Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka - Jenceslav
|
|
| Jendoslav |
Pridané 05.07.2014 09:05
|
![]() Príspevkov: 16
Založený: 05.07.14
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Jenceslav (Jak nečekané) ![]() Odehrané hodiny na serveru: Asi 2 smazal se mi účet :/ Váš bankovní obnos: On se mění.. Nasbíráno marihuany: Nehulím ! ![]() Vlastním dům číslo: Most 223 ![]() Vlastním hotel číslo: Jak si mám sakra pamatovat čísla ? Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Bezdomovci ![]() Můj oblíbený administrátor: Carter_ , BonG Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /pustitzbrane Můj nejoblíbenější event serveru : Nechodím na eventy Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Nemám rád eventy ![]() Mé oblíbené vozidlo: Sabre Má oblíbená práce na serveru: Kamioňák<3 Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole: 1- Vaše webové informace Váš nick na webu: Jendoslav Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): Nějak se mi nechce Dneska jsem se regnul xD ![]() Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Tak teďka dva Ještě žádost o unban ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Jak to mám sakra vědět ? ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=54777 Vaše osobní stránka Jméno: Jan Příjmení: Borovka Datum narození: 27.10.1993 Věk: 20 (Zatím) Kontakty: pff By se vám líbilo co ? ![]() Kraj: Olomoucký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 2378941 (FACEBOOK POWER)Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Stav DDD Těhotný.Zaměstnání: Zaměstnanec Vzdělání: Vysokoškolské Jazyky: Čeština Angličtina a Deutsch ![]() Děti: Příjde ![]() Kde bydlím: V noře ![]() S kým bydlím: Sám ![]() Sexuální orientace: Hermafrodit ![]() Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Aha Takže Ahoj Informace Vaší povahy Povaha: flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert, Moje povaha: Aktivní,Klidná,Vznětlivá,Diplomatická A dál nevím ![]() Informace o Vaší postavě Výška: 191 cm Hmotnost: 74kg Postava: sportovní. Barva očí: Hnědá Barva vlasů: -_- Zelená DDD HnědáBrýle: Noin ! Na těle mám: Kůži DDDDDD Tetování :3Vousy: Jungle ![]() Fotografie (ukažte se nám): Že jste to vy (Je stará 2 roky )![]() Závislosti: NEJSEM ! ![]() Alkohol: Konzument. Sex: Jak kdy ![]() Závislosti: Superparba.eu, Auta :3 Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Football, Basketball Sport:Vždyť je Běhání A Football D:Literatura (zde uvedete žánr): **** this ! ![]() Hudba (zde uvedete žánr): Hip-Hop a Rap. A klidně mi nevadí ostatní ![]() Zvíře: *Mňau* Můj styl Moje motto: Zbohatni nebo chcípni ![]() Moje webová stránka: Nemám ![]() Životní cíl: Být šťasten ![]() Co nesnáším: Sebepoškozování Co miluji: Sebe DDDOblíbená muzika: Tak různě nevím přesně ![]() Oblíbené jídlo: Nůdle z nosa xDDDDDOblíbené pití: Voda ![]() Oblíbený film: Get Rich or the die tryin Oblíbená kniha: Mládí v ****u ![]() Oblíbené oblečení: -_- Slipy ![]() Oblíbená barva: Modrá,Oranžová ©By Já. Upravil Jendoslav dňa 05.07.2014 18:34 |
|
|
|
| Anonym |
Pridané 05.07.2014 09:15
|
![]() Príspevkov: 1264
Založený: 18.01.14
|
Mohol si dat viac farieb nie len bielu
|
|
|
|
| Jendoslav |
Pridané 05.07.2014 10:42
|
|
Ok není problém
|
|
|
|
| Vikush |
Pridané 05.07.2014 11:44
|
![]() Príspevkov: 640
Založený: 07.01.14
|
Vizitka pekná, taká smajlíková :D Každopádne nech sa ti darí, ešte som ťa tam nikdy nevidela, to bude asi tým, že máš 2 hodiny.. :D Inak dobrá práca. |
|
|
|
| Jendoslav |
Pridané 05.07.2014 13:34
|
|
Díky
|
|
|
|
| SweaR_ |
Pridané 05.07.2014 14:36
|
![]() Príspevkov: 303
Založený: 07.06.12
|
Citácia Datum narození: 27.10.1991 Citácia Věk: 20 (Zatím) Trošku fail,ne?
|
|
|
|
| caseyy_ |
Pridané 05.07.2014 14:47
|
![]() Príspevkov: 510
Založený: 28.05.14
|
Citácia SweaR_ napsal: Matika mu ide. |
|