Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka-Yamatino108
Yamatino108
Agent005: Díky Smile.A áno fajnové to vtedy bolo :-D.
Rightas
hnedy nebo cerny ono je to jedno a to sami HUUUUUU do ZOO bez kamo cekaj tam na tebe
Yamatino108
No podla toho ako sa vyjadruješ ty by si tam isto zapadol :D :D :D.Nemůžu.
Rightas
vypada jak cikan a opice , stejna barva pleti
Melmen
Citácia
Rightas napsal:

vypada jak cikan a opice , stejna barva pleti

Není důležité jak člověk vypadá, důležité je jak se chová.
Vikush
Rightas, no ja ti neviem chlapče :D na to, že si ty a celá tvoja rodina opica, by si mal ten rozdiel medzi jamou a opicou vidieť.. Facepalm
Rightas
ja a cela moje rodina opice ? kdyz jsem hnedej tak logicky nebudu davat svoje fotky do vizitky , proste hnedou uz neodpares , budes mit bohuzel tezkej zivot , je mi te opravdu lito .
[img]http://upnisito.cz/images/2014_08/228opice.jpg[/img]
nejses to ty ?
Vikush
Rightas, prečo sem dávaš foto tvojho otca ? Prečo by si nemal dávať foto, veď tá vizitka je od toho, aby sa o ňom niečo viac dozvedeli.. A nebuď rasistický :D aby ťa náhodou nepozastavili .. aj keď to by bolo fájn :D
Rightas
kdyz jsem na tu fotku koukl hned jsem chytil vytlem , opice a takhle mimo vybeh ? to se jentak ve svete nevidi
caseyy_
Citácia
Rightas napsal:

kdyz jsem na tu fotku koukl hned jsem chytil vytlem , opice a takhle mimo vybeh ? to se jentak ve svete nevidi

Ty si není kompletný.
Melmen
Citácia
Rightas napsal:

Nemůžeš hodnotit lidi podle vzhledu, ale podle toho jaké mají srdce a jak se chovají! Pokud nevíš, tak vzhled není všechno! Měl by jsi si to v hlavě trochu srovnat a nehodnotit lidi jen podle toho, jak vypadají. Člověk si nemůže vybrat, jak bude vypadat po narození, takže on za to nemůže.

PS: Určitě toho v životě dosáhne více, než ty.
stinG_
Rightas, chcel by som vidieť tvoju fotku. Hráča Yamatino v poslednej dobe moc nemusím ale keď niekto nadáva na pleť to nenávidím, tak chlapče spakuj svoje kufre a vypadni odtialto okamžite pokial máš mať takéto správanie a urážať tu niekoho. Chcem vidieť teba tvoju fotku potom sa zasmejeme Smile Tak pošli do SZ chudáčik.
Zacek
Pěkná vizitka...A parádní hráč Smile škoda, že si nebyl na sraze..
Paulie98
Ochotný a milý hráč,ktorý je ochotný vždy pomôcť.Pekná vizitka !
Yamatino108
Dan: Díky Smile.Bohužial ako som ti písal Vikush išla na Stredné Slovensko za Babkou.Teda by ma tam nemal kto odviesť Smile.

Paulie: Díky :D.
Angel
Fest dobra vizitka. Škoda že sa ale nepozname.
Yamatino108
Angel: Díky Smile.Možno sa to časom zmení ;).
caseyy_
Vikuš má vodičák?
Yamatino108
Casseyy_:Jej mama ma mala zobrať.
HanyS
Moc tě neznám. Smile Jen snad jak si mi posílal nějaké obrázky atd. Snad se to někdy změní. Jinak vizitka Good job!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
24%
Deathmatche
4 Hlasov
6%