Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Odměna 20 000 000 $, Cheetah a Sultan
Yamborghini
Čego,
chtěl bych požádat někoho, kdo umí v Illustrátoru o předělání obrázku do vektoru. Potřebuji, aby vektor byl stejný, takže pokud moc s illustrátorem neumíte, raději se do toho nepouštějte. Jedná se o složitější jednobarevné logo.

Odměna bude 20 000 000 $, Cheetah a Sultan ve hře, který mi nějakým zázrakem vydržel na účtu, stejně jako peníze.

Pokud někdo má zájem, napište sem, nebo mě do SZ Váš skype a já Vám k tomu povím něco víc.

Dankešén.
Upravil Yamborghini dňa 23.03.2014 13:17
Shonteyy
Pokud vím, tak se to v Photoshopu dá uložit jen jako Path, kterej potom přesuneš do Illustratoru.
Yamborghini
Citácia
Shonteyy napsal:

Pokud vím, tak se to v Photoshopu dá uložit jen jako Path, kterej potom přesuneš do Illustratoru.

To ti nevytvoří vektor, jakmile to zvětšíš, bude to rozmazané, takhle lehce to nefunguje.

Edit: Ještě přidávám k odměně Sultan (jen musím dostat na 1 den VIP abych ho mohl vyndat z garáže). Ale musí to být opravdu přesná kopie obrázku co pošlu. Takže celková odměna bude 20 000 000 $ + Cheetah + Sultan

E: Nikdo? Sad Jede jede mašinka
Upravil Yamborghini dňa 18.04.2014 19:12
Fatalqo_
já jsi myslím co jak Shonteyy v photoshopu a tam Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Yamborghini
Prostě potřebuju vektor, prakticky mi je jedno, jak to uděláte, ale musí to být ve formátu .ai Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
19%
Skyrace
16 Hlasov
26%
Deathmatche
4 Hlasov
6%