Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Ukažte se na fotce
Ruda
Jo, došlo k omylu trochen. :-D
Strašně se mi plete Darkův a killiův avatar :D
SmouKy_
Citace
GTA Hellsing napsal:

Citace
Shonteyy napsal:

Hellsing tvoje ego je snad větší než Mount Everest. Nemůžu

Iba si myslíš .... keď sa nevieš normalne vyjadriť tak radšej buď ticho a záviď ďalej ;) ... som zvedavý čo si položil na stôl ty ;) Hejter jeden ...

Shontey má pravdu máš fakt velké ego.
Gato je 100% bratr PeŤana :D
Gato bez flašky
Spoiler
[img]http://upnito.sk/0/gcxwsf8e8xw3yqmrmv4u43x57m8m8zta.JPG[/img]

Upravil/a SmouKy_ dne 22.03.2014 23:46
Shonteyy
Hellsing, napíšu to normálně jestli chceš.
Píšeš tady nějaký blbosti o tom jak zvedáš tolik a tolik. Ruda napsal že se odrovnáš, což je pravda mimochodem. Si moc malej na to abys to dělal, ale už si začal. Jako je pěkný že budeš jednou jako Schwarzenegger ale já bych radči chtěl mít v pohodě klouby a bejt zdravej než mít ruku jako stehno.
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Haha Smoukys, vidíš čo urobia 4 roky s človekom? :D
WilliamKrizak
Hodně :D znám to
PaTreS_
Tak, niečo na súboj úžasného Patazzka, aby si nemyslel, že je najúžasnejší. :D :D :D :D :D

img.tpx.cz/uploads/1964868_732827533418231_1627008180_n.jpg
img.tpx.cz/uploads/1932486_732626566771661_253610829_n.jpg
Mali sme Gatkov oblúbený nápor - Jáger. :D
GTAHellsing
Citace
Shonteyy napsal:

Píšeš tady nějaký blbosti o tom jak zvedáš tolik a tolik. Ruda napsal že se odrovnáš, což je pravda mimochodem. Si moc malej na to abys to dělal, ale už si začal. Jako je pěkný že budeš jednou jako Schwarzenegger ale já bych radči chtěl mít v pohodě klouby a bejt zdravej než mít ruku jako stehno.

Je to moja volba ( tá správná.. idem za mojím snom ) a to že ty neccheš cvičiť a že nemáš rád tento šport alebo sa ti vôbec nepáči to je už tvoja volba ... Ja cchem iba tolko aby mi nedával rady taký človek kto otom prd vie .. a keď poprípade ma budú bolieť klby tak sa tomu budem iba tešiť lebo už vtedy budem nejako vyzerať a SMOUKYS .. keď ma nepoznáš ako môžeš tvrdiť že mám velké ego ??? ... KEď niekto má svaly tak už hneď má velké EGO ?... radšej sa staraj o seba choď si stláčať tlačídka na počítači lebo stým vela dosiahneš ;)
BonG
Taká z nového klubu v Se redi prídi zahrať. Biely kapucín to som ja :D
img.tpx.cz/uploads/1795929_822129567801618_2144199699_o.jpg
Chicago_Girl
Citace
PaTreS_ napsal:

Tak, niečo na súboj úžasného Patazzka, aby si nemyslel, že je najúžasnejší. :D :D :D :D :D

img.tpx.cz/uploads/1964868_732827533418231_1627008180_n.jpg
img.tpx.cz/uploads/1932486_732626566771661_253610829_n.jpg
Mali sme Gatkov oblúbený nápor - Jáger. :D

ňuňu :3 :D Sladcí jste :DD Mimo Upírka :DDD Nemůžu
DjShOckis
Nojo někdo je chytrej a užívá si, a někdo silnej a hlavě jak štoudev
Luko
Citace
BonG napsal:

úplný Phil Laak :D ak ti to meno niečo hovorí stranše brutálne to tam vypadá ešte aj tá fotka eňo nuňo :D
BonG
Citace
LuKaSkO napsal:

Citace
BonG napsal:

úplný Phil Laak :D ak ti to meno niečo hovorí stranše brutálne to tam vypadá ešte aj tá fotka eňo nuňo :D

Keby som neprehral možno by som bol jak on :D
Jiry
img.tpx.cz/uploads/1012942_802290989798960_431321543_n.jpg
3.misto na MČR v silovém čtyřboji středních škol, doposud můj nejvyšší úspěch a super zážitek Smile (Tvářím si jak baranica :D)
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Shonteyy
Jiry nechci ti nic říkat, ale toho uprostřed znám :D.

Hellsing ty si nedokážeš přiznat že jsi namyšlenej jak nikdo, nemá cenu se tady s tebou jakkoliv dohadovat.
Jiry
Citace
Shonteyy napsal:

Jiry nechci ti nic říkat, ale toho uprostřed znám :D.

Hellsing ty si nedokážeš přiznat že jsi namyšlenej jak nikdo, nemá cenu se tady s tebou jakkoliv dohadovat.

Jojo, dává si to dost :D, tak se s nim už nehádej :DD
SmouKy_
Citace
GTA Hellsing napsal:

Citace
Shonteyy napsal:

Je to moja volba ( tá správná.. idem za mojím snom ) a to že ty neccheš cvičiť a že nemáš rád tento šport alebo sa ti vôbec nepáči to je už tvoja volba ... Ja cchem iba tolko aby mi nedával rady taký človek kto otom prd vie .. a keď poprípade ma budú bolieť klby tak sa tomu budem iba tešiť lebo už vtedy budem nejako vyzerať a SMOUKYS .. keď ma nepoznáš ako môžeš tvrdiť že mám velké ego ??? ... KEď niekto má svaly tak už hneď má velké EGO ?... radšej sa staraj o seba choď si stláčať tlačídka na počítači lebo stým vela dosiahneš ;)

Urážet ti jde ale pravdu neuneseš, soudím podle toho jak se vyjadřuješ.
Yamborghini
Nehádejte se a koukejte na muj sexy Šduckface *Zatancujem*

img.tpx.cz/uploads/IMG_1570[1].JPG
TechnicPlayerTV
Radeji ne :DD
GTAHellsing
Ja takýchto ludí nikdy nepochopím ako vy.... Pridám normálnu fotku kde nič nerobím normalne stojím vole ako ostatný .... Jeden začne že steroidy potom druhý zažne mudrovať že budemm mať v piči klby pričom prd vie otom a má 50kg s celou rodionou dokopy potom hneď dostanem koment že som namyslený a mám MEGA ego a že si to neviem priznať ??? môžete ísť viete kam ... maniaci ... neviete nič iné robiť len sedieť pred monitrom a kde sa dá len kaziť náladu a ponižovať každého ..... už sa domňa nestarajte ani nereagujte lebo nemá to cenu .. nemá to žiadnu cenu čo vy robíte ZDAR Smile
Jiry
Hellsingu taky nějaký ten pátek posiluji, například mrtvolu jsem začal cvičit nedávno, když jsem věděl že už mi to nic zkazit pořádně nemůže zastávám se tohoto názoru že když jsi v růstu níčíš se.
Ale zase naopak jsem s tvým názorem, že tě hodnotí lidi co jsou jen doma a nic pro sebe nedělaj, je to každýho volba.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
15 Hlasů
21%
Skyrace
19 Hlasů
26%
Deathmatche
4 Hlasů