Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuze o autech a motorkách
twistedTSD
Citace
Eddo napsal:

Automat tiež nemusím. Smile

Manual is the best.

Já tedy s automatem ještě v životě nejel. Ale strašně rád bych to někdy zkusil. Někteří říkají, že kdo jednou vyzkouší automat, manuál už nechce. Třeba jízda ve městě by s ním mohla být pěkně pohodlná...

Radiku, tak to tě chápu, mým dětským snem byla A6 3.0 TDI Quattro.:D
Sh1TeRkO
Citace
twistedTSD napsal:

Citace
Eddo napsal:

Manual is the best.

Já tedy s automatem ještě v životě nejel. Ale strašně rád bych to někdy zkusil. Někteří říkají, že kdo jednou vyzkouší automat, manuál už nechce. Třeba jízda ve městě by s ním mohla být pěkně pohodlná...

Neskúšal som. To Ti môže povedať každý v hocičom, vyskúšaš cigarety a neprestaneš atď.

Tiež som nešiel, ale já si chcem jazdu užiť po svojom a nie sa nudiť za volantom. Smile

I keď mi známy vravel, že sa to dá nastaviť, že si koriguješ otáčky, ale manuál je manuál. Smile
wlcacek
Citace
twistedTSD napsal:

Citace
Eddo napsal:

Manual is the best.

Automat je úplně bezvadná věcička.
Prostě šlápneš a jedeš. Žádný hamtání na spojku. Prostě v pravé tlapě kafe a krájíš kilometry:D:D:D
Píšu ze zkušenostiSmile
Radik
Přeci jen je něco jinýho automat, ale tyhle Audinky mají většinou pádla pod volantem, což je ještě větší sranda, než manuál - říkám ze své zkušenosti. Pěkně si nastavit režim sport a pak už si jen hrát. Smile

Pro zajímavost současný stav. Smile
https://dropbox.com/sh/mvyumc7qjd2ngc...1ub7v4aw?m
NISSAN_350_Z
Ako vidím Radik, tak tam máš ešte dosť práce Smile
Teczka83
Citace
wlcacek napsal:

Citace
twistedTSD napsal:

Citace
Eddo napsal:

Manual is the best.

Automat je úplně bezvadná věcička.
Prostě šlápneš a jedeš. Žádný hamtání na spojku. Prostě v pravé tlapě kafe a krájíš kilometry:D:D:D
Píšu ze zkušenostiSmile

Tak já mám radši manuál v osobáku. Ve velkým ten automat, protože tam mě nebaví furt v kopcích řadit :D
Radik
Už ani, ne příští týden jde do lakovny a pak už jen poskládat... Smile Ale ještě nemám ani hotovo a už pokoukávám, že bych si pořídil ještě jedno, hold práce vynáší víc, než sem čekal. :D Koukal sem po nějakém Golfu 3, nebo 4 v GTI a nebo úplně nejradši VR6ku. :D
Upravil/a Radik dne 21.10.2013 23:06
Radik
[url]https://dropbox.com/s/qgfyh6usxlx7a9u/IMG_20131028_111232.jpg
[/url]
A hurá do lakovny!
twistedTSD
Citace
Radik napsal:

[url]https://dropbox.com/s/qgfyh6usxlx7a9u/IMG_20131028_111232.jpg
[/url]
A hurá do lakovny!

Pak už jen poskládat, a vyrazí na silnice?Smile
Radik
No tak ještě musím udělat brzdy, oleje, filtry, rozvody a vyměnit pružiny a hurá na silnici! :D
twistedTSD
Citace
Radik napsal:

No tak ještě musím udělat brzdy, oleje, filtry, rozvody a vyměnit pružiny a hurá na silnici! :D

Hlavně ať nedopadneš jak kamarád, který si na Vánoce nadšeně dotáhl auto a doteď v tom skoro nejel, stojí mu to rozebrané v garáži. Pořád se mu nelíbí motor, elektrika, kola, lak, světla, maska...pak se zas rozhodne, že tam ještě hodí intercooler, jindy zas na bazoši najde zajímavé díly za pár korun, do toho všeho už přemýšlí, jaké další auto by chtěl...a tak pořád dokola.:D
Radik
Tak to mám nějak podobně, také ještě nemám hotovo a už bych měnil, pořizoval další. :D Jinak chtěl bych začít šetřit na BMW E30 325i Coupé...
[img]http://wp1016621.server-he.de/fotost/f01853/01.jpg[/img] Něco takovýho prostě jednou mít musím! :D Ale to je otázka budoucnosti, protože utáhnout 2 auta, asi nebude nic moc.

Ale chtěl bych příští rok svého Golfíka vyměnit za dalšího Golfíka a to rovnou ARL - 110 kW.
Upravil/a Radik dne 30.10.2013 21:37
NISSAN_350_Z
Radik, kebyže nebývaš tak ďaleko, tak by som Ti aj prišiel pomôcť :D Inak ako dlho už na tom robíš? Smile
Radik
Auto sem dovezl do dílny přesně 31.8. Ale hodně dlouho se na tom nic nedělalo. Smile
twistedTSD
Tomu říkám "s jídlem roste chuť".:D

Já budu šťastný, když do dvou let vůbec budu mít auto. Na VŠ už se zřejmě bude hodit, peníze na pořízení nakonec dost možná budou, ale pořád to chce něčím pokrýt provoz...Některé VŠ jsou prý časově náročné, dokonce znám lidi, kteří studují dálkově jen aby mohli při škole vydělávat...
jiricek371
Jeste si musim pockat 2roky a budu mit ridicak..., a kupim si UAZ 469 :D a nebo peugeot 406 ale to uvidim spis uaze
Upravil/a jiricek371 dne 24.11.2013 21:20
NISSAN_350_Z
jiricek, tak to si kup radšej Škoda 120L tá ťa dlhšie vydrží :D
LeGacy
Radiku, pridaj aktuálny stav Golfíka, som zvedavý. Smile
Radik
Pozítřku ho dovezu od pana lakýrníka, tak pak dodám... Smile

Jinak poprvé sem ho řídil a supr. Smile Spotřeba 3.7 litru... TDI! :D

Jinak chlapi, diskuze o autech se dostala mezi TOP 5 nejdiskutovanější témat!
Upravil/a Radik dne 11.11.2013 21:34
twistedTSD
Citace
Radik napsal:

Pozítřku ho dovezu od pana lakýrníka, tak pak dodám... Smile

Jinak poprvé sem ho řídil a supr. Smile Spotřeba 3.7 litru... TDI! :D

Jinak chlapy, diskuze o autech se dostala mezi TOP 5 nejdiskutovanější témat!

A dosáhla 50 stran. Gratuluji.Dáme si jedno nee?
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
20%
Skyrace
13 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů
7%