Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

_PaVe[L] VIZITKA MDFK NEW
TimG
Dobrý šéf heheheee Nech sa ti tu darí.. Smile Vizitka je tiež pekná *Dobrá práce*
_PaVeL
Děkuji ti Derpe Díky

// EDIT
Upravil _PaVeL dňa 08.05.2014 17:37
Ameli1
Ajaj, tady mi taktéž zmizel komentář po smazaném účtu. Musím napravit.

Takže Pavlík, většího blázna jsem na Sp nepotkal, a to tu už nějakou chvilku hraju.

Si v pohodovej kluk a dá se s tebou rozumně kecat (občas). Jindy máš zase chvilky, kdy dokážeš vytočit. Každopádně taktéž rád vzpomínám na ty časy co jsme volávali, stejně jako vzpomínám na ostatní pohodový lidi.

Jde o to, že se každý posouváme. Ty teď víc voláváš s gangem. V době, kdy jsme se potkali jste byli oba, Ty i Tumik, v hráčském rozjezdu a tak nějak jsem Vám pomáhal. Teď už jste známý jména na SP a holt si k sobě nějak nemáme najít cestu.

Někdy to snad obnovíme až bude správná doba a nálada :-)
_PaVeL
Ale prd známý jména ty vosláku.
Jinak dík za koment a i já doufám v tohle:

Citácia
Někdy to snad obnovíme až bude správná doba a nálada :-)

//EDIT !
//EDIT !
Upravil _PaVeL dňa 24.05.2014 14:00
asthenic
Nemusíš stále editovať posledný príspevok aby ludia videli a okomentovali tvoju vizitku. ;-)
_PaVeL
Citácia
funnky_ napsal:

Nemusíš stále editovať posledný príspevok aby ludia videli a okomentovali tvoju vizitku. ;-)

Ale já chci, chci slyšet jejich názor. A tvoje potřeba se s někým hádat mě je u .... . Ty víš kde Smile

Děkuji za komentář.
asthenic
Ja sa už nepotrebujem hádať, stačí čítať fórum. *Tu sem*
_PaVeL
Nechápu co se tím snažíš říct.

the end cs
Upravil _PaVeL dňa 16.07.2014 11:50
_PaVeL
Mírný EDIT
Jedná se spíše jen o aktualizaci informací, přidání fotek, nadpisy.
Chce to ještě upravit nadpis je málo výrazný atd..
Ještě se na to vrhnu dělal jsem to na rychlajznu trochu.

Každopádně budu rád za každej názor né jen ohledně vizitky, ale např. jestli si mě tu někdo pamatuje nebo co si myslí o takovým XiHtu..
Zrušený účet
Vždy jsem věděla že jsi ****, ale až takový ? rofl Vizitka hezká, aspoň jsem si potvrdila, že jsi fakt blázen. :D Jasně že tě znám, kdo by tě neznal. :D
Pandy
Ahojky, tebe neznám ,možná jsem te 1x zahlídla na serveru, ale matně vzpomínám, jinak vizitka super + vtipná, ale nejvetsi palec dávám za to ,že jsi z Vysočiny Palec nahoru, určitě jsi v poho hráč, a ráda tě poznám více, než jen tady z webu:D
_PaVeL
Citácia
Gigush napsal:

Vždy jsem věděla že jsi ****, ale až takový ? rofl Vizitka hezká, aspoň jsem si potvrdila, že jsi fakt blázen. :D Jasně že tě znám, kdo by tě neznal. :D

:o Sama velká křikuš VII ... Děkuji ti za tvůj komentáříček.
Děkuji za pochvalů, ale ještě nějakej edit to teda [H]CE NO.
mdfk mdaasdiaskoůad kikuš asijduahjudaúj aáááá aDloubu se v nose
_PaVeL
Citácia
werymex napsal:

Ahojky, tebe neznám ,možná jsem te 1x zahlídla na serveru, ale matně vzpomínám, jinak vizitka super + vtipná, ale nejvetsi palec dávám za to ,že jsi z Vysočiny Palec nahoru, určitě jsi v poho hráč, a ráda tě poznám více, než jen tady z webu:D

Ou... ty píšeš jednou a beztak sleduješ každý můj krokokkadsjioadsjouipdsaioúaddaoidaúoi áááá ájááááj bojííím ohh šit.

Ty jsi taky z Vysočiny ?

Děkůju za komentáříček ajsdpapa
Upravil _PaVeL dňa 08.05.2015 20:03
Pandy
bydlela jsem 5let v Jihlave, a znam celej kraj, takze me to zaujalo :-) Urcite se tam zase vratim je tm fajn . Jinak urcite te nesleduju, nemam to zapotrebi :D
_PaVeL
Citácia
werymex napsal:

bydlela jsem 5let v Jihlave, a znam celej kraj, takze me to zaujalo :-) Urcite se tam zase vratim je tm fajn . Jinak urcite te nesleduju, nemam to zapotrebi :D

Á též Jihlavačka :3 :D
Oká teda budu ti věřit =D
Pandy
Takze taky Jihlava ? Woow Tak konecne nekdo z "domova" Miluju Jihlavu , a ver ci nee, treba se zname ani nevime ;) ja tam byla znama pruserarka, co se tyce rizeni pod vlivem alkoholu :D noo ale to sem nepatri, kazdopadne, at se dari a pozdravuj V Jihlave B):D
_PaVeL
Citácia
werymex napsal:

Takze taky Jihlava ? Woow Tak konecne nekdo z "domova" Miluju Jihlavu , a ver ci nee, treba se zname ani nevime ;) ja tam byla znama pruserarka, co se tyce rizeni pod vlivem alkoholu :D noo ale to sem nepatri, kazdopadne, at se dari a pozdravuj V Jihlave B):D

Určo néznám =D Dobře budu pozdravovat :D Ty alkoholičko rofl
Upravil _PaVeL dňa 14.05.2015 19:22
Pandy
Citácia
_PaVeL napsal:

Určo néznám =D Dobře budu pozdravovat :D Ty alkoholičko rofl

ja ti dam alkoholičku , bývávalo Jsi dobrý!Nemůžu
_PaVeL
Citácia
Wery napsal:

Citácia
_PaVeL napsal: