42
|
|
Citácia kodeks napsal: Mám nápad! Dáme Tebe jako hlavního admina ![]() ![]() |
|
|
Grizzly |
Pridané 17.09.2013 20:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 1414
Založený: 03.08.12
|
Citácia kodeks napsal: Opravdu? To, že se mi líbily Tvé závody, to je vtírání, když to tak bereš. ![]() ![]() ![]() Ale né, Ty jsi přeci vůbec nedolejzal. Ty maďarské SZ si Pixel vycucal z prstu, že ano? Citácia Pixel napsal: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Souhlasím všemi dvaceti. ![]() |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 17.09.2013 21:02
|
|
Konec hádky už. |
|
|
post2 |
Pridané 19.09.2013 10:26
|
![]() ![]() Príspevkov: 1
Založený: 11.09.13
|
dobre |
|
|
Beda |
Pridané 01.10.2013 18:49
|
![]() ![]() Príspevkov: 42
Založený: 01.01.12
|
Bohuzel jsi clovek na nespravnem miste, na server chodis jen malokdy a kdyz uz tam jednou jsi, tak si chvili zasmejes s tema vterkama v chatu a pobavis se se svymi milovanymi kolegy, ktere drzis za kazde situace nad vodou. Na serveru i webu se chovas naprosto arogantne a myslis si, ze jsi bezchybny. O tvych banech, ktere jsou vetsinou naprosto "hovadske" a dlouhe podle vlastniho harmonogramu si vzdy myslis, ze jsou spravne udelene a odmitas je resit jakymkoliv zpusobem. Temto jedincum, kteri to chteji v klidu projednat se pak nejcasteji do konce jejich hrani (nez je zabanujes) snazis hru jakkoliv zneprijemnit a urychlit jejich cestu do banlistu (napriklad maos, noob atd). Nechci ti timto prispevkem kazit tvoji vizitku, ale napsal jsem to jsem z urciteho duvodu, aby ses uz nad sebou zamyslel, jak jednas, jak se chovas a tak dále. ![]() ![]() |
|
|
Harampepe |
Pridané 01.10.2013 19:04
|
![]() ![]() Príspevkov: 84
Založený: 11.06.13
|
Pěkná vizitka *Dobrá práce* Admin suprvej ![]() Jen tak dál ![]() ----------------------------------------------------------- Beda jenom mu závidíš že je hl. admin a ty ne ![]() PS: A Maos atd. si to zasloužili ![]() |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 01.10.2013 20:19
|
|
Citácia Beda napsal: Já Tvůj názor beru, ovšem podle stylu psání mi neskutečně připomínáš mistra. Jeden dotaz, Ty jsi ten, který rok/dva zpět okrádal hráče? ![]() ![]() Jinak, harmonogram dodržuji tak, jako ostatní. Na server teď moc nechodím, to máš pravdu. Mimochodem, mám omluvenku. Jinak, Ty víš, že na server nechodím pod jiným nickem? To běžně hlavní administrátoři dělají. Jen tak pro zajímavost, mám asi 4 multi účty, na kterých kontroluji administrační tým, tak i na obyčejné oddychnutí. Ale když mám čas, tak tam zajdu. Celkem se začali hromadit SZ + e-mail + ještě řeším web, ale na to se nevymlouvám. O prázdninách jsem měl aktivitu větší, možná než Ty, ačkoliv nevím, kdo jsi. Teď Ti něco napíšu. MaoS - ten, který přišel k $ obchodem mimo SP, ovšem nebyly důkazy. Všichni víme, co byl MaoS zač. Po zveřejnění webu FUNREALem si hned založil portál a přepsal všude copyright na "by MaoS". Noob - toho ani nekomentuju. Jako administrátor urážel hráče, poté, co dostal od CzSK ban na webu, tak začal mlít blbosti na skype a poté na serveru vyhrožoval hacknutím SuperPařby. To Ti doopravdy příjde normální? Já jednám s Vámi tak, jak jednáte Vy semnou. A do banlistu vážně hráče neženu. Podívej se třeba na Deynora. Toho jsem vážně rád neměl a sám jsem ho banoval na webu. Ale dostal druhou šanci a UnBan jsem mu dal. Taktéž Adrian i přes 2 pbany a za to, že mě urážel. Když člověk má chuť tu situaci řešit, tak jí s ním vyřeším. Minule si mě někdo přidal na skype - nevím už kdo a asi hodinu a půl jsme řešili jeho ban. Nebo třeba Barney, ten se ze začátku choval jako kus vola sprominutím - po pbanu, ale později změnil chování on ke mě, tak i já k němu a i on napsal, že se semnou dá normálně kecat, nebo něco takového. Jen by mě zajímal Tvůj nick, jeslti se tedy můžu zeptat. |
|
|
Xpression |
Pridané 05.10.2013 16:34
|
![]() ![]() Príspevkov: 434
Založený: 13.07.12
|
Právě se nudím, tak ti to tu taky ohodnotím. Né každý má ode mě příspěvek ve své vizitce, takže si toho važ ![]() Už mě znáš, takže víš, že říkám věci tak jak jsou ať jsi hráč, admin, hlavní admin nebo superman. Ohledně vizitky: Krátka, ale výstižná. Pěkně barevná, nadpisy v podobě obrázků. Nejlepší screen ze hry... bez komentáře ![]() No a obrázky na konci, na který si hraješ s Tituly - pro mě nezáživné a ukazuje to jen profesionalitu těch, kdo ti to nastavil. Tuším, že jsi to nebyl ty, jinak by to ztrácelo i ten nejmenší význam, protože si tam můžeš napsat cokoliv. Ty jako webmaster/hlavní admin webu: Práci na webu odvádíš výborně, vytváříš nové a nové funkce. Ať už formulář u žádosti o UB, dražby nebo například chat v admin sekci. Nikdo nic neudělá bez chyby a proto se mi na tobě líbí i to, že přijímáš zprávy o chybách a snažíš se to opravit a jako jeden z mála adminů nebo lidí na tomto portálu, to už je jedno odpovídáš na zprávy. Vím, že máš asi jako hl.adm.webu + nyní i serveru hodně zpráv, takže nechápu, proč ty můžeš odpovědět/poděkovat a ostatní si to jen přečtou a neodpoví ani čárku. Když přece někomu něco píši, tak chci vědět, jestli si to minimálně přečetl a pokud se na něco ptám, tak chci logicky odpověď a nemusím na to upozorňovat. Tebe se to netýká, většinou odpovídáš jak máš, takže to nebudu více řešit. Hlavní admin serveru: Není na tobě vůbec poznat, že jsi obdržel novou funkci, obě stíháš v pohodě, i když na tom serveru toho moc nepobýváš, ale jsi hl.admin, takže to není tvoje náplň práce. Práci hl.admina hráči obvykle nevidí tak, jako třeba práci server administrátora, který pracuje přímo s hráči. Proto se mnozi mohou domnívat, že jsi tu zbytečně, opak je pravdou. Já jsem vykonával podobnou funkci na WoW serveru, takže vím jak to je. Teď nevím, jestli by to, o čem teď budu psát, nemá mít nový nadpis, třeba Ty jako člověk, ale více méně se to vztahuje asi i k tomu postu. Myslím si, že je to tvoje nejhorší vlastnost. Jde o to, že ty nemáš skoro žádnou jak to říct, úctu k hráčům. Já už jsem ti to říkal, ale ... Napsat někomu, "Pokud nechceš, tak tu nehraj" mi přijde dost drsné od někoho, kdo má dělat pro server dobré věci. A další vlastnost je s tím přímo spojená, neuznáš, že jsi neměl pravdu. Vím, nic na té větě "pokud nechceš, tak tu nehraj" není, každý to tak asi má, že když nebude chtít, tak nebude hrát, ale přijde mi neslušné. Když mi to řekne nějaké dítě, dobře beru, ale hl.admin, tak mě to mrzí. Čas jsem vyčerpal, musím jít, skončil jsem někde v půlce myšlenky, ale třeba to někdy dopíši. |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 05.10.2013 17:17
|
|
Citácia Xpression napsal: Díky za tuhle slohovku, pro web se snažím dělat co nejvíc to jde a pro server také ![]() ![]() K těm SZ https://dropbox.com/s/7xmeunt1xn14f0n...f0n/SZ.PNG Toto jsem nasbíral od začátku prázdnin. ![]() Nevybavuji si už to, jak jsme si psali, ale asi nějaký důvod jsem k tomu měl. ![]() ![]() Jinak, k tomu titulku, ano, to jsem si nastavil jen, abych si to vyfotil. ![]() A děkuji, vážím si toho. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 HlasovSkyrace
15 HlasovDeathmatche
4 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
5 HlasovDerby
1 HlasTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí