Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Tom14
Ahojte, chtěl by sem grafiku, kterou by jste udělali pokud budete mít čas a náladu, protože momentálně nemám moc $ abych Vám za to něco dal, ale to nevadí, až seženu peníze tak Vám to dám když tak později.

Každopádně bych chtěl avatar :
Obrázky :

[img]http://audiofile-incar.co.uk/images/stories/gallery/bmwaudioupgrade1357andx5/bmw-m3.jpg[/img]
[img]http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/2014-bmw-x5-by-lumma-design-looks-like-a-stormtrooper_1.jpg[/img]
[img]http://autogral.cz/cz/cs/newvehicles/mseries/m3coupe/2007/allfacts/design/_shared/img/exterieur.jpg[/img]
Je jedno, jaký si vyberete, nebo jestli uděláte všechny..
Text : TomCZe
Rámeček : Pokud se tam bude hodit, tak klidně
Písmo : Je jedno jaký dáte, hlavně ať to vypadá pěkně Smile

Druhé co bych chtěl, tak to je podpis, chtěl bych podpis který by byl trochu víc ,,sváděcí´´ reklamou na oblečení v ProLapsu Smile
Obrázek :

[img]http://gtagames.hu/san-andreas/images/adatok/ruhaboltok/Gtasa_prolaps.jpg[/img]

Text :
Majitel : TomCZe
Vše za 3 500$

Pokud se vám tento obrázek prolapsu nelíbí, můžete použít jiný, nebo si to třeba ofotit sami Smile
TripleH
Ja ti zrobím ,ale nič zato nechcem !
//Tu máš podpis
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/TomCZe podpis.png

Ak chceš čokolvek zmeniť napiš
Upravil TripleH dňa 23.07.2014 20:25
Tom14
Když tak to písmo zkus bílý a oranžový, aby to vypadalo dobře s tím nadpisem Pro Laps Smile
Tom14
Děkuji Tumik za tvou snahu, je to pěkný, jestli se někdo ještě chce zapojit, klidně může
TripleH
Okej poobede
eR_
zdar, tu to mas, to druhe bmw je na nic obrazok, proste nejako mi nepasuje, tak som ti spravil ten prvy, prachy nechcem...
btw. Triple H, je vidiet ze chces robit v PS aj sa snazis ale nikto ti to asi zatial nepovedal, tak ti to poviem ja, je to na nic... pozri si nejake videa na youtube, a tam zistis ako ozivit obrazok ako to zladit atd.. lebo je to suche...
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/tomczegay.png
TripleH
Citácia
eR_ napsal:

zdar, tu to mas, to druhe bmw je na nic obrazok, proste nejako mi nepasuje, tak som ti spravil ten prvy, prachy nechcem...
btw. Triple H, je vidiet ze chces robit v PS aj sa snazis ale nikto ti to asi zatial nepovedal, tak ti to poviem ja, je to na nic... pozri si nejake videa na youtube, a tam zistis ako ozivit obrazok ako to zladit atd.. lebo je to suche...
Spoiler
Dakujem za ohodnotenie Smile a áno aj pozerám ,ale nemám moc času nato ,ale tak pomaličky to pojde
//Edit tu to máš
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/TomCZe%20podpisV2.png

Upravil TripleH dňa 24.07.2014 16:04
Respy
Citácia
Triple H napsal:

Citácia
eR_ napsal:

Spoiler
Dakujem za ohodnotenie Smile a áno aj pozerám ,ale nemám moc času nato ,ale tak pomaličky to pojde
//Edit tu to máš
Spoiler

Poradím ti, zmeň font, nedávaj do toho textu žiadnu texturu a snaž sa to spraviť čo najlepšie.A aby to nebol off-topic tak niečo večer skúsim.
Tom14
Citácia
Triple H napsal:

Citácia
eR_ napsal:

Spoiler
//Edit tu to máš
Spoiler

Mě se to zdá divné do písmo jak tam kombinuješ do toho tu černou, zkus z toho písma odstranit ty černé čáry
TripleH
Citácia
Respy napsal:

Citácia
Triple H napsal:

Citácia
eR_ napsal:

Spoiler
//Edit tu to máš
Spoiler

Poradím ti, zmeň font, nedávaj do toho textu žiadnu texturu a snaž sa to spraviť čo najlepšie.A aby to nebol off-topic tak niečo večer skúsim.
Dakujem vážim si toho ako my pomáhate a radíte cením si to Smile
A tom Okej Smile
//Smile Zmenil som Font to bolo Fontom
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/TomCZe podpisV3.png

Upravil TripleH dňa 24.07.2014 19:34
Tom14
Tumik, je to fajn, ale možná bych zvýraznil tu cenu Smile
Tom14
Může se Lock!
Nejvíce se mi avatar líbil od : eR_
A podpis od : Tumik
jestli za to něco chcete, napište mi ve hře a nějak se dohodnem.
eR_
na hre ta hladat nebudem, ako som vravel peniaze nechcem, takze si uzi avatar, robil som to pre dobry pocit na dusi, som rad ze sa paci Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
20%
Skyrace
15 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
7%