Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Seriál/film na SP
Wolf
Citace
Něco takového sem i myslel letadlo by se křáplo někam na ostrovy a bylo by to , pak nějak jak se snží dostat z5 do civilizace , ale na tohle by možmá musela být pomoc adminu.

Myslíš pomoc na tvorbu "filmového ateliéru" ? Pokud by to mělo jít bez pomoci adminů, chtělo by to příběh, kde by letadlo nespadlo někam na ostrovy...

Zkusím ještě nad něčím zapřemýšlet, a pak ti dám vědět.
Rosta
Citace
Wolfenstein napsal:

Citace
Něco takového sem i myslel letadlo by se křáplo někam na ostrovy a bylo by to , pak nějak jak se snží dostat z5 do civilizace , ale na tohle by možmá musela být pomoc adminu.

Myslíš pomoc na tvorbu "filmového ateliéru" ? Pokud by to mělo jít bez pomoci adminů, chtělo by to příběh, kde by letadlo nespadlo někam na ostrovy...

Zkusím ještě nad něčím zapřemýšlet, a pak ti dám vědět.

Ok dobře , jinak by nam admini museli postavit nejaky ostrov ,aby tam vsude nevedli silnice a domy :D
RuliiKkO
Už sem to sem psal ale to je jedno. Pokud tam místo bylo , poprosil bych o něj. Díky
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Rosta
Citace
RuliiCeKo_OCze napsal:

Už sem to sem psal ale to je jedno. Pokud tam místo bylo , poprosil bych o něj. Díky

Místo se najde jen sem napiš co chceš aby se točilo , díky
RuliiKkO
Citace
Rosta napsal:

Citace
RuliiCeKo_OCze napsal:

Nejraději bych dělal taxíkáře to je jasný. Ale tak beru cokoliv , hlavní roli taky :D Copak tam je volnýho? Napiš mi SZ a já se pokusím rozhodnout.
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Rosta
Citace
RuliiCeKo_OCze napsal:

Citace
Rosta napsal:

Citace
RuliiCeKo_OCze napsal:

Nejraději bych dělal taxíkáře to je jasný. Ale tak beru cokoliv , hlavní roli taky :D Copak tam je volnýho? Napiš mi SZ a já se pokusím rozhodnout.

Precti si komenty predtim, jeste nevime co tocit za pribeh ted jsem na dovolene takze nic nevymyslim.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
9 Hlasů
20%
Deathmatche
3 Hlasů
7%