Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vaše úspechy v League of Legends
Loupak
img.tpx.cz/uploads/trist.jpg

Trochu starší, ale důkaz, že Tristana je furt OP :D
Spooky
Citácia
Loupak napsal:

Ty polsky feeder, nekradni mi buildy -adc s zhonyou!! :D

To je tajná taktika slovenského premadu! :D
Mikull
Citácia
Loupak napsal:

A kdo tě na té lince potahal, hm? :D :D
Ruda
Citácia
Mikull napsal:

Citácia
Ruda napsal:

Jakože skore v pohodě, ale proti těm co hraješ se dost často zadaří.
Každopádně na tohohle champa je taky důležitý postavit Bloodthirster kvůli lifestealu a DMG a vypusť ten trinity force.

Před nefrem broken flaru jsem ho stavěl: flaer > boty > brutalizer > botrk > yomumu > Lw > ga

Botrk je podle mě lepší a taky rychleji rozkrájí tanky teamy, "krvežíznivce" snad vůbec nestavím :D

Jasně, ale když je level 1 nebo kolik tak je blbost stavět tak hardcore itemy když stejně neví jak s nima hrát natož je použít někde při fightu. :-D
Mikull
Jaké používání, zmáčkneš R, zmáčkneš E, zmáčkneš Q a už jen klikáš, popř klikneš na 1 pro aktivku botrku :D Click to win.
DrateK
Neni to moc úspěch, ale zajímá mě, jestli tu je nějaký vášnivý sběratel summoner ikonek jako já. :D

img.tpx.cz/uploads/ikonz.jpg
Mikull
Citácia
DrateK napsal:

Neni to moc úspěch, ale zajímá mě, jestli tu je nějaký vášnivý sběratel summoner ikonek jako já. :D

img.tpx.cz/uploads/ikonz.jpg

Jediné co sbírám je elo, ale to se mi moc nedaří rofl
Ruda
Dratku ty summoner ikonky nějak neřeším za to vyhazovat RP4ka mi přijde nehoráznost. :-D

Každopádně J4 potřebuje nerf. Neskutečný co to dokáže s dmg buildem a troškou feedu. :-D
PredyS
OP Volibear <3 http://imgur.com/8QYV87W
Upravil PredyS dňa 10.05.2014 02:57
DrateK
Já sbírám RPčka z playzone turnajů, money in the bank, pimpin ain't easy :D :D

J4 dostal v tomhle patchi buff. :D Každopádně jsem rád, že zase pomalu mizí feral flare meta.
Mikull
Citácia
Ruda napsal:

Dratku ty summoner ikonky nějak neřeším za to vyhazovat RP4ka mi přijde nehoráznost. :-D

Každopádně J4 potřebuje nerf. Neskutečný co to dokáže s dmg buildem a troškou feedu. :-D

Právěže ho moc nepotkávám, spíše potkávám pekaře(Pantheona), Khazixe a pak Feral flare junglery. A každopádně ho chce Rito poslat na TOP, takže ho asi jentak nerfovat nebudou. Každopádně teď spíš vydávají skiny, než nějáké dramatické nerfy, asi je to už nebaví :D
Ruda
Já chodím J4 na top, rushuju brutalizer, pak Botrk / Hydru. Win ratio s nim 100% KDA někde na 6,5.
Sh1TeRkO
Citácia
Ruda napsal:

Já chodím J4 na top, rushuju brutalizer, pak Botrk / Hydru. Win ratio s nim 100% KDA někde na 6,5.

Do slovenčiny prosím. :D :D :D
Ruda
Citácia
Sh1TeRkO napsal:

Citácia
Ruda napsal:

Dobře:

Veď more idem kedykolvek na hornu linku s hentým oným sopláčiskom čo má také ako keby velké brnění zo zlata a obrovské kopí. Ako první sa snažám stavať meč kralov alebo tu sprostů trojhlavů jašťurku. Keď idem s týmto týpkom tak na 100 percent vyhram a moj pomer zabiti / smrt / assistence je niečo okolo 6,5
NeXus
Citácia
Ruda napsal:

Dobře:

Veď more idem kedykolvek na hornu linku s hentým oným sopláčiskom čo má také ako keby velké brnění zo zlata a obrovské kopí. Ako první sa snažám stavať meč kralov alebo tu sprostů trojhlavů jašťurku. Keď idem s týmto týpkom tak na 100 percent vyhram a moj pomer zabiti / smrt / assistence je niečo okolo 6,5

Teď tomu rozumim i já, jakožto člověk, co to nikdy nehrál :D:D:D:D:D
Sh1TeRkO
Citácia
Ruda napsal:

Citácia
Sh1TeRkO napsal:

Citácia
Ruda napsal:

Dobře:

S jaščurkou :D :D :D :D :D Uznávam Ťa. Smile :D
AspireK_
img.tpx.cz/uploads/lolaspirek2.jpg
Upravil AspireK_ dňa 10.05.2014 20:11
HanyS
Není tohle stránka o GTA? :D LoL je na jiným hřišti....
Rap
Citácia
HanyS napsal:

Jelikož někteří hráči si chtějí popovídat, prodiskutovat různé hry, ne jen furt dokola GTA. Tak je tu udělán tento příspěvek. To samé je Vaše úspěchy v World of Tanks.
Ruda
Citácia

To sis přišel nahrábnout příspěvek? Myslíš že kdyby to tu nemělo co dělat, že tu ta sekce pořád je? Doopravdy se pozastavuju nad inteligencí několika jedinců.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%