Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Oranžová reklamka
HeWhoMustNotBeNamed
Zdravím,
množily se dotazy, z jakého důvodu mám oranžovou reklamku já.
Takže v tomto topicku Vám to oddůvodním. Důvod je ten, že mi jí daroval yaroush, na nemovitost jsem dokoupil 100 hodin ochranky a zbytek nastavil přes RCON a to z toho důvodu, abych stáhl peníze ze serveru po bugování a zároveň měl z čeho vyplácet administrátory za odvedenou práci.
Podotýkám, že mě nepůjde do kapsy ani 1cent, natož dollar. Takže zároveň ani nečekejte, že bude dražba. Možná někdy v budoucnu a to by se opět peníze zresetovaly.

Doufám, že jsem Vám to vysvětlil.
caseyy_
Nepoznám túto nemovitosť, ale ak zarába slušne. Nevidím v Tvojom skutku nič zlé, takže máš plus. Síce bezvýznamné, ale máš. :D
wlcacek
Ano, toto je dlouhodobý plán,
HeWhoMustNotBeNamed
Citace
eSko_ napsal:

Nepoznám túto nemovitosť, ale ak zarába slušne. Nevidím v Tvojom skutku nič zlé, takže máš plus. Síce bezvýznamné, ale máš. :D

Já ani nevím, kolik zarábá, ale co mi říkal yaroush, tak dost. :D Co jsem koukal, tak za včerejšek 3 mega a za dnešek 2, což je dost dobrý.
ViktoreK
Když jsem si dělal statistiky před čtvrtrokem, tak to byla druhá nejvýdělečnější nemovitost po Zelený reklamce. :D
ViktoreK

On za to koupil nějaké nemovitosti, domy apod., neposílal peníze.
HeWhoMustNotBeNamed
czete, ale oni to dělali už od května. Ty peníze jsou dávno mimo a to už nedohledáme, bohužel. Myslíš, že jsme nehledali? :D
ViktoreK
Ty domy, nemovitosti, který už jsou vydražený zase někomu jinýmu za už zresetovaný peníze, který už možná prodali zase někomu jinýmu za zase jiný peníze.
HeWhoMustNotBeNamed
No už ne, jelikož logy z května už nejsou k dispozici.
_Ego
ViktoreK

Ne, v budoucnosti bude dražba Reklamky.
HeWhoMustNotBeNamed
Topick měl být jen informativní, s Czetem jsme o tom kecali na skype, lock.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
10 Hlasů
22%
Deathmatche
3 Hlasů
7%