Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vaše úspechy v League of Legends
Respy
Citácia
RYSY napsal:

Prvýkrát v živote som si na LOL-ku našetril 6200IP a chcel by som si kupit nejakú postavu na mid, rozmýšlam nad Syndrou, ale že vraj je ťažká... Vedeli by ste poradiť nejakú postavu na mid ci uz za 6200 alebo 4800 IP nezáleží aká/poprípade odporučili by ste Syndru?

Ja hrám teraz only syndra v yoloQ a stačí sa za nu naučiť a zničí hocičo.
Ruda
Dratku nebyl to vdovův stream? :D
DrateK
Byl to Mozillův stream, kekel a ještě někdo mi tam psal, já jen ignoroval. :D
RYSY
Citácia
Respy napsal:

Citácia
RYSY napsal:

Prvýkrát v živote som si na LOL-ku našetril 6200IP a chcel by som si kupit nejakú postavu na mid, rozmýšlam nad Syndrou, ale že vraj je ťažká... Vedeli by ste poradiť nejakú postavu na mid ci uz za 6200 alebo 4800 IP nezáleží aká/poprípade odporučili by ste Syndru?

Ja hrám teraz only syndra v yoloQ a stačí sa za nu naučiť a zničí hocičo.

Ok kupujem :D
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
Ruda
Jo Dratku to jsem byl asi já. :-DDD
Mikull
Další promo v háji, další hru jsem si prohrál sám, když jsem fizzovi dal 2 killy a on skončil s 20/3 rofl
img.tpx.cz/uploads/leblack.png
Ano, low farm, ale těch 100CS by už nic nezměnilo, nebyl bych to schopny potahat.

Dratku rofl
つ ◕_◕ ༽つXeruth army༼ つ ◕_◕ ༽つ
RavenSK
Citácia
Mikull napsal:

Další promo v háji, další hru jsem si prohrál sám, když jsem fizzovi dal 2 killy a on skončil s 20/3 rofl
Ano, low farm, ale těch 100CS by už nic nezměnilo, nebyl bych to schopny potahat.

Dratku rofl

Morgana a Sivir to tiež celkom feedeli, ale aspoň majú assisty.

Inak nejaký dobrý hrdinovia na mid? Teraz hrám na mide Katu/Lux. Díky za rady.
Mikull
Nejsem midař, ale co se hodně pickuje tak to je Nida, ziggs, leblack(blanc)
Spooky
Citácia
DrateK napsal:

Žádná postava neni těžká. Každopádně doporučuji Ziggse, je dost zábavnej.

Rudo, no, po týdnu jsem zapnul lolko a hned na mě vyběhla nabídka do d1/challenger týmu, tak uvidim, co to bude. :D

Mimochodem, pokud mě kdokoliv nazve na jakémkoliv streamu "Dráte," tak ať si mě nepřeje. :D

Ale kábel možme nie? :D
Respy
Citácia
Mikull napsal:

Dratku rofl

Na "leblack" kupuj hneď po deathfire rabadon len budeš mať problém s manou ale ak ti jungler dá blue tak proti tomu burstu to nikto neuhrá.
Mikull
Citácia
Respy napsal:

Citácia
Mikull napsal:

Dratku rofl

Na "leblack" kupuj hneď po deathfire rabadon len budeš mať problém s manou ale ak ti jungler dá blue tak proti tomu burstu to nikto neuhrá.

Ja potřeboval Zhonyi jak sůl, jinak bych stavěl rabadon. I tak jsem smazal jinx/ziggse, ale díky za radu.
DrateK
Na LB je lepší jet DFG -> void staff, využiješ to mnohem víc než rabadon. Každopádně stačí, když uděláš chalice a pak normálně DFG, void staff etc. Neni moc dobrý rushovat grail na ní.
Mikull
Tak konečně jsem se vyhoupl o 2 divize výš, akorát jsem zas potkal toxic mid a bot, člověk by čekal, že postupem těch toxic hráčů bude míň..
DrateK
Citácia
Mikull napsal:

Tak konečně jsem se vyhoupl o 2 divize výš, akorát jsem zas potkal toxic mid a bot, člověk by čekal, že postupem těch toxic hráčů bude míň..

Flamerů se nezbavíš, je to i v challengeru (tam se možná i víc ragequituje než všude jinde)
Mikull
Citácia
DrateK napsal:

Citácia
Mikull napsal:

Flamerů se nezbavíš, je to i v challengeru (tam se možná i víc ragequituje než všude jinde)

Super vyhlídky, snad si tam netahaj bronze kamarády jako teď, malzahar support je OP a moje nida na mid je trollpick rofl
AspireK_
Hraju to teprve třetím dnem,co myslíte? :D
img.tpx.cz/uploads/lolaspirek1.png
Ruda
Jakože skore v pohodě, ale proti těm co hraješ se dost často zadaří.
Každopádně na tohohle champa je taky důležitý postavit Bloodthirster kvůli lifestealu a DMG a vypusť ten trinity force.
AspireK_
Ten Trinity force jsem vždycky bral jako nejdůležitější no nevadí,budu dělat ten Bloodthirster.Dík za radu Smile
Herkules0801
img.tpx.cz/uploads/Sona.jpg
Trochu sam i darilo .. ale nie vždy sa mi darí :D
Mikull
Citácia
Ruda napsal:

Jakože skore v pohodě, ale proti těm co hraješ se dost často zadaří.
Každopádně na tohohle champa je taky důležitý postavit Bloodthirster kvůli lifestealu a DMG a vypusť ten trinity force.

Před nefrem broken flaru jsem ho stavěl: flaer > boty > brutalizer > botrk > yomumu > Lw > ga

Botrk je podle mě lepší a taky rychleji rozkrájí tanky teamy, "krvežíznivce" snad vůbec nestavím :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%