Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Wlčáček vizitka
wlcacek
Citácia
pan-ojo113 napsal:

Výborný hlavní administrátor svoju prácu si robí dobre a poctivo. Vizitka pekná a nech sa darí aj naďalej.

Děkuji

I Tebe jako hráče si vážím. I problém s Tvým účtem jsi řešil s chladnou hlavou ačkoliv to byla moje vina.
Vše se dalo do pořádku a Ty jsi byl trpělivý. Takových hráčů jako jsi Ty je zde třeba.

Citácia
WendiS napsal:

Jéhé... HomoGayStrejda :D

V pohodě strejda, dá se s ním dobře kecat a je to hodnej kluk Smile

Sice nejsem na kluky, ale musím Vám z osobní zkušenosti sdělit, že wlcacek je opravdu hezký muž. Imponuje mi jako muž a opravdu mu to sluší. :-)

BTW: Jeho žena je kus Dám ti pusu :D

Wendísku musím říct že jsi mě mile překvaapil. v pohodě se s Tebou pokecalo, vytvoříš srandu snad i na funuse a to je vlastnost kterou se člověk nenaučí. S tou se narodí. A u Tebe si Vaši asi dali opravdu záležet.

Krásně jsi zaonačil že vypadám jak kretíno s culdou roflroflrofl
Co se týče mojí drahé polovičky..... máš rech . je to kus rofl
I Ty máš mé uznání.Pusinka pro tebe

Citácia
Teczka83 napsal:

tak někde tu ten můj koment bude, kdyby ne tak pro jistotu. Wlk je fajn kámoš. Vlastně i díky němu jsme rozjeli ty srazi. Původní plán byl sejít se jen s ním a zajít na kafe. Na druhém srazu už jsme se nevešli ke stolu Smile. A má můj respekt, že to tu zvládá přes rodinné závazky. A jeho manželka je Mimo. Ale prý není na půjčení To jsem nechtěl

Možná tu Tvůj koment někde je ale komentů od člověka jako jsi Ty není nikdy dost.
Je s Tebou sranda a dobře se s Tebou kecá. Velice si vážím za označení ,,kámoš'' Děkuji.
Z prvního srazu jsem měl trému to je pravda. Na druhý jsem jel už sebevědomě.
A nebyl jsem zklamán.
Opět jsme si dobře pokecali.
To že tu dokážu zevlovat i přes rodinné závazky tak za to vděčím hlavně své ženě. Prostě si mě dobře vybrala :D:D:D
Jo s drahou polovičkou jsem sakra spokojený. Jak vzhledově tak hlavně s tím jaká je. I po 13ti letech šťastně zamilovaný Mimo

Díky za komentáře pánovéSmile
HeWhoMustNotBeNamed
Manzelku mas peknou, o tom zadna heheheee :D
Lepsiho kolegu nemuzu mit Mimo
Snad tu jeste vydrzis, ale nezapomen, odejdes ty, odejdu ja. :D
wlcacek
Citácia
Pixel napsal:

Manzelku mas peknou, o tom zadna heheheee :D
Lepsiho kolegu nemuzu mit Mimo
Snad tu jeste vydrzis, ale nezapomen, odejdes ty, odejdu ja. :D

heheheee
Jako s kolegou se s Tebou dělá dobře. Ba i bezvadně:D
A když se chci zasmát tak vlezu do naší historie na ICQ a mám zas rozesmáto rofl

Ještě nějakou chvilku vydržím ale důchod se mi blíží ;) Ale to každému :D:D:D
DarKoBiT
Ci pana pekná :D :D :D :D :D Nemůžu
wlcacek
Citácia
DarKoBiT napsal:

Ci pana pekná :D :D :D :D :D Nemůžu

Taky pěkný:D:D:D

Ale díkySmile
Rell
wlcaku znám te již z dřívějška,ale i teď věřím v to že si furt stejně v pohodě Smile můj nová začátek nebyl neakej idealní ale to se pokusím napravit.)příjdeš mi pořád stejnej týpek (y) Smile
pavol5231
Aj môj koment tu už máš asi, ale to nevadí rofl
Teba si vážim asi najviac na SP, od začiatku hráčom pomáhaš a vždy všetko riešiš s chladnou hlavou, vždy poradíš :D Keď niečo potrebujem viem komu sa ozvať rofl Na dôchod ani nepomysli Na holou Ak by si odišiel tak by to bolo pre SP niečo hrozné. Snáď tu budeš ešte dlho
wlcacek
Citácia
Rell napsal:

wlcaku znám te již z dřívějška,ale i teď věřím v to že si furt stejně v pohodě Smile můj nová začátek nebyl neakej idealní ale to se pokusím napravit.)příjdeš mi pořád stejnej týpek (y) Smile

Děkuji
Myslím si že jsem stále stejný. Teda až na délku vlasů a počku nahraných hodin:D
Můžu se zeptat jaký býval Tvůj nick?Smile

Citácia
pavol5231 napsal:

Aj môj koment tu už máš asi, ale to nevadí rofl
Teba si vážim asi najviac na SP, od začiatku hráčom pomáhaš a vždy všetko riešiš s chladnou hlavou, vždy poradíš :D Keď niečo potrebujem viem komu sa ozvať rofl Na dôchod ani nepomysli Na holou Ak by si odišiel tak by to bolo pre SP niečo hrozné. Snáď tu budeš ešte dlho

Díky. Musím vše řešit s chladnou hlavou. Piliny moc zahřívat nesmím abych nezhořel rofl
Rell
Rell,ale to už je dlouhá doba co jsem hral Smile moc jsem se neozýval ale bavily jsme se spolu a jeden čas i trochu vic Smile jestli si nepamatuješ nevadí teď to napravime:D
wlcacek
Tak budeme napravovat:D Protože jsem hlava děravá:D
pepicek2001
je dobrý ale s tim banem ste me nastvali .(
wlcacek
Citácia
pepicek2001 napsal:

je dobrý ale s tim banem ste me nastvali .(

Já Tě nebanoval Facepalm ......
Teczka83
Dobře poslouchej kamaráde. Drž se v AT zuby nehty, protože jestli Ty jednou skončíš, tak to bude průšvih jak hrom. Ty víš, jak se věci mají a dokážeš je řešit. A v neposlední řadě si vážím toho, že jsi za mnou do poslední chvíle stál a jako jeden z mála jsi pochopil, proč jsem z AT odešel. Ps: Na to kafe můžeme zajít, kdy chceš, stačí napsat Smile
wlcacek
Citácia
Teczka83 napsal:

Dobře poslouchej kamaráde. Drž se v AT zuby nehty, protože jestli Ty jednou skončíš, tak to bude průšvih jak hrom. Ty víš, jak se věci mají a dokážeš je řešit. A v neposlední řadě si vážím toho, že jsi za mnou do poslední chvíle stál a jako jeden z mála jsi pochopil, proč jsem z AT odešel. Ps: Na to kafe můžeme zajít, kdy chceš, stačí napsat Smile

Když jestli není lepší v tom nejlepším to zabalitSmile
Každopádně někam zajdem ještě před vánocema Smile
Yamatino108
Tak ked sa blížia tie Vianoce dávam sem komentík aj ja :D.Suprovo sa dá s tebou pokecať :D.Som rád že som ťa spoznal :D.Ked som ti išiel na servery písať prvú PM-ku mal som aj obavy že mi vynadáš že máš vela práce a tak :D.Myslel som si že budeš na seba niaky pyšný :D.Ale toto všetko som mal len fantáziu.Ty si mi vtedy odpovedal:Tešilo me niečo v takom zmysle :D.Som rád že ťa mám ako kamaráta bez teba bi to asi SP nezvládla Smile.Vetšinu vecí riešiš s chladnou hlavou :D.Aspoň ja som ťa nikdy nevidel vytočeného :D.Pre mňa si Wlcacek s velkýmW.Síce som ti to písal do SZ napíšem ti to aj semjazykrajem ti krásne Vianoce a šťastný nový rok Smile.
Donutte
Myluju tě jako admyna a jseš moc kůl ! Smile
wlcacek
Citácia
Yamatino napsal:

Tak ked sa blížia tie Vianoce dávam sem komentík aj ja :D.Suprovo sa dá s tebou pokecať :D.Som rád že som ťa spoznal :D.Ked som ti išiel na servery písať prvú PM-ku mal som aj obavy že mi vynadáš že máš vela práce a tak :D.Myslel som si že budeš na seba niaky pyšný :D.Ale toto všetko som mal len fantáziu.Ty si mi vtedy odpovedal:Tešilo me niečo v takom zmysle :D.Som rád že ťa mám ako kamaráta bez teba bi to asi SP nezvládla Smile.Vetšinu vecí riešiš s chladnou hlavou :D.Aspoň ja som ťa nikdy nevidel vytočeného :D.Pre mňa si Wlcacek s velkýmW.Síce som ti to písal do SZ napíšem ti to aj semjazykrajem ti krásne Vianoce a šťastný nový rok Smile.

I Tobě šťastné a veselé.

Já se jentak vytočit nenechám ale jsou jedinci kterým to jde samo mě vytočit. aAle to řeším tak že jdu off, zanadávám si a pak jsem zase v klidu.
Myslím si že SP by to be ze mě zvládla.
I tak děkuji Smile

Citácia
Donutte napsal:

Myluju tě jako admyna a jseš moc kůl ! Smile

díky za koment Peckaaaa
LuKi_
Ochotný, skvělí, dá se s ním pokecat. Vždy pomůžeš když to jde. Smile Si fajn týpek a také skvělí hlavní administrátor. Smile Jsi prostě takovej pohodář. :D
Vizitka jinač pěkná.
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
wlcacek
Citácia
LuKi_ napsal:

Ochotný, skvělí, dá se s ním pokecat. Vždy pomůžeš když to jde. Smile Si fajn týpek a také skvělí hlavní administrátor. Smile Jsi prostě takovej pohodář. :D
Vizitka jinač pěkná.

Děkuji, vážím si Tvého komentáře. Smile
Yamatino108
Nemám teraz čo robiť tak ti komentnem vizitku :D.Neviem či to vidia ostatný hráči ale ja áno :D.Chcem sa ťa spýtať neštudoval si psychologiu?:DPrídeš mi ako psycholog :D.Nás hráčov si vážiš čo je dosť dôležité teda podla mňa pre správny chod serveru :D.Nikdy som ťa ešte nevidel robiť akciu snád sa ešte toho dočkám :D:
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
20%
Skyrace
15 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
7%