Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Wlčáček vizitka
wlcacek
Citácia
Yamatino napsal:

Nemám teraz čo robiť tak ti komentnem vizitku :D.Neviem či to vidia ostatný hráči ale ja áno :D.Chcem sa ťa spýtať neštudoval si psychologiu?:DPrídeš mi ako psycholog :D.Nás hráčov si vážiš čo je dosť dôležité teda podla mňa pre správny chod serveru :D.Nikdy som ťa ešte nevidel robiť akciu snád sa ešte toho dočkám :D:

Leda že bych srudoval psychologii s pánvema:D:D:D:D:D Jsem kuchař:D
Snažím se jen vyhovět co nejvíce hráčům/adminům a nedej pože ATomasovi:D:D:D:D

Jó hochu za ty dva a čtvrt roku v AT jsem udělal všehovšudy 4 akce z toho 3 skončili absolutním fiaskem. A tak jsem se rozhodl že když se hráči neumí chovat tak já jim ty akce nedámSmile
A za tím si stojím a stát budu:D
err0rk0
Citácia
wlcacek napsal:

Jó hochu za ty dva a čtvrt roku v AT jsem udělal všehovšudy 4 akce z toho 3 skončili absolutním fiaskem. A tak jsem se rozhodl že když se hráči neumí chovat tak já jim ty akce nedámSmile

Je příjemný pocit vědět, že nejsem sám. :D

Ale jinak mám pocit, že jsem Ti již vyzitku komentoval, můj názor se nemění. Akorát jsem zvědavý, jak dlouho ještě vydržíš. Mám dojem, jak kdyby Ti docházel benzín, čas natankovat plnou. :D
wlcacek
Citácia
err0rk0 napsal:

Citácia
wlcacek napsal:

Je příjemný pocit vědět, že nejsem sám. :D

Ale jinak mám pocit, že jsem Ti již vyzitku komentoval, můj názor se nemění. Akorát jsem zvědavý, jak dlouho ještě vydržíš. Mám dojem, jak kdyby Ti docházel benzín, čas natankovat plnou. :D

err0rk0 něco pravdy na tom benzínu bude :D
DarkShootr
To vepřo knedlo zelo jíš s těma palačinkama ? :D
rrufo
Pekná vizitka Wlčáček*Dobrá práce*
Maty25
Hodně hezká ale moc dlouhá
;)
*Dobrá práce*
chmelda
Dobře si to udělal moc se mi to líbí
Vlk_Junior
Taťuldo, nevíš jestli jsem ti okomentoval vizitku? :D
Jestli ne, tak je je možné, že jsem ti jí ještě neokomentoval za ty 2 roky ( skoro 3) :D
Admin na výbornou, výjde vstříc, což se u některých nevidí. Pomůže, poradí, prostě se dostal tam kde patří (patří sice do blázince ale to už je detail :D). Ve mé vizitce jsem tě označil za jednoho z hráčů, kvůli kterým tu ještě stále setrvávám. Smile Protože nebýt těhle lidí, SP by upadla do zapomění.
Vizitku ti hodnotím kladně, jednoduchá, pěkná.
Doufám, že tě kvůli SP vážně na tu psychinu neodvezou a ještě tu s náma chvíli setrváš. Vlčátko_Junior jazyk
Frenk98
Jako hráč mi přijdeš jako fajn člověk, určitě máš všech 5 po hormadě ;) Rád bych tě poznal víc ... Vizitka - ty modrý barvy nejdou vůbec přečíst .. udělej s tim něco :D
Temosss328
Pěkná vizitka, ale ta modrá barva? WTF Špatně se čte, ale jinak pěkné. GJ
Brumex
:D :D :D wlcacku :D
Ruda
Beru tě jako fajn týpka, kterého jsem velmi rád poznal a adminoval pro něj. :-D
Prostě si takovej pohoďák co se někdy až moc zastává svých kolegů. Ale na tebe mám jen ten nejlepší názor co se tvojí lidský stránky týče. Smile
Mia_
Deduško už sa tolko nehraj na hl. admina a choď do Superstar a ukáž im cicky nech to vyhráš držím palce cickaty BANNED!!!rofl
stinG_
Taký ujo no, dobrý hráč/admin. V pohode sa s tebou kecá :D
wlcacek
Citácia
DarkShootr napsal:

To vepřo knedlo zelo jíš s těma palačinkama ? :D

Ideální kombinace pro záchodovou líbačku :D

Citácia
rrufo napsal:

Pekná vizitka Wlčáček*Dobrá práce*

Díky Smile

Citácia
Barbaro napsal:

Hodně hezká ale moc dlouhá
;)
*Dobrá práce*

Chtěl jsem kratší ale smajlík prý není komentář:D

Citácia
chmelda napsal:

Dobře si to udělal moc se mi to líbí

Tak cení se snaha. Díky.

Citácia
Vlk_Junior napsal:

Taťuldo, nevíš jestli jsem ti okomentoval vizitku? :D
Jestli ne, tak je je možné, že jsem ti jí ještě neokomentoval za ty 2 roky ( skoro 3) :D
Admin na výbornou, výjde vstříc, což se u některých nevidí. Pomůže, poradí, prostě se dostal tam kde patří (patří sice do blázince ale to už je detail :D). Ve mé vizitce jsem tě označil za jednoho z hráčů, kvůli kterým tu ještě stále setrvávám. Smile Protože nebýt těhle lidí, SP by upadla do zapomění.
Vizitku ti hodnotím kladně, jednoduchá, pěkná.
Doufám, že tě kvůli SP vážně na tu psychinu neodvezou a ještě tu s náma chvíli setrváš. Vlčátko_Junior jazyk

Synku,
Abych pravdu řekl tak nevím, jestli tu ten koment je:D a hledat se mi to nechce.*11*,
Nevím, jestli jsem admin na výbornou, ale snažím se pomáhat jak se dá a posuzovat opravdu co nejspravedlivěji.
Jestli jsem se na postu hlavního dostal tam kde mám být, to opravdu netuším. Ale docela mi na tomhle chaosu záleží. Je tady sranda. Zkrátka má to své kouzlo. Díky za označení ale nemyslím si, že bych zrovna já držel tohle nad vodou.
Kvuli SP mě v kazajce neodvezou:D
Díky

Citácia
Frenk98 napsal:

Jako hráč mi přijdeš jako fajn člověk, určitě máš všech 5 po hormadě ;) Rád bych tě poznal víc ... Vizitka - ty modrý barvy nejdou vůbec přečíst .. udělej s tim něco :D

Někomu přijdu fajn a jinému ne. Je to věc názoru.
Modrá je dobrá :D
Díky

Citácia
Temosss328 napsal:

Pěkná vizitka, ale ta modrá barva? WTF Špatně se čte, ale jinak pěkné. GJ

Proto je modrá:D
Díky

Citácia
Ruda napsal:

Beru tě jako fajn týpka, kterého jsem velmi rád poznal a adminoval pro něj. :-D
Prostě si takovej pohoďák co se někdy až moc zastává svých kolegů. Ale na tebe mám jen ten nejlepší názor co se tvojí lidský stránky týče. Smile

Díky Rudo,
Každopádně, kdyžpoukážeš na chybu tak se jí budu rád zabejvat.
Zorokuse jsi v podstatě ušetřil jednoho zbytečného zápisu v suspectu. A toho si cením zase já.
Taky jsem rád že jsme spolu mohli tady tvořit.

Citácia
Meadow napsal:

Deduško už sa tolko nehraj na hl. admina a choď do Superstar a ukáž im cicky nech to vyhráš držím palce cickaty BANNED!!!rofl

Nebudu neboj.

Citácia
_V12_ napsal:

Taký ujo no, dobrý hráč/admin. V pohode sa s tebou kecá :D

Jo HTP to je prostě kvalita a výkon :D D:D
Jsi pohodář.
_PaVeL
Wlk, no jak, bych měl začít.

Myslím si, že moje jméno zrovna u tebe nemá moc oblibu.
Já osobně jsem u tebe nezměnil názor, pouze jsem tě více poznal.
Myslím si o tobě, že máš obrovskou trpělivost a lidem dáváš šance, které si možná ani nezaslouží.
V celku dokážeš pochopit situaci z druhé strany a trochu se do ní "vžít".
Rychle, efektivně řešíš což se mě u tebe líbí.
Doufám, že spolu v budoucnu nebudeme řešit nic nepřijemného a naopak už jen to příjemné rofl
A zároveň, bych ti chtěl poděkovat za trpělivost semnou, skrz to, co se dělo. Však množná si vzpomeneš.

// Už jsem ti sem psal, ale od té doby jsem tě "víc" poznal po tvé administrátorské stránce.
NorB
Wlk. Jeden profesionálny administrátor, ktorý sa vie zastať hráčov. Dúfam, že tiež zostaneš dlho v AT. Pohoďák, s ktorým sa dá pokecať, hlavne teda v SB. :D

No hlavne nás ešte dlho neopúšťaj, SP potrebuje takých ako Ty. ;)
wlcacek
Citácia
_PaVeL napsal:

Wlk, no jak, bych měl začít.

Myslím si, že moje jméno zrovna u tebe nemá moc oblibu.
Já osobně jsem u tebe nezměnil názor, pouze jsem tě více poznal.
Myslím si o tobě, že máš obrovskou trpělivost a lidem dáváš šance, které si možná ani nezaslouží.
V celku dokážeš pochopit situaci z druhé strany a trochu se do ní "vžít".
Rychle, efektivně řešíš což se mě u tebe líbí.
Doufám, že spolu v budoucnu nebudeme řešit nic nepřijemného a naopak už jen to příjemné rofl
A zároveň, bych ti chtěl poděkovat za trpělivost semnou, skrz to, co se dělo. Však množná si vzpomeneš.

// Už jsem ti sem psal, ale od té doby jsem tě "víc" poznal po tvé administrátorské stránce.

Díky za koment. Tvoje jméno mě nijak nedráždí:D Kdybych s Tebou měl problém, tak Ti to napíšu rovnou. nemám rád, když bych se měl přetvařovat.
Taktéž doufám, že spolu budeme řešit jen a jen věci, co nebudou takové jako před tím. Smile

Citácia
NorB napsal:

Wlk. Jeden profesionálny administrátor, ktorý sa vie zastať hráčov. Dúfam, že tiež zostaneš dlho v AT. Pohoďák, s ktorým sa dá pokecať, hlavne teda v SB. :D

No hlavne nás ešte dlho neopúšťaj, SP potrebuje takých ako Ty. ;)

No je otázka pro koho je to dobré:D:D:D:D:D
Ale díky Ti za chválu a kladný komentářSmile
Upravil wlcacek dňa 28.04.2014 23:52
Baseball
Nevím ale možná by jsi tam měl pozměnit yt nhrané hodiny :D Ale Bezva vizóška
wlcacek
Citácia
Baseball napsal:

Nevím ale možná by jsi tam měl pozměnit yt nhrané hodiny :D Ale Bezva vizóška

Ty hodiny snad nestojí ani za řeč:D

jinak díky za koment :D
Prejdite na fórum: