Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Amaterska Grafika by eRko.
Load
1.Obrázek: KLIK

2.Font - Bebas Neue

3.Nějak to prostě zbarvy,ať je to pěkný,nechám vše na tobě Smile

4. Rámeček = ANO a je to AVATAR,dík
eR_
Takze chalani... vcera bola rozlucka tak som sa az teraz dostal k pc a urobil vam tie avatary, lebo som spal a potom som siel upratovat tu miestnost...
Load, dufam ze sa bude pacit
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/load.swagerka.siltovka.holka.png

Streichholz98, chyba je v tom ze mas hrozne blby a dlhy nick, ktory prekril cely avatar ale urobil som aj verziu c 2. takze si vyber co sa ti viac bude pacit
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/blbynick.streichholz98.subaru.png
img.tpx.cz/uploads/skratkanicku.streich.subaru.v2.png
PazZ
Text - PazZ
Obrázek - [IMG]http://i60.tinypic.com/11vgp4p.jpg[/IMG]
Font - Jako je na druhej obr.
Představa - [IMG]http://i62.tinypic.com/10gmiw6.png[/IMG]
Předem dík
Streichholz98
Diki ale dal som to robiť aj Tumikovi a urobil to lepšie ale itak diki za snahu Smile
eR_
PazZ a.k.a. Dangl, keby si mi dal font, ja nedokazem spoznat font podla obrazka... a hladat ho nebudem, takze som sem supol font ktory sa k obrazku hodil
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/pazz.holka.weed.png
PazZ
Citace
eR_ napsal:

PazZ a.k.a. Dangl, keby si mi dal font, ja nedokazem spoznat font podla obrazka... a hladat ho nebudem, takze som sem supol font ktory sa k obrazku hodil
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/pazz.holka.weed.png

Styl se mi líbí ale jen by to chtělo nějakej tučnější a výraznější text a upřímně sem nepochopil to "zaměřovátko" nebo co uprostřed :D
eR_
Kaamo, sorry moja vina :D :D
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/PazZ.weed.png
eR_
niekto dalsi?
Load
Děkuju moc Erko je to pěkný ! ;)
M3rt4n
1.Máš přiloženo
2.http://dafont.com/candy-inc.font
3. M3rt4n
4. Aby to hezky ladilo skus ňákej efekt Smile
eR_
Load, neni vobec zaco
M3rt4n, kamo, dal som iny font, dovod? dal si mi font ktory neobsahuje cislice, takze som ti nemohol vytvorit nick, tak dufam ze tento sa ti bude pozdavat na tvoj Freestyle :D
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/m3rt4n.bmxfreestyle.png
SniPer111
Zdravím takže chcel by som od teba niejaký pekny avatar tu na web SP. Dám ti tu niejaké obrazký a urob niečo. Dakujem

1. Obrazok :
img.tpx.cz/uploads/BMW 1.jpg

img.tpx.cz/uploads/BMW 2.jpg

img.tpx.cz/uploads/BMW 3.jpg

2. Font : Nechám na tebe niečo taký font ako si robil tomu streichholzovi98. Len inej farby. to tiež nechám na teba
3. Text : Sni[P]er
4. Približne ako by som to chcel : Takže niejak dole do prava väčším pismom alebo no normalným peknym pismom (fontom) text Sni[P]er, bud do prava dole alebo do stredu poskušaj a čo bude krajšie. Farby necham na tebe možeš aj niejake pozadie tam dať a ten text prosím vystrihni , DIK DIK
eR_
Load, neni zaco
SkiPer, videl som ze si to dal robit aj Loadovi, tak potom pisni koho je lepsie, samozrejme uprimne... 3 obrazok bmwecka som ani neskusal, prislo mi to take obycajne
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/skiper.bmw1.png
img.tpx.cz/uploads/skiper.bmw2.png
SniPer111
Ja nesom Ski[P]er ale Sni[P]er ... :DDDDDDDDDDDDDD vela ludi si nas myli ten prvy obrazok je dobry len tam daj Sni[P]er
eR_
Paneboze :D :D Sorry Bracho, tak tu mas toho Snajpra :D :D
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/sniper.bmwecko.chybicka.se.bloudila.png
SniPer111
Nevadi, pohodka pekne to je dal by som si to ale napíše toto Váš avatar je nejspíše v nepodporovaném formátu obrázku, podporované typy obrázku jsou jpg, png a gif.
Prosím zkuste to znovu.
A skušal som to znovu a stale
eR_
Sniper, ospravedlnujem sa ti za take faily a komplikacie, nechcelo to dat pritom subor bol v png tak som to dal do jpg, skusil som a mne to ide, teraz by ti to malo ist
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/sniper.auto.jpg
SniPer111
pohoda, dakujem dakujem
eR_
pohodicke, niekto dalsi? pani? alebo dama?
SniPer111
Vidím že sa nudíš. Páči sa mi ten avatar, ale mohol by si skusiť to urobiť tak že vidíš ako mam ja avatar a aby tam bol skoro celý pred auta aj to prave svetlo aby bolo vidno. Je to fajn velmi dakujem ale ked sa tolko nudíš :D dakujem
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
19%
Skyrace
14 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
7%