Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Sraz SP (morava)
Yamatino108
Ako hovorí Vikush.Ona by ma zobrala.Len by bolo dobré vedieť dátum aby som vedel.
carbon
Citácia
Sraz se bude konat dne 8-9.8.2014
Vikush
Yama Nemůžu máš to tam zvýraznené, červeným napísané a pýtaš sa kedy to bude ? :D rofl
carbon
Citácia
VikusQa napsal:

Yama Nemůžu máš to tam zvýraznené, červeným napísané a pýtaš sa kedy to bude ? :D rofl

No jo no :D ale tak už alespoň ví :D.
Upravil carbon dňa 20.06.2014 20:55
LuKi_
Já se zúčastním, ale tak na 30 % nevím to ještě jistě jak mi to výjde s brigádou a nebo jestli nebudu u tety
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Radik
Jestli se přidá někdo ze staré party, tak bych taky mohl vytáhnout Golfikoj na výlet. ;)
Cthulhu
Jaj :D Škoda že na začátku srpna odjíždím z Moravy :/ . Jinak si to tam užijte a přeji hezké počasí.
carbon
Luki tak snad ti to vyjde ;)
LuKi_
K tetě jedu nějak na začátku Července a brigádu mám zařízenou a není problém říct, že 2 dny nepříjdu, ale nevím jak to výjde finančně. Takže procenta vzrůstají na 50 % :D Už mě tam můžeš zapsat. Potom Ti zavolám co a jak. ;)
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
carbon
jojo pohodys ;)
WOLIX
Připiš mě,budu se snažit dorazit jestli nebudu zrovna mimo Čr!! Smile)
carbon
Škoda no :/
Zacek
Super, už se to blíží Jooo Něco málo našetřeno, takže se na vás těším lidi, ale eště by mohl někdo doject Relax

PS : Carbone alias Pavle : Moc se těším na ten echáč či co toje :D a samozřejmě na všechny co znám ze hry : Yamation, Vikush, Melmen, yaroush atd.... a teď mě omluvte de se pařit :D*Hraju*
LEO
JJ, blíží se to, já už vím jistě že dorazím, auto budu mít také, tak že je to tutovka :D
carbon
Však taky už se těším :D brko už mám nachystané jen už to pití sehnat :DD
RuliiKkO
Jestli budu v pořádku tak se zůčastním ! Palec nahoru
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Zacek
No tak jestli tam budeš tak moc v pořádku nebudeš :D
yaroush
Takže komu jsem slíbil, že ho svezu, napište SZ na web...jinam ne. Domluvíme se.
carbon
Jo a ještě taková menší připomínka pro ty co by si chtěly svést zadek aby nemuseli pěšky tak by bylo fajn že by jste přijely vlakem do vesnice Grygov a z grygova bych vás odvezl na místo srazu :D (nabídka platí jen pro dětí starší 12ti let) :D Další podmínka je ZAVOLAT ať vím kdo to je a koho mám čekat v tu a tu dobu v grygově :D (PS omlouvám se za hrubky jsem zmaštěnej) :D
KeepSmilling
Na Moravě jsem byl dneska škoda :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche