Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka-Yamatino108
Rancens
Heh,vizitka je pekná ale nieje až tak prehladná. Poznám ťa hlavne (ako väčšinu ludí) z gangov. Hráč si dobrý spolahlivý.

Mnoho hráčov (aj ja) ťa brali ako podliezača no nechal som sa oblbnúť výmyslami. Tiež niesom admin dokonca mám PBan :D a tiež sme kamoši.

*Dobrá práce*
Upravil Rancens dňa 03.01.2014 13:03
AspireK_
Někoho sis zapoměl dát do lidí na které nezapomenes :-)
Hráč se kterým jsem toho hodně nahrál.Poslední dobou se ale začínáš chovat jako blbeček,stačí koukat do SB.
_Ego
Pěkná vizitka, ale ty nadpisy jsou celkem nečitelné:D
Neznám tě, ale vypadáš na fajn hráče.
Yamatino108
Citácia
VaciQ napsal:

Pěkná vizitka, ale ty nadpisy jsou celkem nečitelné:D
Neznám tě, ale vypadáš na fajn hráče.

Díky Palec nahoru Smile.
Rancens
A hlavne sa nedaj sa urážať od tích hlupákov.
Yamatino108
Citácia
Frei napsal:

A hlavne sa nedaj sa urážať od tích hlupákov.

Snažím sa im čo najviac vyhýbať niektorý sa tohto pravidla držia.No sú tu aj také prípady ktoré radi urážajú a niektoré urážky cez PM sa ma dotkli ale pretrpel som tom.Zrejme aj tu platí za dobrotu na žobrotuSmile.
Upravil Yamatino108 dňa 03.01.2014 20:41
Harampepe
Na SP se už nějakou dobu známe :D Si dobrý hráč a kámoš, ale na té vizitce trošku více zapracuj :D Přeji ti hodně štěstí ;) *Dobrá práce*
Yamatino108
Citácia
InfoCZE napsal:

Na SP se už nějakou dobu známe :D Si dobrý hráč a kámoš, ale na té vizitce trošku více zapracuj :D Přeji ti hodně štěstí ;) *Dobrá práce*

Díky ja si ešte pamätám jak sme išly s tým busom na chilliand :D.Mám to zdokumentované vo videu.Je s tebou sranda a zábava a to si u teba cením Smile.Aj tebe prajem vela šťastia :D.A s tou vizitkou sa chystám urobiť niaky poriadok :DDD:
Yamatino108
Citácia
Frei napsal:

Heh,vizitka je pekná ale nieje až tak prehladná. Poznám ťa hlavne (ako väčšinu ludí) z gangov. Hráč si dobrý spolahlivý.

Mnoho hráčov (aj ja) ťa brali ako podliezača no nechal som sa oblbnúť výmyslami. Tiež niesom admin dokonca mám PBan :D a tiež sme kamoši.

*Dobrá práce*

Som rád že ked som ti vtedy napísal moju SZ že si to pochopil.Je mi jedno či máš PBAN/nieja si svojich kamarátov vážim.Brali ma niektorý ma aj doteraz berú že som vtierka.Začalo to tým že som si s Aspirkom založil gang a ked sme to parkrát prebrali IB aj OD to išlo na nervy tak si o mne vymysleli toto klamstvo.A odvtedy sa to stále takto prenáša.Vela hráčov si vie domyslieť prečo mám adminov kamarátov.A všetci dobre vedia že nemám len adminov za kamarátov ale aj nomálnych hráčov.Tak neviem čo to vtedy riešily aj riešia Smile.Doteraz som urážaný mladšímy hráčmi.Ale zvykol som si a je mi jedno aký na to maju názor druhý.Je aspoň vidieť aký sú falošný.Inak díky už sa teším ked dostaneš PUB Smile.
Alobal
Dávej si pozor na Triple post :D Už na 1. stránce ho máš :D Jinak kvalitní hráč, jen ta vizitka trochu nepřehledná... :D
Citácia
Dátum narodenia: 2.6.2000
Vek: 14

Nic proti, ale ať počítám jak počítám, 14 let prostě nenapočítám :D
Ale to není důležité, jen si to pouprav Smile
Yamatino108
Citácia
Alobal napsal:

Dávej si pozor na Triple post :D Už na 1. stránce ho máš :D Jinak kvalitní hráč, jen ta vizitka trochu nepřehledná... :D
Citácia
Dátum narodenia: 2.6.2000
Vek: 14

Nic proti, ale ať počítám jak počítám, 14 let prostě nenapočítám :D
Ale to není důležité, jen si to pouprav Smile

Aha áno poupravím :D.Už mi z tých dátumov šibe díky za koment Smile tiež si super hráč Smile.:Momentálne čakám od xeny obrázkové nadpisy :D.
Upravil Yamatino108 dňa 12.01.2014 19:25
RedGinger
Nad tebou jsem dlouho rozmýšlel, co napsat, tak abych ti nijak neuškodil / neublížil. Nechci působit falešně případně jako přetvářka, ale napíšu to upřímně. Vizitka je hezky stručná, co se podobá trošíčku stručnějšímu textu aspoň má šmrnc a nemohu říct, že je hnuská ba naopak mně se celkem líbí. Od toho posledního incidentu, se toho moc ani nezměnilo. Moc šancí jsem tě poznat neměl až na ten incident, za který si se myslím omluvil. Působíš jako fajn hráč, který rozum má, ale jen ti to kazí to tvé chování.
Patazz
neznali jsme se, teda alespon ja jsem te neznal, ale mej se. na kazdeho to jednou padne Smile
Yamatino108
Red Ginger: Dakujem,vážim si toho.
Patazz: Díky ako hovoríš na každého to raz príde.
Tumík:Ako hovoríš boli sme super kamaráti.Boli sme vo viacerých gangoch.Nech sa ti na SP darí.
Upravil Yamatino108 dňa 25.01.2014 12:17
PaTreS_
Facepalm... tak si bež To jsem nechtěl. Čakal som od teba úplne iné správanie. Prepáč, ale keď si niekto mení stále dátumy, kedy si sa narodil, tak to je naozaj divné. Ešte pred mojím editom si videl, že Ťa chcem do AT, ale ako vidím, tak som dobre urobil.
ďakujem, že za všetko môžem ja.Peckaaaa
Chicago_Girl
Zklamal si mě... a to nemluvím o tom,co tu Patres říká... to by mě bylo docela i jedno Smile.. Myslím,že se tady ukázalo teď,u koho a jak si to kamarádství myslel... Myslím,že mě si jako kamarádku nebral..to je tak asi všechno co ti k tomu říct... Jestli si děláš pauzu,tak ti přeji,aby sis pořádně oddechl a zase se někdy vrátil.Jestli myslíš úplný konec.. tak tě to třeba ještě jednou stáhne ;) ... Přeji hodně štěstí v reálném životě Smile
Yamatino108
Citácia
PaTreS_ napsal:

Facepalm... tak si bež To jsem nechtěl. Čakal som od teba úplne iné správanie. Prepáč, ale keď si niekto mení stále dátumy, kedy si sa narodil, tak to je naozaj divné. Ešte pred mojím editom si videl, že Ťa chcem do AT, ale ako vidím, tak som dobre urobil.
ďakujem, že za všetko môžem ja.Peckaaaa

Nikde sa nepíše že sa to môžeš len ty.Ale neviem koho by nezaskočila SZ s tým vraj som neinteligentý hráč.Ako som písal niekdo niečo povie a všetci to hovorím všetci kráčajú v jeho šlapajách hlava nehlava a na nikoho neberú ohlad.To ma asi najviac zamrzelo.Nekončím len kôli tebe ale tiež kôli
ostatným hráčom od ktorých som bol urážaný.Mám tiež svoje nervy a nezničím si ich na servery.
PS:Ja od azčiatku som tam mal rok 1999.Na čo by som si tam dával rok 2000?To nedáva zmysel.Ale ved vy si melete svoje ja svoje ako som písal slovo proti slovu Smile.
Citácia
Zklamal si mě... a to nemluvím o tom,co tu Patres říká... to by mě bylo docela i jedno Smile.. Myslím,že se tady ukázalo teď,u koho a jak si to kamarádství myslel... Myslím,že mě si jako kamarádku nebral..to je tak asi všechno co ti k tomu říct... Jestli si děláš pauzu,tak ti přeji,aby sis pořádně oddechl a zase se někdy vrátil.Jestli myslíš úplný konec.. tak tě to třeba ještě jednou stáhne ;) ... Přeji hodně štěstí v reálném životě Smile

Vždycky som ťa bral ako kamarádku neviem čo som ti spravil normálne sme sa rozprávali.Ak ti niečo na mne vadilo mohla si to povedať ja by som sa nehneval.Inak díky.
PaTreS_
Keby že to aspoň pochopíš. Písal som, že si ma sklamal s tým všetkým a myslel som si o tebe, že si naozaj inteligentný.
A taká rada. Keby mal každý končiť kvôli tomu, že ich niekto uráža, tak by tu nebol nikto. Proste je to hra, čo by si aj viac čakal. Ale vôbec by som si nebral k srdcu urážky od nejakých detí Yamatino. Skús si to rozmyslieť.
Chicago_Girl
Přesně tak.. Mě tady uráželo dost lidí a stále tu jsem Smile Ten důvod,proč jsem tak usoudila,sem radši dávat nebudu Smile Vypadalo by to,že jsem hrozná pi** Smile Všechno bylo na tobě dobré.. je to jenom takový malý důvod Smile Neměl by sis s tím lámat hlavu Smile Tohle je hra a bohužel jde vidět,že někteří to berou moc vážně.. Smile
Gejza
Vizitka pekná moc kombinácií páči sa mi. *Dobrá práce*i
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
24%
Deathmatche