Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Ukážte nám vysvedčenie :)
Geroj
Ako ste si mohli všimnúť tak väčšina z nás ešte chodia do školy.. či už je to gymnazium, stredná škola alebo základna škola Smile Tento topic je na to ukázať nám ostatným svoje vysvedčenie... pochváliť sa.
Príspevok by mal obsahovať:
-Obrázok/časť vysvedčenia/rozpíasne predmety a známky ručne (Matematika-1*)
-Váš názor na konkrétne známky a popis čo si o tom myslíte

Začnem teda prvý... nei je to boh vie čo ale mne osobne to stačí Smile
Slovenský jazyk-3
Rusky jazyk-2
Eticka výchova-Absolvoval
Občianská náuka-1
Fyzika-3
Matematika-3
Informatika-1
Technické kreslenie-2
Základy strojárstva-3
Strojárska technologia-2
Odborný výcvik-3

a čo vy ? Smile
WareiD
Radči ne :D
Geroj
Citace
WareiD napsal:

Radči ne :D

xD čo može byř horšei než moje vysvedčenie -_- je to len prvý rok takže sa nejdem siliť zbytočne :D
WareiD
To moje :D :D
Zrušený účet
Když tu hodím fotku, bude to vadit ? :D

https://img.tpx.cz/uploads/Fotografie...ie0216.jpg

Z ruštiny jsem zklamaná. Sad Z jedničky se zhoršit na 3, tak tak. Sad
A ta matika... Hold mi to nejde no.
Vikush
Tak aj ja pridám

https://img.tpx.cz/uploads/DSC_0476.JPG
Zrušený účet
Vikush, co je to Etická výchová ? Co se tam bere jako. :D
Jinak 9.A jo ? :D Taky jsem byla na základce A, teď mi to ale dokakali. :D
Vikush
Etika - správanie, neviem nechodila som tam dostala som za to neospravedlnené :D skoro 2 zo správania :X.. ale ukecala som to na pokarhanie riaditelom.. mali sme tam takú štetku učitelku :D
Zrušený účet
Jeden spolužák ukázal na třídu prostředníček v hodině, ale vzadu stála učitelka, takže to mířilo na ňu. :D Chtěla mu nechat dát 3 z chování, přitom to na ni nebylo. :D
Jinak já jsem velmi poslušné dítě, problémy nedělám a do školy chodím v čas. :D Ne jak někteří u nás co chodí 3x do týdne o 5 minut pozdě do hodiny ráno. :D Dva mají za to dutku třídního učitele. :D
Vikush
My sme mali strašne volnú školu, reprák za učitelku a pustili sme tam rytmusa :D a ona také nervy z toho.. volania cez hodiny, ignorovanie, chodenie za školu(vedeli o tom), nadávanie .. nič z toho sa neriešilo, bude mi to tam chýbať :D
LookASSfin
12x neklasifikován,jedna 3ka,1x za 4 a jedna 5,210 neomluvených hodin,164 omluvených,chování neuspokojivé Smile :D Ještě někdo bude říkat že je nejhorší? :D Ty hodiny jsou jen za pololetí :D
Zrušený účet
Si počkej na střední. :D První ročník bude v poho, ale druhý ? :D Tam teď půjdu já a bude to o dost drsnější už. :D Nebudu se s náma slušně řečeno štvat. :D
Xena
ja som mala na konci roka jednu 2 zo slovenčiny a zvyšok jednotky...a zmaturovala som z ústnej na samé jednotky...čo sa týka vysvedčenia za 1. polrok, tak som mala solovu 3 z ekonomiky, štyri 2 z občianskej (ble), slovenčiny, výtvarnej prípravi (navrhovania) a praxe...fotiť sa mi to nechce :D.
Jiry
Prošel jsem do 4. B)Relax
Xena
čo čítam komenty...počkajte si na maturitu, ak sa plánujete učiť až to bude zabijak :D a tie stresy pred tým, akú otázku si vyberiem :D...
Zrušený účet
Jsme včera byli v kině jako škola a ještě před filmem nám pouštěli fotky z akcí, jako prezentaci. :D A tam byli i fotky z maturit. :D Jak je tam na stole bista Komenského :D a snad 30 čísel na výběr. :D A potom tam stáli v řadě ti, kteří odmaturovali. :D
Ruda
img.tpx.cz/uploads/hahahahahahahahhahahahhhahahha.jpg

$wag
Když jsem dal Chemii tak maturita bude eazy(kdo nestuduje na mojí škole tak neví.) :D
Zrušený účet
Rudo, gratuluju že jsi prošel. :D:D
Zawy k tobě mám jedno. FU
Pitras
Myslím že každý kdo je na SŠ/Gymplu a jiných školách tak je mu úplně jedno co má za známky. Pro mě nejdůležitější je projít což se povedlo a to mi stačí. Nikdo se mi nebude dívat jestli jsem měl 10x za 4 nebo samé 1. Některé VŠ můžou chtít i známky ze třeťáku ale to už je věc vedlejší. Pro mě je nejdůležitější udělat maturitu nějak slušně a to je vše.
Geroj
Dobre vy Smile kludne dávajte aj obrázky Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche