Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Srázek?
Teczka83
Tam by záleželo na domluvě. Přece jen ta Ostrava je třeba pro mě dost z ruky. Ale pokud by se sešlo víc lidí a byl by nějaký program, tak nevidím problém sednout do auta, přibrat tři lidi a razit.
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
err0rk0 napsal:

Citace
Pixel napsal:

To budu buď někde venku, nebo na dovolených

:D:D:D:D

Chtělo by to nějakého milionáře, který by vzal všechny na dovolenou. :D

Co máš za problém. :D
wlcacek
Problem je, že na moravě by to musel zpunktovat někdo, kdo tam žije.

A když to řešíme my, tak je víceméně ideální místo tady v okolí Prahy.
přecejen se snažíme veškeré náklady snížit na absolutní minimum.
Ruda
Okolí Prahy je ideální. Taky jsem ze severu a podle mě je lepší když všichni pojedou stejně dlouhou cestu do středu republiky než aby půlka lidí jezdila přes půl světa. :-D
DrateK
Pokud dorazí lidi ze starší SP (lidi, které znám), tak bych klidně i dorazil.
wlcacek
Citace
DrateK napsal:

Pokud dorazí lidi ze starší SP (lidi, které znám), tak bych klidně i dorazil.

Zde je třeba si položit otázku: co je starší SP? :D
DrateK
Pro mě je starší takovej ten středověk - něco mezi dneškem a dejme tomu rokem 2010. :D Těžká matematická rovnice - ti, co už hráli kolem roku 2011-2012. :D
WareiD
Já jsem z Lípy,mám to dvě hoďky,do Ostravy pět hodin..
Baseball
a jéje toho jsem se bál :D celé prázdniny jsem mimo prahu :D
Teczka83
Přesně jak psal Ruda, okolí Prahy, nebo případně Praha je ideální. Stejně jako pro Slováky Bratislava asi
Fantasy
Tentokrát bych se chtěl dostavit a pokecat s někým ze Superpařby na živo :D Uvidím snad bych měl mít čas
RedGinger
Pokud by se to povedlo zorganizovat, rád se připojim (přijedu). Jen budu potřebovat částečnou navigaci. :D
Frenk98
Neděle, středy a pátky chodím na brigádu, tak snad se těmto dnům Váš termín vyhne a ostatně to mam do Prahy 30km. Nejspíš bych dorazil. :D
wlcacek
Každopádně by se to řešilo nějakou sobotou
Teczka83
Přesně tak, viděl bych to v sobotu od dopoledne, někdy do 18-ti hodin, podle toho jak komu by jel spoj domů. No já jestli to vyjde tak jak plánujeme s Wlkem,tak to přeženu a přespávám :D
LEO
Já to mám celkem z ruky, až z Olomouce, kdyby byl někdo taky z okolí Olomouce a jel, tak bych byl rádši a mohlo by nás vyrazit více.Nic nemužu ale zaručit, mam ke konci července nějaky plány, a kdybych jel tak bych jel na 2 dny, protoze grillovačka,chlastačka to je moje, pro tohle žiju.Za předpokladu, že bych jel mam v autě 3 místa, ale zpět bych jel až druhej den, tak ocením stejnou neabstinující skupinu lidí :D
Zrušený účet
Bylo by možný nějaký spaní a popřípadě kde a jak? :D Taky bych rád dorazil, ale ten váš blevajs Staropramen pít nebudu :D
Teczka83
Tak pít můžeš třeba mléko :D. A spaní se dořeší.
wlcacek
Tak zatím mám předběžně domluvenou rybářskou chajdu kousek od mělníka (dostupnost autobusem z prahy a mělníka výborná) dost místa na nějaké míčové hry a domluvený príma Gril :D

Pak mám ještě předběžně domluvené místo v kempu na okraji prahy.
Zatím váhám co bude lepšíSmile
Teczka83
Wlčáku, čím soukromější, tím lepší. Nakonec se může stát, že se tam sjede 5-6 lidí Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
11 Hlasů
24%
Deathmatche
3 Hlasů
7%