Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

SUPERSMOUKY ENDE
HeWhoMustNotBeNamed
Hráčům do vizitek nepíšu, ale u Tebe mi to nedalo a musel jsem a kdyby měl ddostyk vizitku, tak napíšu i jemu. Když tu píšeš že jsi skončil ale hraješ tam dál, to mě nepřekvapuje a je mi to jedno, ale že ty budeš někomu říkat děcko, když ti tušim není ani 14, nebo kolik ti to je. Dřív jsi byl v pohodě a na rovinu jsem tě měl i rád jako hráče, pak tě začal protalčovat do AT funreal, to jsi byl ještě v pohodě a pak to začlo. Podlejzání bych bral, to dělá většina, ale to tvoje chování, z toho nemůžu. Online biceps stejně jako ddostyk, kterej mi vyhrožuje za pban, kterej dal mimochodem czipiske, že si mě najde :D Neřešim vás ani jednoho, každopádně lidi co o tobě v tý době říkali, co jsi zač měli pravdu. :D Jinak, říkám to tobě a i ostatním, laskavě si neberte do huby to, že tu jsem 24/7. Nechávám ntb zapnutej i přes noc, i když jsem byl ve škole, proto to vypadá, že tu jsem 24/7, ale to jsem tu už psal.

no comment, CS
jaraxxx
Pěkná vizitka a dobrý hráč, dá se s tebou domluvit což se o většině hráčů říct nedá. ;)
SmouKy_
Citace
Zawy_ napsal:

Vizitka hrozná, jak je na tom bílém pozadí tak se na to nedá koukat.
Jako hráč jsi taky hrozné děcko.
Filipe, chutnal Ti salátek ?
Kappa Kappa Kappa Kappa
Spoiler
cs

Dík kido.
furt je ta vizitka hezčí než ty a tvůj život.
Salát výborný, děkuji za optání :D
DangerRMV
Jsi super hráč, miluju tě jako hráče a jako boha uplně všeho, doufám, že jednou budeš patřit mezi elitu hráčů a legendu no vlastně ty už tam patříš. Nejsi žádné děcko a jsi super !! asi tě miluju na to že si takový zbažinátorovenkovniček. Doufám, že tu budeš ještě dlouho ty bohu DALOňI !!!, jinak no comment, CS
SmouKy_
Citace
DangeR_ napsal:

Jsi super hráč, miluju tě jako hráče a jako boha uplně všeho, doufám, že jednou budeš patřit mezi elitu hráčů a legendu no vlastně ty už tam patříš. Nejsi žádné děcko a jsi super !! asi tě miluju na to že si takový zbažinátorovenkovniček. Doufám, že tu budeš ještě dlouho ty bohu DALOňI !!!, jinak no comment, CS

JJjjj cs, jinak krásnej podpis, jak kdyby ho dělal nějakej bůh smoukys :D
DangerRMV
Citace
SmouKy_ napsal:

Citace
DangeR_ napsal:

JJjjj cs, jinak krásnej podpis, jak kdyby ho dělal nějakej bůh smoukys :D

Jo no, jak nějaký prostě bůh :D
du3an
Dobrý hráč, Pěkná vizitka Smile
SmouKy_
Citace
du3an napsal:

Dobrý hráč, Pěkná vizitka Smile

Díky.

//Do vizitky přidáno víc "cs"
Upravil/a SmouKy_ dne 27.08.2014 03:07
Koky
super vizitka super kluk.. ale názor na tebe neměním kide :D :D jo a CS
SmouKy_
Citace
Tom10122000 napsal:

super vizitka super kluk.. ale názor na tebe neměním kide :D :D jo a CS

cs kide
Zacek
Pěkná vizitka Smile
SmouKy_
Citace
zacekdan napsal:

Pěkná vizitka Smile

Díky, i když na novém webu už ani tolik ne.
Každopádně udělám novou.
RedGinger
Přeji hodně štěstí, pevné nervy a doufám, že to nepokoníš. Přesouvám.
SmouKy_
Citace
RedGinger napsal:

Přeji hodně štěstí, pevné nervy a doufám, že to nepokoníš. Přesouvám.

Díky moc, budu se snažit. :D
LuKi_
Cs kide, tak snad vydržíš. Pevné nervy s tím co žije na serveru :D
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Zrušený účet
Uvidíme no.
SmouKy_
Díky moc, všem Smile
Xkol
Dúfam, že sa v tom AT skludníš a nebudeš provokovať. V posledných dňoch sa ale dalo s tebou po písať uvidíme no.
SmouKy_
Citace
Xkol napsal:

Dúfam, že sa v tom AT skludníš a nebudeš provokovať. V posledných dňoch sa ale dalo s tebou po písať uvidíme no.

Uvidíme no.
Skiper
Odpoveď na dotaz : CO,COZE,CO TO MELES? CS,NWM.
Vela šťastia :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů