Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

[R]uda - Ruděk Lovec Žen
RavenSK
Gratulujem k opätovnému prijatiu.
Sh1TeRkO
T-ýpek. Dobre, že si tam. Zrovnaj to tam svojimi názormi. Smile
Koval
Ty si kok**! :D Teraz pôjdeš do AT keď prestanem hrať?! Ako som skončil s hraním tak sa tu objavujú ďalšie dôvody aby som s ním začal :D :D
Upravil Koval dňa 04.05.2014 21:00
Klaun
ruda KRAL to hovori za vsetko ;D fajn typek .... nemau som s tebou ako keby konflikt si myslím a aj gang máš by som povedau že aj v poriadku celkom velmi dobry kvalitny a si frajer a este co by som ti tak že aj povedau.. aj v hlave nemas nasrane rozumny si a celkom mozno aj kus viac sa da s tebou porozpravat normlane na urovni

*peace*

a aby som nebol iný ako ostatny tak ti samozrejme gratulujem ze si zas ten oný, admin ale mau si ty radsej ostat jazdit
Ruda
Admini už můžou jezdit. :-D
Ale díky za komenty klucí.
Upravil Ruda dňa 04.05.2014 22:56
Panzer
Tak toto, toto si zabil king
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
smetyx
Vítej zpět *Ok*
Ruda
Panzer šak si to vybavil ne?
Smetyx: Thanks man.
Panzer
Tě vybavim takovy turbus, že ti padnou oční víčka ještě.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Mia_
PlayBoy gratulujem k návratu do AT, a už prestaň fetovať, nesexuj tolko pripadáš mi jak nymfoman a nefajč tolko tú trávu a ešte uč sa pretlačovať lebo keď ťa dala dole žena *!*Nemůžu Ale aj tak ťa mám rada jak môjho psa :-D
Ruda
Hele to s tou babou bylo v 9. třídě a dělala nějakej sport, takže má i teď pracku jak já hrudník. :-D

Každopádně díky. :-D (Ale nesexujem)
Podrazak
Super, že jsi zpátky, když to tak spočítám tak mi dlužíš asi 10 závodů ... tak na nich začni makat ;D :D
Ruda
Něco spácháme Podraz. :-D

// Trošku aktualizovaná vizitka, zbytek dodělám později.
Upravil Ruda dňa 11.06.2014 19:38
caseyy_
Mňa si zabudol. A já Ti pomáhal. Sad

Už nikdy!

Ale nie, som rád, že som Ťa spoznal Ruda. Len tak ďalej.
Ruda
Jojo Eddo, já se tě dřív bál jako každýho s legendou, ale si fajn chlapík, vždycky ses mi snažil pomoct + si jeden z mála inteligentních. Taky jsem rád, že jsem tě poznal.
Každopádně tu sekci s "Best Friendama" budu celou předělávat, nebo to smažu, protože mě štve jak tam nemám lidi co bych tam mít měl.
tomas0
Moc dobrý admin :D Moc sa nepoznáme ale na pár dotazov si odpovedal :D Pekná vizitka... Smile
unKCooL
Pěkná vizitka a vpoho típek *Dobrá práce*
dandi
Pěkně rozepsaná vízitka Smile
caseyy_
Citácia
Ruda napsal:

Jojo Eddo, já se tě dřív bál jako každýho s legendou, ale si fajn chlapík, vždycky ses mi snažil pomoct + si jeden z mála inteligentních. Taky jsem rád, že jsem tě poznal.
Každopádně tu sekci s "Best Friendama" budu celou předělávat, nebo to smažu, protože mě štve jak tam nemám lidi co bych tam mít měl.

Nepreháňaj. Legenda není nič. To máš to isté ako AT, buď Ti stúpne EGO, že si niečo viac, alebo nie. Cestu sme si našli. A je to OK. Smile
Ruda
No, já jsem se celou dobu v AT choval, nebo alespoň snažil chovat stejně jako hráč. Ale je to i tom, že máš daleko více povinností a když je chceš plnit svědomitě, tak na někoho můžeš působit, že si se změnil a že ti stouplo ego.
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
11 Hlasov
19%
Akce smrti
3 Hlasov
5%
DM
4 Hlasov
7%
Vyřazka
9 Hlasov
16%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
3 Hlasov
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
10 Hlasov
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
17 Hlasov
30%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 19