Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Ukažte se na fotce
Chicago_Girl
Ano přesně tak. Souhlasím tady s těma hošanama :3 Mně osobně se postava Jiryho líbí.Je tak akorát a tak to má být. Ne žádné přehnané Smile.
Ruda
Já bych tady do tý vaší kulturistický debaty neměl sice moc zasahoivat, ale Hellsingova postava mi teda líbí víc. Je to prostě chlap jak hora a pořádna bedna, dělá to protože ho to baví a vypadá že se i rád popere, ne že ty svaly má kvuli zvyšování ega a balení holek.
GTAHellsing
Citácia
Ruda napsal:

Já bych tady do tý vaší kulturistický debaty neměl sice moc zasahoivat, ale Hellsingova postava mi teda líbí víc. Je to prostě chlap jak hora a pořádna bedna, dělá to protože ho to baví a vypadá že se i rád popere, ne že ty svaly má kvuli zvyšování ega a balení holek.

Odteraz si môj hovorca :D ... dobre píšeš ja kakám na ego zvysoka ... Ináč poviem pravdu ... Ja keď pridávám také fotky a vidím že sa to ludom páči to je premňa taký pocit ako orgazmus .. neskutočne sa teším z toho keď sa niekomu páči to čo ja robím ... s egom to nemá nič spoločné ... vela ludí si myslí že sa hrám na frajera ale to tak nie je ... A priznávám, rád sa porovnávám s ludmi ale samzrejme so staršími ... v mojom veku alebo nižšie som ešte nenašiel súpera jazyk
Jiry
Děláte jako kdyby já bych tam chodil, abych si pak mastil ego někde na koupališti. Musim tam chodit povinně. Jinak hellsingu znam mladšího než ty co už vyhral pár kulturistických soutěží. Neříkám, kdyby si to vysekal tak to máš pecka Smile.
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
GTAHellsing
Všetko časo bude lepšie Jiiry Smile no ale podla mňa už nemá zmysel pokračovať toto .. takže ja uzavriem :D MIER Smile
Jiry
Já s tebou ani problém neměl, jen jsme si každej obhájili proč máme pravdu :D:D:D . V pohodě kámo hodně štěstí Smile
Patazz
hoši, vy ste volove, tady začinat debatu kdo ma větší svaly no ty frase:D, koukejte radči na mojí krásu a pak si pište o svalech:D
Modopoppadoculus
Pridám sa k tejto debate a mne to pripadá tak že Hellsing si o sebe myslí že je najlepší a nikto na neho nemá, to je môj názor na teba a ak chceš aby ta ludia rešpektovali nepíš to takým drzím spôsobom ktorý nemá nikto rád ako napr. to že stačí pritlačiť bicák k telu a hneď je vačší to by ma nasralo keby som na mieste Jiry-ho
Jiry
Já vim svý, nepotřebuji tady dokazovat jestli přitlačovat ruku k tělu, abych měl větší bicák .. mně stačí to co vím já Smile
Flex
beztak vypracovanost neznamená mít sílu, stačí trefit první ránu dobře a tvrdě a pak do slabin do žeber a ná druhou na ksicht a když mas jeste boxera, jses pan situace vždicky, každopadně respekt vam co cvicite, ale streetfight vas teprve nauči :E
GTAHellsing
Citácia
Flex napsal:

beztak vypracovanost neznamená mít sílu, stačí trefit první ránu dobře a tvrdě a pak do slabin do žeber a ná druhou na ksicht a když mas jeste boxera, jses pan situace vždicky, každopadně respekt vam co cvicite, ale streetfight vas teprve nauči :E

chodím na MMA :D
Jiry
Jste zabijáci :D
Patazz
ja chodim možna tak se psem a mam z toho svaly jak pan heheheee
GTAHellsing
Citácia
Patazz napsal:

ja chodim možna tak se psem a mam z toho svaly jak pan heheheee

A už len preto ťa tak obdivujeme heheheeeMimo
Patazz
tyvole vidite toho kundaka???
scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1379211_702021146476810_1082510732_n.jpg
heheheee
aure
Citácia
Patazz napsal:

tyvole vidite toho kundaka???
scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1379211_702021146476810_1082510732_n.jpg
heheheee
ale ktoreho ? o.O
GTAHellsing
Pre zloduchov, ktorý mi prekážajú v ceste Promiň
img.tpx.cz/uploads/!!!!)!)!).jpg
RaSTa
Citácia
GTA Hellsing napsal:

Citácia
Flex napsal:

Od čeho člověk vymyslel zbraně ? =)
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Citácia
RaSTa napsal:

Citácia
GTA Hellsing napsal:

Citácia
Flex napsal:

Od čeho člověk vymyslel zbraně ? =)

hh tak tak, gulka do hlavy a nepomôže nič :D
Jiry
Dobrej BATMAN :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
15 Hlasov
21%