Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Windows 8 multiplayer.
Matyas17
Zdravím.
Mám Windows 8 teraz a nainštaloval som si pohode Gta.No dal som crack všetko potrebné.A bol na rade SAMP client.Dobre nainštaloval som ho dal do zložky gta.Ale ked zapnem SP server nehodí ma do Multiplayeru ale do Singlu...Fakt skúšal som hocičo ale ked zapnem server biela obrazovka a zrazu bum single.
Za každé rady budem rád.
caseyy_
Toto Ti bude zamknuté z dôvodu WAREZ-u.

PS: Nájdi iný crack. Inde chyba nebude.
Tom14
_eS má pravdu, pokud ti ale nepůjde ani jiný crack, tak je to tím, že W8 bývají spíše na práci ne na hraní
caseyy_
Citácia
TomCZe napsal:

_eS má pravdu, pokud ti ale nepůjde ani jiný crack, tak je to tím, že W8 bývají spíše na práci ne na hraní

Pletieš sa. Mám Windows 8. GTA-čko mi ide. Musí i jemu.

Ak ho hádže do SP miesto MP, je to len a len crackom. Inde chyba není.
Matyas17
Takto crack iný som dal ale stále to isté.Napadá ma už iba jedná vec čo ine Gta stiahnuť.Ak máťé nejaké normalné do SZ link.
Upravil Matyas17 dňa 03.06.2014 20:05
Tom14
Citácia
_eS napsal:

Citácia
TomCZe napsal:

Pletieš sa. Mám Windows 8. GTA-čko mi ide. Musí i jemu.

Ak ho hádže do SP miesto MP, je to len a len crackom. Inde chyba není.

Možná ano, ale můj bratr má W8, já W7 a jde mu kolem 40% her to co mě, přitom když měl starší PC W7 tak mu ty hry běhali, + už přestal hrát i na SP, protože ho to vyhazovalo, nevím už přesně proč, ale jediné co teď dělá na PC tak je FB
caseyy_
Já ako majitel 8-čky (originál) nemám problém. Jasné, že nespustím asi všetko a treba sem tam verziu nejakú. Ale GTA SA, IV, SaintRow 3,4, BF3, WoW, CS 1.6 apod. mi idú v poriadku. Počítač mi stíha všetko.

No 8-čka nepodporuje všetko, ale minimálne tieto hry áno. Čo mám otestované. Takže GTA mu musí ísť. Išlo to mne, ide, ide Funnkymu, ide Pixelovi a ďalším. Treba vedieť si poradiť.
Matyas17
Citácia
Takto crack iný som dal ale stále to isté.Napadá ma už iba jedná vec čo ine Gta stiahnuť.Ak máťé nejaké normalné do SZ link.

sem to je .. :D
caseyy_
Citácia
Matyas17 napsal:

Citácia

sem to je .. :D

Máš to tam. Obidve mi na Win8 idú.
Matyas17
Okey dakujem vážim si toho ale zajtra to až stiahnem.Ak mi to nepojde tak keby dačo napíšem SZ môžete zámok
Prejdite na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasov
19%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasov
35%
Budu hrát SuperPařbu
6 Hlasov
23%