Informácie o serveri
Čítať tému
Unban pro Dj.[R]aStAmO[T] ?
|
|
Wazowski |
Pridané 31.07.2014 22:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 23
Založený: 28.07.14
|
Za mě ... Už podle videa je jasný že to prostě bug neni ... Půl roku sem obcházel servery se sobeitem takže vim co umí a co ne. Každopádně už jen to jak za unban bojuje se cenní a proto sem dal ANO i když sem si jistej že to bug prostě nebyl Nemam nic proti tomu aby hrál na serveru Nebyl bych proti aby byl nějak jinak potrestán ovšem myslim že je pro něj už dostatečnej trest to že se do AT nedostane |
|
|
Wazowski |
Pridané 31.07.2014 23:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 23
Založený: 28.07.14
|
Citácia CzSK napsal: Nejde jen o to že bojuje ale celkově jeho přístup a to co o něm lidi píšou... Je vidět že udělal chybu a i když to nepřizná chce hrát dál...Pro něj to že se nedostane do at asi trest bude protože jak tu hodně lidí píše sám se o to dost snažil/snaží |
|
|
Gampy |
Pridané 31.07.2014 23:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 50
Založený: 27.07.13
|
Pane bože, takový haluz bug a on kvůli tomu přijde o šanci být Admin? A ještě k tomu se z něj stane pro vás usvědčený cheater, který si zapne cheaty před adminem, když už má podle toho co jsem četl pobyt v AT jistej? Viděl jsem plno haluz bugů které by leckdo označil za cheat. Podobný bug se stal i mě. Měli jsme Sultan a jeden týpek nastoupil dovnitř, zároveň s druhým u stejných dvěří. Co se nestalo, najednou seděli na sobě a za chvíli to jednoho vyhodilo pod auto a začali jsme se vznášet do vzduchu, stále víš a víš. Kdyby to viděl admin, za co by to označil? Myslím, že za fly hack. Řidič by dostal ban a nobody cares protože cheater. EDIT: Než někdo napíše že někdo z pasažérů měl FH, tak chci dodat, že to vznášení nevypadalo ani jako FH, ani jako AB. Protože při FH se auto při vznášení nepatrně hýbe ze strany na stranu a při AB zase nelétá směrem šikmo nahoru (Opravte mě pokud se pletu, ale AB jsem zkoušel už hodně dávno.) [R]aStAmO[T]a neznám a i přesto dávám ANO, protože věřím v bugy! Upravil Gampy dňa 31.07.2014 23:49 |
|
|
Ruda |
Pridané 01.08.2014 00:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Rozhodně Unban, nemá důvod k tomu aby cheatoval. Jedna věc je, že by zapl cheaty kdyby končil, nebo to byl kid. Ale aby zapínal cheaty po tolika letech hraní, poté co se dostal před AT a ještě k tomu před adminem.... nemá k tomu motiv prostě. :-D Navíc on byl takovej co ani nevyužíval lagy při GR, takže pro mě je to čestnej kluk co si pamatuju. (Těch 21 lidí co nesouhlasí jsou beztak trollové a děti, nedokážu si představit, že by mu někdo rozumnej chtěl ten ban nechat z toho se mi fakt chce zvracet.) |
|
|
Zrušený účet |
Pridané 01.08.2014 00:46
|
![]() ![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
Podepisuju se pod většinu názorů, který jsou zde napsaný. Předem podotýkám, že to neni můj kamarád, nikdo z gangu nebo známej. Nemam důvod se tu rozepisovat, jenom v bodech, více řečeno nade mnou. Cheaty v přítomnosti admina? Blbost. Cheaty u něj? Možný je všechno, ale já to vylučuju. Cheaty před vstupem do AT? Největší kravina. Mě to prostě přijde všechno vůči němu nefér. Chudák přišel o svoji herní životní příležitost. Já jsem rád, že se tu dala taková anketa. Z jedný strany je pravda o kamarádech a nepřátelích, ale můžou se vyjádřit i ostatní hráči, jak to vidí a co si myslí. Možná to vypadá jako cheaty, ale je tu jedna velká otázka. Proč by si sakra screenoval jak cheatuje u admina? Aby ukázal hráčům jakej je rebel? Ne, právě pro to, aby mohl dokázat nevinu. Jestli jsem mu to sežral, moje chyba, ale myslim si, že on by to v tuto chvíli rozhodně nepoužil. |
|
|
asthenic |
Pridané 01.08.2014 07:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 1518
Založený: 29.06.12
|
Citácia Chudák přišel o svoji herní životní příležitost. On už admin bol. |
|
|
Invisible |
Pridané 01.08.2014 08:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 75
Založený: 25.06.14
|
Citácia FifaPK napsal: Moja reč ! ![]() PS : Amot dúfam že ti to víde ![]() |
|
|
Delux |
Pridané 01.08.2014 08:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 232
Založený: 29.03.13
|
Chlapci, ja sa o cheaty zaujiman a kludne ich mohol mať aj ten mikhap 0.3z priniesla plno moznosti novych programov. Čo si o tom myslíte? Od 2:00 si to pustite, carter ty si sa s tym nestretol? |
|
|
Mixer |
Pridané 01.08.2014 09:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 685
Založený: 07.08.13
|
Taky se mi jednou stalo že mi auto zacalo jen tak litat a flyhack rozhodne nema takže nechapu proč by mel mit ban kdyz flyhack třeba ani nema
|
|
|
Mia_ |
Pridané 01.08.2014 09:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 285
Založený: 18.07.13
|
Niekto si ho chcel privolať so spawn carom ![]() Upravil Mia_ dňa 01.08.2014 09:43 ![]() |
|
|
Delux |
Pridané 01.08.2014 10:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 232
Založený: 29.03.13
|
Mia jaka odbornicka :-D :-D |
|
|
Xena |
Pridané 01.08.2014 10:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 2016
Založený: 21.07.11
|
Tí, čo písali, že AT bude davať NIE, tak si dajte po facke. Sama neviem, či mu mám dať áno alebo nie. Buď budem veriť tomu, čo píše alebo tomu, čo vidím. Musím si to poriadne premyslieť a zvážiť všetky dôkazy a až potom dám nejaký hlas. |
|
|
Wolverine1 |
Pridané 01.08.2014 11:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 17
Založený: 30.06.14
|
Aj mne dali prvý ban bezdvôvodne a nikto nehlasoval... ževraj godmode a tiež som bol dokonca vedla HL.ADMINA.. a tak to je aj s Amotom tiež nemal flyhack len ten server sa buguje a laguje.. |
|
|
Ruda |
Pridané 01.08.2014 11:33
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
A kdo myslíš že dává ty ne? Malý kidi co si myslej jak jsou při tom drsný a přitom se nepodívaj ani na to video, nebo si nepřečtou tu žádost, nebo lidi co ho prostě nemají rádi. Proč taky myslíš, že je tu tak málo komentů s nesouhlasem? |
|
|
Bony |
Pridané 01.08.2014 11:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 1596
Založený: 26.10.13
|
Nevím jak bych to vysvětlil, ale tohle se mi stává také. Jen otázka na tebe: Šel jsi před warpem ESC či spadla ti hra na plochu ? Ta otázka by byla v tomto případě důležitá. Už několikrát jsem šel ze hry ESC či na plochu, a jak jsem se navrátil, tak když někdo do mě drbnul za tu dobu co jsem byl v ESC a přišel, tak jak jsem oddělal ESC tak auto mi odletělo. Stál jsem v BS a najednou letím vzduchem do SF. Několikrát se mi to stalo i na yardech atp. Jestli je to zapříčiněno tímhle, tak důkaz že se ti tohle opravdu stalo bugem, tak to se dozvíme jen a pouze na SP. Ale jelikož, když s mi to stalo, tak mi auto neposkakovalo jako tobě, ale letěl jsem jen přímou čarou a nic jiného mi to neudělalo. Na tvém videu letíš celkem 3x a to mi říká že používáš FLY, i když by to mohlo být zapříčiněno tím, že jsi prostě vletěl do budovy která je blízko, tak jsi se mohl odrazit a letěn dalším směrem. Ale zase jak jsi u toho stromu a pohupuješ tam tak já nwm. s0beit jsem nikdy nepoužíval, takže nwm ale vím co přesně s0beit dělá a co umí. Jak tu někdo píše, že mu ovládá auto, tak hráč musí sedět u něj na spolujezdci, jinak to nelze. V tomto případě je to m4giic a to pochybuji, že by to dělal. No byla by tu možnost, že by to udělal jen kdyby ho neměl rád, a snažil by se ho nějak zbavit, aby se nedostal do AT a jednou pro vždy by se ho chtěl zbavit. Na toto má odpověď jen a pouze m4giic. Ale jelikož se dá ovládat jen auto, takže FLY by v tomto případě nešel myslím použít. Zkusím nějak znovu vyvolat ten bug a popřípadě dodám video. Upravil Bony dňa 01.08.2014 11:44 |
|
|
asthenic |
Pridané 01.08.2014 11:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 1518
Založený: 29.06.12
|
Nesúhlas mu dá 12 ročné decko s lopatičkou v ruke s pocitom, že niečo dokázal a pri tom sa ani nepodpíše, lebo by dostal diss jak prasa. ![]() ![]() |
|
|
Wolverine1 |
Pridané 01.08.2014 11:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 17
Založený: 30.06.14
|
Ok možno aj ja som decko ale zase mám rozum.. keď som si pozrel tie dve videá ![]() |
|
|
Jiry |
Pridané 01.08.2014 11:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 1332
Založený: 13.06.13
|
Přes noc 40 NE ![]() ![]() |
|
|
RastAmoT |
Pridané 01.08.2014 12:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 294
Založený: 14.06.11
|
Nepamatuju si, že bych šel do plochy nebo esc, ale možná jsem to udělal; každopádně dík, že se o ten bug pokusíš |
|
|
Bony |
Pridané 01.08.2014 12:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 1596
Založený: 26.10.13
|
Každopádně já ti dokáži, že to jde i bugem tohle udělat. Sice tě neznám, ale kdyby se mi to několikrát nestalo, tak ti také nevěřím. No zatím se nám podařila menší replika, akorát prostě neletím, jen mě to vybuguje a odletím od nich, ale zatím vzduch se nám nepodařil. Ale ukážu ti jak to zhruba funguje. Tento bug se ti mohl stát i tím, že když jsi se warpl, tak než se ti vše načetlo, tak jsi byl 0,1s v hodinách, a když se ti to načetlo byl jsi nalepen na autu a hup a letíš. Když se nám to podaří, tak to jsem dodám. Akorát to zkusíme ještě s auty. Tobě se stal tenhle bug, co má můj trailer. Bohužel, musím být u něho blízko, takže pěkně vidíte jak letí, Vím jak tenhle bug vyvolat, ale nevím, jestli by to mohlo být nějak takhle bráno. Další TESTY a neustálé zkoušení jak tento bug vlastně vyvolat. Pařádně se nám to 1 povedlo, ale není to s autem Huntley, se kterým se to stalo. Zatím s Huntley se nám podařilo jen něco. Zde je to video s tím RT, až zmizne, jeho let jde vidět jen na minimapce, jelikož to je někdy fakt rychlost. Tohle se nám zatím nejlépe povedlo s huntley. Jenomže dělat tu repliku je problém, Museli bychom znát, co se přesně do podrobna stalo. Další problém je ten, zjistit auto, které by buglo huntley aby viletělo. Je tu dalších 610 možností. Prostě úplně do podrobna bych potřeboval popis. To jak jsi byl u toho stromu bugnutý, tak by se mohlo jednat o bug, ten se dá jednoduše natočit vím kde. Potom jak by jses odbugnul ti to mohlo dát rychlost, kterou jsi dopadl na dům. Jelikož si myslím že to hopsání buď udělaly lagy nebo jak jsi byl buglí v tom stromu. Podle mě jsi nevinný v tomto případě, ale já nemohu rozhodovat. Samozřejmě, že budu dále zkoušet a zkoušet, dokud se to nepovede a dokážu tvojí nevinu. Upravil Bony dňa 01.08.2014 13:23 |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 HlasovSkyrace
11 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
3 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí