Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Sraz SP (morava)
_KoS_
Asi pojedu, ale nejspis jen na den...
Zacek
_KoS_ - No ono je to přes noc z Pátka na Sobotu ... A ty bys jakože dojel v Pátek a večer jel dom nebo jak ? :D
carbon
Co jsem se snim babil prws skype tak ano jel by večer domů
Zacek
Dobře, ale to neva aspoň že tam bude Smile Já tam nejspíš s yaroushem a Sipoxem dojedeme v Pátek kolem 21:00...V 18:00 Máme sraz v Brně takže nějak tak to vychází ne ?
carbon
Jojo to by šlo :D já tam budu už okolo 13:00 a budu už jen čekat telefonáty abych pro někoho přijel do grygova :D
Zacek
Ty budeš žádaný :D S těch telefonátů :D
carbon
No jistě :D si budu připadat jako nějaká telefonní ústředna :D
yaroush
Já tam dojedu autem v pátek okolo 20:00...pak Klidně kohokoliv svezu z nádraží na místo, když dáte nejaky drobáky na benál. Kdyžtak pište SZ a domluvime se.
Zacek
Společně se mnou :D a yaroushy do Sz sem ti psal kde přesně se sejdem? Smile
LEO
Já tam dorazím tak okolo 17 hodiny, dřív nemůžu, čekám ještě na auto, no a kdyby někdo chtěl vzít z Olomouce, tak můžu ho někde nabrat. Smile
Cestou bych se akorát zastavil do Olympie pro nějakou flašku a pivo, jinak ten grill beru a našel jsem doma nějakej ohňostroj, tak ten beru taky :D
carbon
Ooo tak ohňostroj :D to se budeme těšit :D a to stou olympií není špatnej nápad :D bych tam nejspíš zajel s tebou ať mi tam koupíš nějaký to pití :D co ty na to ? šlo by to ? :D
LEO
Citace
carbon napsal:

Ooo tak ohňostroj :D to se budeme těšit :D a to stou olympií není špatnej nápad :D bych tam nejspíš zajel s tebou ať mi tam koupíš nějaký to pití :D co ty na to ? šlo by to ? :D

JJ, to by šlo, jen to nemam nějak přesně načasovany, protože nevim, kdy budu met auto a vyrazím z domu. Tatík přijede v 16h , tak mu zabavím auto, naskládám tam věci a vyrazím, tak třeba bychom dali sraz v 17h u Olympie? Smile Vyprázdníme regály s chlastem, naplníme kufr :D :D :D
carbon
Hej tak já bych ti tak cca okolo 16:30 zavolal :D a tam by jsme se domluvily co ty na to ? :D jinak já už na to místě budu cca od 12:00 ta budu pomalu dovážet lidi z vlaku ;) (a nebojíš se když tam na to místě někdo bude ? :D)
LEO
Škoda, že tam nemůžu dorazit už dřív, tak ale na tom místě na druhé straně nikdo nebude, místa tam zabírají rybáři a ti na té druhé straně na té pláži chytat nemůžou, tak tam je to jisté Smile
Ok, tak teda zavolej, kdybych náhodou mel auto na celej den, tak dám vědět a jeli bychom do té Olympie už kolem oběda, ale to myslím nevyjde.
carbon
Jo jo já to nějak s tím místem pořeším :D přinejhorším si někam provizorně sednem a jak potom lidi vypadnout tak půjdeme tam :D a pokud nevypadnout tak ohnostroj na ně :DDD

Však telefonní číslo na mě máš tak je to v pohodě ;)
Zrušený účet
Už se vám to blíží, tak si to tam užijte a žádný alkohol, budou tam i děti ! Tu máš :D
LEO
Citace
Gigush napsal:

Už se vám to blíží, tak si to tam užijte a žádný alkohol, budou tam i děti ! Tu máš :D

Ty nedorazíš?:D
Zrušený účet
Nedorazím. :D Jsem natolik gaučinkový člověk, že se mi tento rok nechce. Pokud se vám to povede a uskutečníte to třeba příští rok, tak se možná dojdu podívat. :D Záleželo by jací by tam byli lidi a jestli bych ještě hrála že. :D
carbon
Citace
Gigush napsal:

Mě taky není 18 :D a střískám se tam jak **** :D
Zrušený účet
No, ještě že tam fakt nejedu. :D Tahat tě z někama někam nalitého no.... :D:D A strachovat se o tvůj život, aby jsi neutonul v jezírku či co to je. :D
Upravil/a Zrušený účet dne 03.08.2014 22:20
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
11 Hlasů
24%
Deathmatche
3 Hlasů