Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Srázek?
wlcacek
Citace
Teczka83 napsal:

Wlčáku, čím soukromější, tím lepší. Nakonec se může stát, že se tam sjede 5-6 lidí Smile

Pak bych to viděl jako ideální posezení do rána :D hraje někdo na kytaru?:D já to neměl v ruce snad 15 let:D
Koky
:D možná se přijedu mrknout :D ale mám problém, rodiče -_-
Teczka83
Citace
wlcacek napsal:

Citace
Teczka83 napsal:

Wlčáku, čím soukromější, tím lepší. Nakonec se může stát, že se tam sjede 5-6 lidí Smile

Pak bych to viděl jako ideální posezení do rána :D hraje někdo na kytaru?:D já to neměl v ruce snad 15 let:D

Občas jsem brnknul no, ale už je to dlouho :D. Tom zkus to, když to půjde tak to půjde Smile
wlcacek
Tak ty nové info aktualizuj do prvního příspěvku:D:D:D
Citace
Tak zatím mám předběžně domluvenou rybářskou chajdu kousek od mělníka (dostupnost autobusem z prahy a mělníka výborná) dost místa na nějaké míčové hry a domluvený príma Gril :D

Pak mám ještě předběžně domluvené místo v kempu na okraji prahy.

:D
Teczka83
Citace
wlcacek napsal:

Tak ty nové info aktualizuj do prvního příspěvku:D:D:D
Citace
Tak zatím mám předběžně domluvenou rybářskou chajdu kousek od mělníka (dostupnost autobusem z prahy a mělníka výborná) dost místa na nějaké míčové hry a domluvený príma Gril :D

Pak mám ještě předběžně domluvené místo v kempu na okraji prahy.

:D

Opravil jsem chybyčky - třeba Praha se píše velké P :D- a editoval :D
TripleH
Prečo nie je nič na Strednom Slovensku ! ?
OcoNneR
Nemít auto rozebrané tak přijedu :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13872
Ruda
A vlaky, autobusy nic...? :D
Teczka83
Citace
Devill napsal:

Prečo nie je nič na Strednom Slovensku ! ?

musíš popohnat Slováky, aby něco uspořádali :D
yaroush
Praha, Mělník je kurevsky daleko...
Teď jsem na tom s prachama celkem špatně, takže bych se zůčastnil jenom, když by mě vzal nějakej chlupatej řidič náklaďáku...
Další věc, určitě zorganizovat přespání, nepojedu tak daleko jen na otočku....Vyspím se kdekoliv kde neprší...
PanDobbyCZ
A je to i pro ty kteří maj pod 13 let ? :D
Teczka83
Je to pro všechny, kteří se tam dostanou. No holt budou mít ti mladší smůlu s alkoholem. Keda tak Rychlý špunty a rumový pralinky. Jinak asi radši ne, aby se předešlo otravám alkoholem a tak Smile
AlinoLEk
A prečo nesoravite niekedy niečo na Morave alebo tak na pohraničí Slovenska a Česka :D Neco na Moravě Smile
yaroush
Vole... mrkni sem

Sraz Morava
Teczka83
Jojo, Moraváci si pořádají taky srázek, takže o nic nepřijdeš Smile
_flowy
mam to na 5 hodin vlakom z BA, uvidim ked bude dobry datum tak by som dorazil.. aj ked nikoho moc nepoznam, ale opekat a chlastat, a este v dobrom kolektive, na to by som sa dal.. z Prahy je to kolko este a ako sa tam da dostat?
Teczka83
Flowy, všechno se dozvíš. Zanedlouho budu kontaktovat Wlčáka a dohodneme podrobnosti. Sraz se bude konat do 30-ti kilometrů v okolí Prahy. Za Prahy jezdí fůra autobusů a vlaků. Akurát by sis měl rozměnit na CZK, páč eura u nás neplatí, ale to určitě víš. Každopádně info ještě dodáme Smile
carbon
Tak jak ten srázek vypadá u vác v čechách ? Smile U nás na moravě to jde vše podle plánu :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
10 Hlasů
22%
Deathmatche
3 Hlasů
7%