Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Dota 2 - Úspechy, a iné
RavenSK
Zdravím,
takže lolkari a wotkari tu majú úspechy, tak prečo nie Dotari?
Neviem kolko nás tu je (asi málo :D)
Takže sem hádžte svoje úspechy, unusualy, GPM, XPM a neviem čo ešte, budem tu pomaly hádzať aj ja.
Inak Pixel toto povolil.
HeWhoMustNotBeNamed
Můj největší úspěch v dotě: nainstalování a spuštění na steamu. Nic víc jsem zatím nedokázal.
Spoiler

Ani nahraný čas u ní nemám. Každopádně jsem jeden z nejlepších dota hráčů na světě. :D
img.tpx.cz/uploads/PYGZEL%20TOTA.png
RavenSK
Citácia
Pixel napsal:

Můj největší úspěch v dotě: nainstalování a spuštění na steamu. Nic víc jsem zatím nedokázal.
Spoiler

Ani nahraný čas u ní nemám. Každopádně jsem jeden z nejlepších dota hráčů na světě. :D
img.tpx.cz/uploads/PYGZEL%20TOTA.png

Wow, tak to gratulujem, zahral by som si aj, ale bojím sa že by si ma rozdrvil Sad
Inak plánuješ to hrať aktívne?
BraiziK
Já sem pochlubím svým rekordem v killech :D 35 čumím :D Vím sakra málo. Ale dal sem to v hodnoceném tak sem nasebe hrdý B)
Upravil BraiziK dňa 14.05.2014 22:14
HeWhoMustNotBeNamed
Jestli bude čas, tak někdy i možná jo. Smile I když hry tohoto typu mě nebaví. :D
Ruda
Hele DoTu jsem hrál krátce, ale nějak mě nechytla už jen kvůli ovládání a je strašnej nezvyk to že tě tam můžou tak lehce one shotnout.
RavenSK
Citácia
BraiziK napsal:

Já sem pochlubím svým rekordem v killech :D 35 čumím :D Vím sakra málo. Ale dal sem to v hodnoceném tak sem nasebe hrdý B)

Málo? :D to dosť, ja som dal 37 na pube, kempil som s Pudgom u fontány :D a inak aký máš mmr?

Ruda - No ja som hral lolko aj dotu, ale lolko mi príde jednoduchšie. už len preto že Ťa tam niekto chytí a stačí ti flash
BraiziK
?Provrtám tě Totálně netuším co je to mmr :D Já to hraju, abych se zabavil takže fakt nák neprozkoumávám statistiky.
Ruda
mmr = hodnota která se zvyšuje/snižuje s tím jak prohráváš a podle toho ti to dává protivníky. Nemusíš bejt zapálenec do DoTY a znát to, jelikož to využívá velké % her (Matchmatching rating)
RavenSK
Citácia
BraiziK napsal:

?Provrtám tě Totálně netuším co je to mmr :D Já to hraju, abych se zabavil takže fakt nák neprozkoumávám statistiky.

No MMR je to bodové hodnotenie :D jak tam máš party a solo :D
BraiziK
Jojo to už vím sem nevěděl tu zkratku co to je. Tam mám 1600 solo... Sem ještě docela blbý hráč. Kolik ty?
RavenSK
Citácia
BraiziK napsal:

Jojo to už vím sem nevěděl tu zkratku co to je. Tam mám 1600 solo... Sem ještě docela blbý hráč. Kolik ty?

Mne to ešte ani nevypočítalo :D Ale budem nejak pod tebou, inak fav. hero?
Brutalus
Muj uspěch je že už umim hrat za 1 postavu a tou je nejlehčí sniper, ale i to se počítá. :D
RavenSK
Citácia
Brutalus napsal:

Muj uspěch je že už umim hrat za 1 postavu a tou je nejlehčí sniper, ale i to se počítá. :D

Tá neni najlahčia, to je Drowka/Riki, u Snipera je umenie zasadiť Assasinate alebo Sharpnel :D
BraiziK
Brutalus: tak sniper je nice hrdina! :D

RavenSK: asi Bounty Hunter nebo Vengeful Spirit
RavenSK
Citácia
BraiziK napsal:

Brutalus: tak sniper je nice hrdina! :D

RavenSK: asi Bounty Hunter nebo Vengeful Spirit

A Invo/Meepo nič? :D
BraiziK
RavenSK: Fujky! :D Za invokera sem ještě ani nezkoušel a meepa jednou a stačilo. Jinak už sem asi hrál za všechny. Co hraješ za mód?
RavenSK
[quote]BraiziK napsal:

RavenSK: Fujky! :D Za invokera sem ještě ani nezkoušel a meepa jednou a stačilo. Jinak už sem asi hrál za všechny. Co hraješ za mód?[/quote

AP, CD, CM a AD :D]
asthenic
ďalšia kopírka Warcraftu?
BraiziK
jj, ale dobře okopírované náhodou :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace