Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

RacingSchool [PROJEKT]
FatalQo
Racing School
Ahoj pokud mě někdo nezná ve hře jsem pod jménem Sorath a připravil jsem si pro vás projekt je určený hlavně začátečníkům. Teď vám přiblížím situaci na serveru a popíšu projekt který se chystám s DjRastAmotem a Dangerem rozjet.
Situace na serveru je taková že nikdo (téměř skoro nikdo) nejezdí gangrace. Dříve se jezdilo pořád pořád byl zaspamovaný chat tím že někdo s někým jede GR a teď ? Můžete tu být 3 hodiny v kuse a nikdo nejede tak jsme se rozhodli tomuto učinit přítrž.
Ještě chci upozornit pod tento post nikdo nepište nějakou přihlášku. O průběhu vás budu informovat popř. mě kontaktujte na serveru pod jménem Sorath a teď již k projektu.
Jedná se o to že jsme rozjeli gang s názvem RacingSchool kde si můžete zažádat o členství pokud jste nováček nebo už dlouhodobější hráč ale nemáte gang nebo zkušenosti s ježděním závodů gangraců atd....
Co vám nabízíme:
1, Prozrazení tipů a triků které jsou k dispozici a dají se uplatnit v závodě
2, Pohodový kolektiv a spolupráci
3, Pomoci se specializací na závody. (např. budete chtít jezdit CP ale nebudete vědět jak se efektivně vyhýbat blokům tak se ozvěte a já vám pomohu)
4, Trénink jízda jízda a jízda to je klíč k úspěchu. Nikdo vás nenaučí jezdit jen tím že vám řekne kde máte blokovat nebo tak podobně. Musíte s tím mít zkušenost a praxi
Dále je tu další podmínka a to je to co chceme MY od VÁS
1, Slušné chování
2, Pravopis. Nebudu se koukat na tu katastrofu kterou často vídám v chatu. jako pravopYs atd.
3, Skype a Funkční nešumící mikrofon (pro lepší komunikaci)
4, Respektování vedení
Takže to je tak všechno k tomu. Ještě bych podotknul vstup k nám je dobrovolný žádného nováčka nenutím jít k nám a vnucovat mu naše metody jízdy.
Tento gang slouží pouze k tomu aby se začátečníci mohli zlepšovat a my pomohli ke chodu serveru. Protože potom ti nejlepší se od nás odtrhnou založí si vlastní gang (takže se ožíví GR) a na řadu příjdou další.
Touto cestou se snažíme oživit gang systém
Takže doufám že se nám tento projekt podaří pořádně rozjet takže se s vámi loučím mějte se.
Sorath
Upravil/a FatalQo dne 15.06.2014 19:57
PazZ
Jako nápad hezkej ovšem nevim jestli bych se chtěl učit od lagera ... ale snaha se cení . Počítal si taky s tím že by se gang nemusel dostat někam vejš ale naopak se vybodovat ?
Jiry
Snaha tam je, nenechte se odradit skillerama jako Dangl, GL !
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Brutalus
Gangrace nikdo nejezdí protože už to nejsou závody ale demoliční derby pro blbečky. Smile
xPM_akaZeli
Podle mě kdyby lidi chtěli jezdit a naučit se to,tak jezdí a učí se to,nemyslím si že by chtěli se vnucovat někam do gangu a učit se,muj názor. Hi
FatalQo
Dangl já vím. všichni co tě porazí mají lagy to je samozřejmost.
Brutalus když víš jak máš jezdit dojedeš i s 80% Smile)
Zeli vysvětlovali jsme si to na skype
Matyas17
Mne sa to páči.Ako si mi vysvetloval aj na serveri.Nech sa darí dakedy prídem ak sa nerozpadne (Joke) a tak no hlavne vela začiatočnikov naučiť závody aby jazdili grka ;)
F3aR_
Tak toje super nápad , když lager bude učit nový racery , Co chcete ty hráče naučit jako první , nastavit si fps limit nebo snad nějaký programy jako jsou torrent a vymlouvat se nato že je večer že máte pomalej net ( Dangerův připad ) ?
FatalQo
Citace
F3aR_ napsal:

Tak toje super nápad , když lager bude učit nový racery , Co chcete ty hráče naučit jako první , nastavit si fps limit nebo snad nějaký programy jako jsou torrent a vymlouvat se nato že je večer že máte pomalej net ( Dangerův připad ) ?

Dobře. nechápu jak se někomu může dobře jezdit s fpslimit třeba 20? vždyť se to trhá.... když se to začne jen trochu trhat mě na mém nadupaném vládním NTB tak z toho mám nervy že nevím co dřív. Ano je to super nápad všichni si stěžujete že nikdo nejezdí a když k tomu někdo chce navést nováčky strkáte nám klacky pod nohy zamyslete se trochu.
_Ego
To je poprvý co vidim, že by chtěl lager naučit ostatní jak lagovat. A jak chceš proboha oživit gang systém? Tomu už nic nepomůže
wlcacek
Citace
VaciQ napsal:

To je poprvý co vidim, že by chtěl lager naučit ostatní jak lagovat. A jak chceš proboha oživit gang systém? Tomu už nic nepomůže

jedině ho oživit zrušením :D:D:D
caseyy_
Citace
Ano je to super nápad všichni si stěžujete že nikdo nejezdí a když k tomu někdo chce navést nováčky strkáte nám klacky pod nohy zamyslete se trochu.

Ak si fakt lagger ako tu spomínajú. Tak im velmi pomôžeš. Keď máš šlapací internet. Palec nahoru

Sa zamysli Ty.
RastAmoT
Já s ním jezdím GR každý den. Lagy má jen málokdy a pokud ano, tak pak nejezdí. Pokud čtete, tak já budu hráče taky trénovat a lager nejsem.
FatalQo
wlcacek na to že vám gang systém kra****e jsi nějaký veselý. ty by jsi byl poslední o kom jsem si myslel že to nepodpoří. ale jelikož tě tu už moc nevidím chápu to Smile
caseyy_
Citace
FatalQo napsal:

wlcacek na to že vám gang systém kra****e jsi nějaký veselý. ty by jsi byl poslední o kom jsem si myslel že to nepodpoří. ale jelikož tě tu už moc nevidím chápu to Smile

No a čo, že je veselý. Teba by tiež nezaujímalo niečo, čo je pre Teba oničom.
Jiry
No jako ono to neni moc dořešený, protože to by jste museli pořád nahrabávat respekt, kdyby jste je s nováčkama prohrávali.Spíš by bylo lepší default gangy, jenže s těma nejezdí gangy jako OD,IB,West,apod.
Ještě mě zaráží, že si skoro všichni stěžují, že nikdo nejezdí GR pak se někdo o něco pokusí a schytá hejt jak baran
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
wlcacek
Citace
FatalQo napsal:

Dle mého Gang systém pohřbili hráči. Takže moje nějaká podpora ke Gang systému je téměř nulová.
Ano, jsem veselý. A proč ne? :D
To že mě tu tak často nevidíš nebude tím že tu nejsem, ale tím že nejspíš nekoukáš :D
RastAmoT
Citace
Jiry_ napsal:

No jako ono to neni moc dořešený, protože to by jste museli pořád nahrabávat respekt, kdyby jste je s nováčkama prohrávali.Spíš by bylo lepší default gangy, jenže s těma nejezdí gangy jako OD,IB,West,apod.
Ještě mě zaráží, že si skoro všichni stěžují, že nikdo nejezdí GR pak se někdo o něco pokusí a schytá hejt jak baran

My s nima nebudeme jezdit GRka, pouze je naučíme, jak jezdit. Oni sami pak budou mít zájem o zlepšení gang systému včetně ježdění GRek. Gang je spíš pro nás jako zlepšení organizace.
Skiper
Danger tie lagy stále nemá. Aj tak na SP hráva ovela viac lagerov ako je Danger. A o dosť horších.
Prajem vela šťastia. Dúfam, že vycvičite niaku hviezdu Smile
FatalQo
S radostí vám oznamuji že do gangu se přihlásili nové tváře a vůbec to nejsou nějaké neinteligentní stvoření nýbrž vážně fajn a v pohodě chlapy. takže jsem za to rád ale nábor je stále otevřený můžete psát in-game nebo SZ Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%