Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

PRE ADMINOV!
Macik
Citácia
wlcacek napsal:

Citácia
Macik napsal:

Citácia
SmouKy_ napsal:

No já osobně bych nic takového nenapsal, když už někoho zkritizovuju nebo něco takového tak bych si za tím stál a né že kdyby mi někdo začal vyhrožovat tak bych se hned začal omlouvat atd..
Každopádně k té stížnosti kdyby to czskovi vadilo tak by to nahlásil sám a když se to netýká tebe myslím že nemá cenu to zakládat.
Jo a to že sem dáš 1000 barviček taky nepomůže :D
Môžeš mi vysvetliť, že čo majú farby spoločné s týmto celým?
Farby si dávam preto, lebo sa mi to tak páči a je to prehladnejšie.
Wlcacek:
Každopádne sa nikomu do zadku pchať nechcem a ani to nemám v pláne. Keby ma tak nehryzie svedomie, tak to sem ani nedám. Priznal som si, že som urobil blbosť, tak sa za to chcem ospravedlniť, čo je na tom sakra zlé?

Vůbec nic, jen jsem napsal svůj názor. nic víc, nic míň
Ja tvoj názor samozrejme rešpektujem. Smile Len som sa proste ospravedlnil, to je celé. Smile Nikomu sa do zadku pchať nechcem a ani nebudem.
Jiry
Připadá mi, že jim lezeš do ****e, začínal jsem si toho všímat už včera :D
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Macik
Citácia
Jiry_ napsal:

Připadá mi, že jim lezeš do ****e, začínal jsem si toho všímat už včera :D
Včera? Za čo? Lebo som dal príspevok o tomorrowlande a spomenul Fifu? Je to môj oblubený admin, nič viac.
To aj ja ti teraz môžem napísať, že im lezeš do ****e, lebo to píšeš aj ty mne..
Macik
Liezť niekomu do ****e je úplne niečo iné.
To by som za nimi nonstop na servery behal a snažil sa s nimi akokolvek si písať. A to ja nerobím..
Brutalus
Ta stížnost byla naprosto právoplatná a spíš mě víc mrzela reakce některých kolegů, což jsem jim také řekl, než to, že jsi napsal stížnost.

Tu stížnost ti při nejhorším někdo lockne, takže se vůbec nemusí nikdo bát ji tam napsat, ban za to ty ani nikdo jiný, kdo by se tak zachoval, dostat nemůžeš.

Víc bych to tady asi neřešil, je to minulost.
Macik
Citácia
Brutalus napsal:

Ta stížnost byla naprosto právoplatná a spíš mě víc mrzela reakce některých kolegů, což jsem jim také řekl, než to, že jsi napsal stížnost.

Tu stížnost ti při nejhorším někdo lockne, takže se vůbec nemusí nikdo bát ji tam napsat, ban za to ty ani nikdo jiný, kdo by se tak zachoval, dostat nemůžeš.

Víc bych to tady asi neřešil, je to minulost.
Máš pravdu, je to minulosť. Radšej mi aj toto locknite, lebo zase idú všetci proti mne, len som sa chcel ospravedlniť za moju hlúposť to je celé.
Prosím o Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
10 Hlasov
22%
Deathmatche
3 Hlasov