Informace o serveru
Číst diskuzi
Unban pro Dj.[R]aStAmO[T] ?
|
|
Podrazak |
Přidané 01.08.2014 12:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 118
Založený: 29.12.11
|
Amot je dlouhodobě hrající hráč, nikdy s ním problémy nebyli. A vždy se choval správně a ku příkladu ostatním. Tudíž jednoznačně vím, že by nic takového neudělal. Proč by to dělal, když s ním byl magiic ? Proč by si to fotil, když nejspíš věděl, že ho někdo o tom ví nebo ho sleduje a může dostat ban ? Někdy jsou výroky AT naprosto zarážející. |
|
|
Fellaz |
Přidané 01.08.2014 12:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 500
Založený: 27.01.14
|
Počítejte s tím že každá žádost bude končit se slovy "Doufám že mám taky nárok na anketu hlasováním o mém unbanu za cheaty?" Admin-team je od toho aby věci řešil a když jste si teda jednoznačně jak píšeš jasní že je to fly-hack nevidím důvod o anketě. Úplně v klidu kdybych teď dostal ban, bych na to začal apelovat a využil to proti Vám. ![]() Ono je také pravda že to vůbec celkově nedává smysl proč by zapínal když tam byl magic, když chce se dostat do AT a tyhle faktory pro něj hrají. Ale já vidím fakty tudíž jasně prokazatelné video kde jsou cheaty. Viděl bych to takhle - Udělat příklad kde se bez pomocí jakéhokoliv programu (sobeit atp.) tenhle druh "bugu" jde udělat. - Prokázat že když dva hráči sedí v autě, tak třetí hráč někde z dola je můžete takovým způsobem pomocí Sobeitu ovládat (Skoro totožně jako na videu) |
|
|
DangerRMV |
Přidané 01.08.2014 12:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 1617
Založený: 01.04.11
|
Citace Jiry_ napsal: Taky nechápu, ale třeba to NĚKDO chápe ![]() |
|
|
RastAmoT |
Přidané 01.08.2014 12:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 294
Založený: 14.06.11
|
Já mám padne argumenty, kterymi oponují, protože jsou pravdive. Pokud dostanu UB, tak jak jsem psal, budu dělat jenom tohle porad dokola, dokud se to nepovede, a pak se teprve uvidí, jestli to je flyhack. Popřípadě dokazat, ze to byla třetí strana. |
|
|
Skiper |
Přidané 01.08.2014 12:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 1768
Založený: 27.10.12
|
A tá anketa sa skončí kedy? Je to 68/65
Upravil/a Skiper dne 01.08.2014 12:57 |
|
|
caseyy_ |
Přidané 01.08.2014 12:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 510
Založený: 28.05.14
|
Na SP sú také bugy, že niekedy nechápačka a vôbec nemáš šancu to zopakovať. Vyvolať a podobné bludy. Ako vyvoláš to, že stojíš na warpe a zrazu oblúčikom na Teba letí auto? No nijak. No toto je krok vedla čo sa týka ankety. Ale v niektorých prípadoch treba i nestranný názor. Si myslím. Hráči čo ho poznajú dlhšie, či už s ním volajú alebo nie vedia čo to je za človeka. Jedna vec je cheat. Druhý vec je fotenie akože načo? Že je rebel? Tretia vec je cheat pri administrátorovi? Štvrtá vec je, že keby vie, že cheatoval, tak pochybujem, že je natolko sprostý, že by žiadal o UB. Zamerali ste na Amota, pritom v aute bol i mikhap. |
|
|
Flo_rida |
Přidané 01.08.2014 12:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 614
Založený: 19.02.11
|
SP je bugama prošpikovaná skrz na skrz. Začíná to tím, že při spawnu VIP hráč nedostane vestu a končí tak, že hráč létá do vzduchu ![]() ![]() |
|
|
Yamatino108 |
Přidané 01.08.2014 13:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 1166
Založený: 29.03.13
|
S Vikush sa ideme o niečo pokúsiť dáme potom vedieť. |
|
|
-SlowLee- |
Přidané 01.08.2014 13:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 8
Založený: 27.07.14
|
Žiadny dôvod nato aby čítoval, rozum má a končiť sa zrejme nechystal keďže teraz žiada o UB. Nieje čo riešiť UB hneď. |
|
|
mikhap |
Přidané 01.08.2014 14:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 5
Založený: 14.07.13
|
Citace
skuste jit do auta 3 oba sedet v zadu a ten na pravo at chodi do esc pri warpu do ls ... jakozto ze jsem u toho byl tak asi cca vim co se delo ze magic chodil do esc a nebo mu to lagovalo |
|
|
Pitras |
Přidané 01.08.2014 14:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 1394
Založený: 22.01.12
|
Rad bych chtel znat duvody od lidi kteri dali ne. Podle me 90 procent z nich dala ne jen z osobnich duvodu... |
|
|
Fellaz |
Přidané 01.08.2014 14:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 500
Založený: 27.01.14
|
Souhlasím s Pitrasem. Ten kdo nevyjádřil svůj nesouhlas, jeho hlas bych nebral vůbec. Hráči jenom hodnotí podle osobních zkušeností s Amotem. A vlastní názor ani nemají, nebo se ho bojí vyjádřit. |
|
|
Pitras |
Přidané 01.08.2014 14:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 1394
Založený: 22.01.12
|
Presne tak, jako by si mi bral slova... nejhorsi ze nekteri davaji hlasy a ani nevi o co jde. Tak at radsi nehlasuji vubec. Pevne verim ze se dockame spravedlnosti. |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Přidané 01.08.2014 14:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 5852
Založený: 20.02.11
|
Citace Jiry_ napsal: Předem předbíhám zprávám typu "To hlasování je fake", atd.. Měnit hlasování nemůže nikdo. Pouze Kerry a já, ten šel přesně o půl noci spát a já byl celou dobu na SP s Grizzlym a jezdil GRka a pak jsme tam dělali blbosti - Ty jsi tam byl myslím taky. A hlavně změnit ani nejde jedna důležitá část, protože jeden sloupeček není tzv. unikátní, takže nejde to změnit ani v mysql. Jestli chceš, klidně Ti pošlu screen. ![]() Citace Asmodeus napsal: V RZE NEMŮŽE být ŽÁDNÝ takový bug, který by hráče odpaloval. Maximálně tak SH pickup. Pokud je pravda to, co Amot říká, tak je to možná tak v GTAčku, ale to, co dal Bony, či kdo a jak to vůbec má, tak to je úplně jiná věc a tahle s kamionem jde jednoduše vyvolat. Porovnáváš chybu GTA s chybou módu. ![]() |
|
|
DangerRMV |
Přidané 01.08.2014 14:49
|
|
Citace Pixel napsal: Chyby jsou všude, i v GTA 5 Online a to je oficiální multiplayer. Tak pozor ![]() |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Přidané 01.08.2014 15:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 5852
Založený: 20.02.11
|
Citace DangeR_ napsal: Stejně jako rng. Neporovnávej prosím GTA 5 se SA-MPem. Pokud vím, tak v GTA 5 ani nemůžeš udělat vlatsní mód, jako tady v pawn, takže opět to samé, jako u rgn. Porovnáváte chyby módu s GTAčkem. Já se opakuju, NELZE, aby tohle byla chyba RZE, maximálně GTAčka. Citace eSko_ napsal: Eddo, původně dostal ban mikhap. Jinak bylo tu tolik lidí, kteří cheatovali úmyslně před adminem, pak si ještě podávali žádosti a dělali z něj ****a, a byli to dokonce staří hráči. Před rokem a půl monkeey - to jsi byl i Ty v AT. Tady Ti na ukázku ukážu úvodní příspěvek, třeba si vzpomeneš - z archívu ho ven pouštět ale nebudu. [img]http://i.imgur.com/yg1bp47.png[/img] Dále mistr.sveta, ten byl taky admin a světe div se, měl jít zpět do AT když spustil na multi účtu cheaty - a hromada dalších. Vážně nevím, jestli bylo správné rozhodnutí udělat anketu pro Vás, když furt píšete, že to je bug RZE.. |
|
|
HrBeeeC |
Přidané 01.08.2014 15:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Za mě jednoznačně ano. Ale zvážil bych možná i to přijetí do AT. Zase na druhou stranu, kolikrát už byl vyhozen, no to nechám na Vás. Já sám jsem se s něčím podobném setkal. Bohužel žádné screeny ani videa nemám. To když jsme jeli pěkně v Sultánu zabítet benga. Řidič tam byl, teď nevím kdo a "spolucestující", mezi nimiž jsem byl i já. JEdeme a najednou z ničeho nic auto vylétlo na Caligulovo kasíno. Tam se buglo do textury a hned jsme bouchli. Četl jsem i to, co se psalo ohledně toho unbanu, to co nebylo administrátory skryto, docela mě to zaujalo. Nevím jak tyhle hacky fungjují, takže nemohu soudit. Ale za mě Unban rozhodně ANO - přijetí do AT bych rozhodně alespoň odložil, to už je na Vás. HrBeeeC |
|
|
DangerRMV |
Přidané 01.08.2014 15:34
|
|
Citace Pixel napsal: Citace Stejně jako rng. Neporovnávej prosím GTA 5 se SA-MPem. Pokud vím, tak v GTA 5 ani nemůžeš udělat vlatsní mód, jako tady v pawn, takže opět to samé, jako u rgn. V GTA 5 Online, si myslím, že ty sám vytvořit závod nemůžeš, ale ty závody vytvářejí vývojáři toho onlajnu, tedy tvůrci GTA 5, jsou tam různé rampy, stunty, loopy apod. a tam jsou taky chyby a je to něco podobného jako vlastní mod v SAMP. A domnívám se, že GTA 5 Online se dá klidně srovnat se SAMPem, ale je pravda, že je v tom značný rozdíl, sám to hraju už jakou dobu a mám stím zkušenosti. Například je tam bug, že se auto odrazí od dveří nějakého obchodu když mu k tomu napomůže kamarád který sním to GTA 5 Online hraje tak ho to od těch dvěří odrazí do neskutečné dálky. Např. video ZDE. Tohle není jediný bug v GTA 5 Online, je jich desítky no a řekl bych, že ve všech online hrách jsou nějaké bugy a akorát tohle co měl Amot bylo něco podobného. A to už jsem tady psal, to co měl Amot, se stalo podobného něco mě, normálně si jedu nikdo kolem mě a najednou vyletím neskutečnou rychlostí do vzduchu. Myslím, že bugů je všude neomezeně, akorát je neobjevujeme. A mimo jiné, ten bug co je na tom videu v dalším PATCHI na GTA 5 Online už existovat nebude, protože ho vývojáři logicky opraví a vždycky co se opraví jak je známo tak to funguje bez bugů. Upravil/a DangerRMV dne 01.08.2014 15:38 |
|
|
Grizzly |
Přidané 01.08.2014 15:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 1414
Založený: 03.08.12
|
No něco podobnýho jsem viděl v lednu 2013, ale nevím jestli ten mix někdo řídil. Od 1. minuty to začíná.![]() |
|
|
Ruda |
Přidané 01.08.2014 15:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Když tvrdíš že něco nelze, tak by mě taky zajímalo proč to nelze. Já už jsem si na té SP totiž celkem zvykl brát podobný výroky s rezervou("mám slabou wifi", "server jede komplet bez lagů", "to by haprovalo"![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí